Gombo Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 aj po tolkych rokoch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Cif je modry,ale ani za boha sa mi to nedari odfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Fall in love... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Moc hezký Lordy Mně se vrátila Monaca z Liberce, tak si je teď užívám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Ty jsou super. Jaký je na tom, prosím tě tah? Má zezadu nějakou referenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Moc hezký Lordy Mně se vrátila Monaca z Liberce, tak si je teď užívám....Ty jsou povedený...také čekám na balíček z podještědí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Ty jsou super. Jaký je na tom, prosím tě tah? Má zezadu nějakou referenci? Dík. Tak referenci tah nemá. Jsem ale presvědčenej, že je původní. Vlastně tak nějak tápu v tom, jakej mělo Seiko systém při označování koncovek. Na některých je, na některých ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Tah je puvodni, mam ty same v modrem a na stejnem tahu. Akorat je kratky tak jej mam sundany. Jeden znamy mi ma nahradni dilek vyrobit ale porad nema cas, tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Krásný Monaca Martine.gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Ty Monaca jsou krásný. Gratuluji Martine. Kdyžtak dej foto na ruce. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Ze je původní nepochybuji, jenom jsem chtěl vědět, jestli se na Monaca dá podle něčeho ten tah hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Ted jsem videl v jednom bazaru vintazni Seiko SS. Ne ale Actus. Day-date, automaty, Japan made, dny v AJ a JAP. Co to je? Znam GS, KS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 (upraveno) Ted jsem videl v jednom bazaru vintazni Seiko SS. Ne ale Actus. Day-date, automaty, Japan made, dny v AJ a JAP. Co to je? Znam GS, KS...SS by mělo značit "Second Setting", tzn. zastavení vteřinovky, používalo se v kalibrech 6106, tedy v době kdy hacking nebyl obvyklý. Upraveno 26. března 2019 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Díky za chválu Přikládám jednu na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Neprovokuj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 hele nemate nekdo doma monaka navic? nebo zlute pogue? uz je zase potrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 No taky by se mi líbily. Kdyby se někdo chtěl zbavit Monak, nebo Kakume, určitě se dohdoneme.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Nazdar.Neviem, ci to davam do spravnej temy... Seiko Tuna (Hockey Puck), SBDX005 s 8L35. Videli ste? Mali ste? Mate? Nejaka pořizovací cena (sz)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Nemám, ale co jsem viděl tak, počítej dost přes 100tis Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se