Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 2. 2015 v 9:57, villain83 napsal:

tak i sem je teda dám,no..

Ach joo... Budu si muset ty pandičky taky pořídit.

Máš to moc hezké.

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 11. 2. 2015 v 10:45, JaRooN napsal:

Ach joo... Budu si muset ty pandičky taky pořídit.

Máš to moc hezké.

Díky,já už je mám skoro rok,ale jsem línej fotit.Řemen vyráběl Anela,myslím,že jeho rukopis je poznat..

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 27. 2. 2015 v 6:50, lucid napsal:

Pořád lepší než jen magoři :)

Přece každý "normální" chlap má doma minimálně 5+ kusů hodinek :-D ale dost dobré vlákno asi se občas zajdu. :-)

Odesláno (upraveno)
  V 27. 2. 2015 v 8:51, guzmic napsal:

Přece každý "normální" chlap má doma minimálně 5+ kusů hodinek :-D ale dost dobré vlákno asi se občas zajdu. :-)

A co hodinky na zbývající dva dny v týdnu? I když jak jsem psal někde jinde, lepší je mít tolik hodinek, kolik je týdnů v roce ( + nějakou malou rezervu), člověk je aspoň nemusí pořád štelovat :)

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

No já jsem teď na 12ks jen mě štve, že je nemůžu nosit všechny najednou. To už by si o mě manželka vážně myslela, že jsem uplný debil. A to mám hodinky na doma, do práce na sport do hospody večerní hodinky prostě na vše. Minulý týden jsem ještě někde řekl, že mám k hodinkám citový vztah a že "tyto" bych neprodal a se mi smála asi hodinu. :-D

Odesláno
  V 27. 2. 2015 v 9:04, guzmic napsal:

....Minulý týden jsem ještě někde řekl, že mám k hodinkám citový vztah a že "tyto" bych neprodal a se mi smála asi hodinu. :-D

Tak si měl říci, že v jejím případě by si možná prodej zvažoval a smát by se přestala. Ale aby si pak ty hodinky nemusel schovávat.

Odesláno
  V 27. 2. 2015 v 9:07, lucid napsal:

Tak si měl říci, že v jejím případě by si možná prodej zvažoval a smát by se přestala. Ale aby si pak ty hodinky nemusel schovávat.

:clap: By mi to asi vysvětlila válečkem na těsto. Tohle si nechám na večer..... Zhasni a pojd pod perinu... a ted koukej jak mi sviti novy hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...