Jiří Sedlák Odesláno 24. března 2025 Nahlásit Odesláno 24. března 2025 Prosinec '71 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Lucky Lucaso Odesláno 19. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2025 Bejkova palice... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Lucky Lucaso Odesláno 21. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2025 Prosinec 1982 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Rendell Odesláno 23. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2025 Grand quartz 1978. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
pusher... Odesláno 10. května 2025 Nahlásit Odesláno 10. května 2025 (upraveno) Rodinné dědictví. Zděděno po pradědovi, který je dovezl z obchodních cest do Asie. Vyrobeny říjen 1971. Po lázních v Onyxu je teď čeká dlouhý pobyt na ruce. Dostaly seřízení stroje, nové lumi a sklíčko, přetěsnení a test vodotěsnosti, opravu tahu, dle měření +2.1s/d. Nosil jsem je chvíli i před servisem (než se rozpadl tah) a nikdy jsem si díky dodělanýmu sklíčku nevšiml, jaký efekt na slunci dělá brus na cifru a chronu. Vypadá to famózně, viz poslední foto. Přidávám jednu před a hlavně po. Konečně zase dostanou wrist time, jak si zaslouží. Krása. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. května 2025 uživatelem pusher... 11
Jerryl Odesláno 10. května 2025 Nahlásit Odesláno 10. května 2025 Tak to je luxus a navíc s příběhem a mimořádnou sentimentální hodnotou. Také mám hodinky po dědovi a za nic bych je neprodal. No to trochu přeháním, protože za velkej balík asi jo, ale ten by mi za ně zase nikdo nedal, takže jsou vlastně neprodejný 1
Jiří Sedlák Odesláno 11. května 2025 Nahlásit Odesláno 11. května 2025 Tak tohle je luxus. Dobře že jsi nechal udělat ten ciferník, měl jsem ho v podobném stavu a taky jsem ho nechal udělat. I ručky, ať to svítí stejně. Stříbrnej ciferník je asi nejhezčí a tak často se nevidí. Závidím ti tah. Na Steluxu se mi líbí nejvíc. 1
špelda66 Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 (upraveno) JDM kakume Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2025 uživatelem špelda66 6 1
atim Odesláno 19. května 2025 Nahlásit Odesláno 19. května 2025 Po lázních v onyxu, radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jiří Sedlák Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Tak jsem dal Pogue na ten pruhovanej tah. Sice mám H-link, ale koupil jsem levnej a koncovky jsou na prd. Přišly s tím ty s pruhama, ty jsem obrousil, ale ten povrch to není úplně ono a trochu blbě sedí. Taky mi ten plnej přijde na hodinky moc masivní. Nejradši bych ten Stelux president, co je na těch stříbrných o pár fotek výš, nemáte někdo jeden na prodej? Jinak půjdu asi do Lincolna od uncle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Návštěvník eloga Odesláno 2. července 2025 Nahlásit Odesláno 2. července 2025 Běhají fajn, byly v Onyxu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 19. července 2025 Nahlásit Odesláno 19. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jiří Sedlák Odesláno 22. července 2025 Nahlásit Odesláno 22. července 2025 Taky si poguju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
špelda66 Odesláno 25. července 2025 Nahlásit Odesláno 25. července 2025 (upraveno) Želvy - Leden 1977 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2025 uživatelem špelda66 2
Jiří Sedlák Odesláno 25. července 2025 Nahlásit Odesláno 25. července 2025 A na správným řemenu. Originál nebo od Frýdla? Moc hezký.
špelda66 Odesláno 25. července 2025 Nahlásit Odesláno 25. července 2025 (upraveno) Díky. Bohužel, skvělá letitá kopie originálu od UncleSeiko dosloužila, tohle je levná náhrada od pana Frýdla, ale moc pohodlná. Upraveno 25. července 2025 uživatelem špelda66
financ Odesláno 25. července 2025 Nahlásit Odesláno 25. července 2025 Hranatí sourozenci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Jiří Sedlák Odesláno 26. července 2025 Nahlásit Odesláno 26. července 2025 před 15 hodinami, špelda66 napsal: Díky. Bohužel, skvělá letitá kopie originálu od UncleSeiko dosloužila, tohle je levná náhrada od pana Frýdla, ale moc pohodlná. GL od uncle to vzdal? Jakým způsobem?
špelda66 Odesláno 26. července 2025 Nahlásit Odesláno 26. července 2025 Prasknul, ale měl už věk, v šuplíku mám DAL1BP, tak zkusím později, tenhle obyčejný mi zatím vyhovuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se