stosi Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 tady si musím zakázat chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 7C43-7000 Korea modelParádní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Dneska jsem ušil svůj 2.řemen, tentokrát pro Seiko "Poor Man" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Dneska jsem ušil svůj 2.řemen, tentokrát pro Seiko "Poor Man" Nerad bych byl hnidopich, ale nemůžu se zbavit pocitu, že se těm hodinkám neříká "poor man", nýbrž "poor man's 62mas"., jakože "socka 62mas". Zejména tedy té verzi s černým cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Nerad bych byl hnidopich, ale nemůžu se zbavit pocitu, že se těm hodinkám neříká "poor man", nýbrž "poor man's 62mas"., jakože "socka 62mas". Zejména tedy té verzi s černým cifrem.To určitě hnidopich nejsi protože máš pravdu že k mému označení ještě patří 62Mas. Ano dodávaly se s černým, bílým a modrým ciferníkem. Dík za doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 ...no ale to jsou nechutnosti. Tyto krasavice si tento přílepek nezaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) Nezaslouží, IMHO si to nezaslouží žádné hodinky. Jako třeba Sarby nebo Sarxy svoje "poor man's GS". A hlavně to už vylučuje skutečnost, za kolik ty černá na ebay běžně chodí. Já tady vlastně jen kolegu taktně upozornil, že mi jeho označení "chudý muž" místo "62mas chudého muže" vypaluje už delší dobu oči. Ale vydržel jsem to dlouho Upraveno 20. května 2017 uživatelem Mikefux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 v pondellok odoslane na "preventivku" a "kozmetiku" do Nymburka, dnes v SR ... "brezen" 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Dnes mi mistr Frýdl poslal pár fotek z renovace mých 6139 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Fotek Pand je tu málo, tak to s dovolením trošku napravím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Gulas: Ty jsou můj vintage Seiko sen! Máš je moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Tyhle tvoje konkrétní se mi vždy líbily. Ta patina, zažloutlá lumi atd. Super. Ručky jsou nově plněné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Už jsem se tady chlubil s A914? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Tyhle tvoje konkrétní se mi vždy líbily. Ta patina, zažloutlá lumi atd. Super. Ručky jsou nově plněné?vsetko by malo byt povodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 ...neskutečně ergonomicky pohodlné pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Ahoj, mám tyto vintage baterkový chrona od Seika. Rád bych je nechal trochu popravit, nový origo sklíčko mám. Nemáte někdo tip kam je poslat do "lazni"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Ahoj, mám tyto vintage baterkový chrona od Seika. Rád bych je nechal trochu popravit, nový origo sklíčko mám. Nemáte někdo tip kam je poslat do "lazni"? dělo! 7a28 - 7040? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se