Martin.D Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Co mi dělá radost - Seiko Quartz z aukra, za par kaček... vyčištěno, nova baterka.. jeste sklifko a budou top Odesláno z mého SM-G981B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Nahodena spravna korunka. Prezute na kozu. Uz len nove sklicko. Je niecim specificke,alebo je tam bezne sklicko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Nešlo by to přeleštit? Měl jsem podobně doškrábaný sklo a po přeleštění je jak nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Keby to bol plast,tak to rozkestim, ale na toto si netrufam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Tak já jsem to na svých hidinkách zpracovával diamantovou lešticí pastou Dimapa 0,25 mikrometru a podle mne se mi to docela podařilo ty nejjemnější rýhy rozleštit docela dobře, ty hlubší brázdy zůstaly, ale celkově to prokouklo. Nějakých 130 Kč za 5 ml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Gombo, opravdu parádní kousek, závidím. Kdyby se ti do přeleštění nechtělo, dělá to tondako. Nedávno mi dělal dvoje Seika. Není to 100% jak nové, ale jsem spokojen a originalita je částečně zachována. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 (upraveno) @Gombo sklíčko je specifické řekl bych svým tvarem. Upraveno 1. června 2020 uživatelem Delapancha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 rozlestit - hrubym smirglem ubrat kus materialu a pak postupne jemnejsi a jemnejsi... trva to dyl, ale jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Kluci a čím leštíte ta plastová sklíčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 sitol polywatch dobrá finta je začernit sklo před broušením centrofixem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Jak píše kolega výše. Kdyz je víc poškrábáné, tak vodním smirkem, tak 1500 2000 zrnitost a pak doleštit. Mě se na to osvědčil polywatch, může být i sitol, leštěnka a dá se použít i zubní pasta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Jo, mě to "hrubým smirkem" od Anely úplně zabolelo ;o) Ale vzpomněl jsem si, jak se kdysi kolega nedobře oholen měl velmi důvěrně ke své manželce v oblasti přední hrudí a ona údajně vznášela nějakou výhradu "nech toho, drhneš, to je jako smirkem" a on se obratem domáhal informace, s kterým Mirkem ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Já bych šel až do hrubosti 3000 a pak malým beránkem na mašině a věřím že sklíčko bude jak nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Po dlouhé době zlaťáky na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 (upraveno) před 10 hodinami, Datel napsal: Jo, mě to "hrubým smirkem" od Anely úplně zabolelo ;o) ... ja jsem zacal na hrubosti 500 nebo 600 a koncil na 2000. a zmizely i ty hrubsi vrypy. edit: koupit aftermarket na ebayi je asi rychlejsi a ne tak namahave Upraveno 4. června 2020 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Plný souhlas.. já jsem si jen představil začátek na č. 40 ;o). Tvá fotodokumentace ukazuje statečnost a odhodlání, dobrá práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 U některých AM skel speciálně na bullhead (pasuje tuším i na kakume a ufo či další) mi přijde, že není úplně shodné s origo. Jde o hranu či vnitřní rádius po obvodu . Sklo působí více zaoblené a nemá tak zretelnou krajní hranu. Může to pak kazit dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 (upraveno) double Upraveno 5. června 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Rok 1976. Jeden z nejlepších ciferníků co Seiko vyrobilo - Dvojitá struktura - vertikální pruhy a diagonální textilní struktura a díky antireflexu jde vše krásně vidět. Na první pohled nenápadné hodinky. Při podrobnějším prozkoumání plné detailu. Někdy bych je rád porovnal s modrýma Rolex Datejust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KM0 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 (upraveno) Upraveno 6. června 2020 uživatelem KM0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se