Smejky33 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 14 hodinami, jonyyy napsal: Kde se ti podařilo sehnat Ufa v JDM verzi? Nahoda, byl jsem asi po trech letech na aukru a byly tam. Dal jsem je hned na servis a prekvapive i strojek je pry v top stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 @Smejky33 Gratulace! Já teda svoje vintage Seiko sbíral už před lety, ale pochopil jsem, že dneska už není úplně jednoduchý sehnat nezbastlený, původní chrono vintážky. Natož na Aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Dnes jsem vytáhnul hranáče. S ukazatelem dne se mně nechtělo prcat, navíc ta neděle oživí náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Stejný rok výroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Moje první "Birth Year Watch", v tomhle případě sedí i měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 před 6 hodinami, xray33_11 napsal: Moje první "Birth Year Watch", v tomhle případě sedí i měsíc gratulace, parada to tak primo najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Jako za svůj život jsem toho viděl hodně....ale tohle ještě fakt ne Takhle domrvit Jumba, to chce fakt kumšt... https://www.ebay.com/itm/385452745807?hash=item59bec6244f:g:p7MAAOSwW~VjCReb&amdata=enc%3AAQAHAAAA4Gnf3utTB3j1U1rlQJ5pQu3riDL8Ez6I13lBl86DofsrBujzWKQdOhIZJuH5WyPE7KWBuQ3lAt%2FX40mpqoZhfs9ttqenoVK1n3t9Gwo%2F%2BqqyOBmpRqHztN55Udw4pEYO0sDDH93nD9MEKtJBW5HdW0rt9rd4UAMSruZ6zpz9IGOVOpECR2MvdQgN%2BLi7gIHqohCsvVqLAorJNtNTmwqFMVgiSR60bRUHBI03u3XOS9IZj1fwT%2F4woidzrqriNvFoVRIMXT9p1iUWG9c1sVtkf30kDgm98vbVxVIBLvDaUlcm|tkp%3ABFBM5K26it5h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Mein Gott. Das ist Eklhaft. Co ty chrono ručky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Nojo, někomu to vyhovovalo, jenže tady se na to díváme jinak. Ale hrůzy jsou všude kolem nás, já když jsem někdy před 8 lety bral Vintage Seika5 v jednom bazaru, tak jsem si říkal jsou hnusný, protože jsou tak strašlivě zaprasený. Ale ciferník origo a skoro bez poskvrny. Jenže ten povrchní humus byl tak šílený až se mi dělalo zle, to by snad tak nezasraly ani opice v ZOO. Ale přežil jsem to, rozchodit a dát do jaksi-taksi stavu trvalo déle. Příště technický paskvil ani humus prasečinu bych nebral. Stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 No tady je špatně úplně všechno....ani nemá smysl to rozepisovat. Týpek za ně chce 200 USD....aukce, teda spíš prodej má 22 sledujících včetně mě....pravděpodobně stejně zvědavých jestli se tuto Frankensteinovo monstrum prodá nebo ne, to je jedinej důvod proč to ty lidi sledujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 V 15. 2. 2023 v 13:01, Snekofon napsal: Dnes jsem vytáhnul hranáče. S ukazatelem dne se mně nechtělo prcat, navíc ta neděle oživí náladu tohle je stejnak paráda, sedí mi to do oka, palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Trochu to tu spí,tak to oživím novým přírůstkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Nádherný bullhead. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Tak po dlouhé době něco přidám, mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Škoda, že bez origo náramků, to je pak ještě o level vejš. Jedny mám zrovna na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Krásné to máte, pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Jeden náramek mám ale bohužel krátký, sehnal jsem jeden článek a nevím jestli bude stačit, jinak mi už došlo místo v krabicích, je toho asi plna kabela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Panejo, dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 4 hodinami, atim napsal: Jeden náramek mám ale bohužel krátký, sehnal jsem jeden článek a nevím jestli bude stačit, jinak mi už došlo místo v krabicích, je toho asi plna kabela super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Ty vole, mě by stačily jedny pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se