villain83 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Ten cifernik je fantastickej,furt na nej vejram.
tommasini Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Pěkné ráno. Moc gratuluju, jsou fakt bezvadný. Zlatý nápis Seiko nemá chybu.
tommasini Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Přesně. Taky jsem si říkal škoda, že takovou strukturu nemá i ten stříbrný. V 4. 4. 2015 v 8:12, villain83 napsal: Ten cifernik je fantastickej,furt na nej vejram.
lucid Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 V 4. 4. 2015 v 8:12, villain83 napsal: Ten cifernik je fantastickej,furt na nej vejram.Přesně tak, ten ciferník je fakt perfektní.
tommasini Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Marně pátrám po nějakém zlatém kousku navigátorů. Musím jít od internetu nebo mě klepne :
villain83 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 V 4. 4. 2015 v 10:32, tommasini napsal: Marně pátrám po nějakém zlatém kousku navigátorů. Musím jít od internetu nebo mě klepne :No,to asi nebude sranda sehnat,navic ve stavu,v jakym je ma Tonda.Navic s puvodnim naramkem.Tech moc nebude.Ja svyho casu pokukoval po zlacenejch Bell-matic,ale bud byly vosuntely a vodrbany,nebo drahy jako tri prasata.
tommasini Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 To je bohužel pravda a to jsem i tušil, že nepodřený a s tahem bude těžké sehnat. Ale v té zlaté se snad neprodávají žádný, ani v žalostném stavu. Ne že bych odřené chtěl, ale spíš mě to překvapilo. Říkám si že to bude tím, že zlatých se prodalo určitě daleko méně než "stříbrných" a ani těch není extra široká nabídka. Tak jsem alespoň rád, že jsou takové krásné tady na fóru. Třeba se mi jednou někde taky nějaké zjeví
villain83 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 V 4. 4. 2015 v 18:14, tommasini napsal: To je bohužel pravda a to jsem i tušil, že nepodřený a s tahem bude těžké sehnat. Ale v té zlaté se snad neprodávají žádný, ani v žalostném stavu. Ne že bych odřené chtěl, ale spíš mě to překvapilo. Říkám si že to bude tím, že zlatých se prodalo určitě daleko méně než "stříbrných" a ani těch není extra široká nabídka. Tak jsem alespoň rád, že jsou takové krásné tady na fóru. Třeba se mi jednou někde taky nějaké zjeví Urcite jich bylo min,nez v oceli.Ja nedavno jedny videl na ebay,byly teda s krabkou,ale ani zdaleka ne v takovym stavu,jako ma Tonda.Borec byl z Mexika a nabizel je asi za 400babek.Pripocti postu a celniky a uz to snad ani neni zajimavy...
tommasini Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 To máš pravdu, při dnešních kurzech je to hrozná pálka. Můj problém je, že co vidím, tak bych chtěl a navíc mám poslední dobou nějakou úchylku na tyhle zlaté kousky (zatím tedy žádné nemám). A tyhle jsou obzvláště povedené.
villain83 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 4. 4. 2015 v 22:02, tommasini napsal: To máš pravdu, při dnešních kurzech je to hrozná pálka. Můj problém je, že co vidím, tak bych chtěl a navíc mám poslední dobou nějakou úchylku na tyhle zlaté kousky (zatím tedy žádné nemám). A tyhle jsou obzvláště povedené.Tenhle problem mam taky.Kdyz ono je to u vintaznich Seiko tezky,tam tech chronografu,diveru,bell-maticu,Navigatoru a ja nevim ceho,bylo tolik,ze je to k posrani.Zlaty sedmdesaty a osmdesaty leta.Dnesni produkce Seiko me ani zdaleka tak neoslovuje,ale z vintaznich potrebuju kazdy druhy:-)
tommasini Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Přesně. Seika z těhle období mě berou taky jednoznačně nejvíc.Vlastně je pro mě dobře, že nejsou tak snadno sehnatelný. Člověk tím hledáním trochu vychladne a mezitím většinou narazí na něco jiného, co "nutně potřebuje"
villain83 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 V 6. 4. 2015 v 17:41, jovani napsal: dnes "vyrocne" Moc pekny,presne s timhle horcicovym cifrem jsem mel bell-matic.Fajnovej kousek.
Tikal Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Zvláštní je, že ty drbance nejsou normálním přisleplým okem skoro vidět, ale zato to má nepochybnou autenticitu
eloga Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 ok, gratuluju, moc pěkná Seika, výraz - nepochybná autenticita - je vůbec nejlepší....
Waya03 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 King Seiko quartz 9642-8000 z roku 1982. Pouzdro 34mm, výška pouhých 6mm. Jen o měsíc mladší než já, konečně se poštěstilo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se