Jarett Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Přihazujete někdo? Trochu to patří i do vlákna sla025, ale radši to dám sem. https://www.ebay.com/itm/SEIKO-Professional-Automatic-HI-BEAT-300m-Divers-Wristwatch-6159-7000-NIB/222778986983Už jsem byl přehozen ... a asi už nepřihodím Jsem zvědav, za kolik se prodají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Já už dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak on je tohle extrém, protože: 1) 100% NOS stav 2) ebay, kde přihazuje každý trouba z celého světa (bez urážky ) Je to unikátní kousek. Jinak jsou ty ceny lepší. O něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Já než jsem se vzpamatoval, tak to už nemělo ani cenu . Nemusím mít zase všechno, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak on je tohle extrém, protože: 1) 100% NOS stav 2) ebay, kde přihazuje každý trouba z celého světa (bez urážky ) Je to unikátní kousek. Jinak jsou ty ceny lepší. O něco No třeba na Yahoo! Auction jsou schopni dat strašně částky i za úplný šrot. Na eBay se občas dá ulovit za dobrou cenu (obzvlášť když se prodejce překlepem v názvu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Jojo, na těchto aukcích je kolikrát vidět, že některý lidi asi nevědí co s penězi a skupují vše .. pak se nestačím divit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Nooo ... tak za ty peníze mohl mít nějaký pěkný Rolexky třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 No TVL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Ta to už je nářez...to musel být fakt Seiko fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Je to dost, ale za par let si povime jakej to byl kup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Nooo ... tak za ty peníze mohl mít nějaký pěkný Rolexky třeba Snímek obrazovky 2018-01-12 v 6.05.12.pngNo jo je to garda, ale je to ikona a kdybych měl utratit ty prašule za rolex nebo tohle seiko tak vyhrají tyhle seika ;-) Nicméně takový peníze za hodinky bych teď nedal..možná příští týden, po výplatě ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 (upraveno) Delapancha: Tady ta champagne verze 6139 se mi moc libi. Dokonce vic, nez modra klasika! Moc pekne. (Edit: az ted jsem zaregistroval, na jak stary prispevek reaguji - no co uz). Upraveno 12. ledna 2018 uživatelem Honza1234 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Jo, díky. Byl to můj první dobrý hodinkový kup asi 2 roky zpátky. A dělají mi radost pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Parádní speedtimery, bullheady mám rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Parádní speedtimery, bullheady mám rád..Díky, radost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Tak po čase pár fotek mých starých baterkáčů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Ze baterkace moc nemusim, respektive jsem jim jen zatim neprisel k chuti, tak tyhle jsou moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 moc pěkné SQ, , super fotky, testoval jsem výdrž těhle pětek 6309 pořízených loni zde.Výdrž a přesnost velmi dobrá, je to takové retro, ale chodí díky lázním u Tondaka výborně.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 nešlo by k těm SQ udělat ještě foto dýnka? Abych měl co porovnávat a zkoumat? Díky. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se