Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 20:21, Anela napsal:

nevím, byl to hardlex? nebo minerál? no nebylo přes to pomalu vidět na cifr

a takhle to dopadlo

ale jak jsem psal, byla to drbačka (a ještě to podle mě není ono, až budu mít chvilku, tak to ještě chci dodělat)

Hardlex je tvrzený minerál a předpokládám že na těch UFO byl rovněž hardlex, na 6138 se dával standardně. 

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Panove, nez na vas podam hromadnou zalobu za ohrozovani mravni vychovy nebo jakej paragraf se na tohleto svadeni stahuje, muzete mi alespon poradit nejaky spolehlivy zdroj, kde se da koupit Seiko ze 70. let? Mam spadeno na 6139-7002... ale nebranim se i necemu jinemu ;)

Odesláno
  V 24. 4. 2016 v 14:50, little_w napsal:

Panove, nez na vas podam hromadnou zalobu za ohrozovani mravni vychovy nebo jakej paragraf se na tohleto svadeni stahuje, muzete mi alespon poradit nejaky spolehlivy zdroj, kde se da koupit Seiko ze 70. let? Mam spadeno na 6139-7002... ale nebranim se i necemu jinemu ;)

Nejspolehlivější zdroj jsou dnes fóra. Pokud se v tom nevyznáš, tak se radši vyhni Ebay, je tam spousta skládaček a některé věci má problém rozpoznat i zkušený sběratel.

Kromě Chronomagu narazíš docela často na Seiko i na uhrforu.

Odesláno (upraveno)

Ripley se hlasi Do sluzby, s origo tahem, ale bez tlacitek:/ :)

7232356978483695e51874234ead442b.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno

Videl jsem na jednech Seikach tuhle verzi spony, a desne se mi libi. Fakt prijemna zmena oproti tem beznym "Seiko". Bylo to k 6139-7080, tak pocitam, ze to bude pasovat i k ostatnim modelum 6139. Kdyby to nekdo mel v supleti... ;)

$_57.JPG

Odesláno

Zdravim panove,

chtel bych nekde sehnat potapky z roku 1984 jako darek....

Myslite ze je to realne?

Bylo by mozne me nekam nasmerovat, popripade poradit na co si dat pozor?

Diky

Odesláno
  V 30. 4. 2016 v 8:06, little_w napsal:

Videl jsem na jednech Seikach tuhle verzi spony, a desne se mi libi. Fakt prijemna zmena oproti tem beznym "Seiko". Bylo to k 6139-7080, tak pocitam, ze to bude pasovat i k ostatnim modelum 6139. Kdyby to nekdo mel v supleti... ;)

Rovnakú resp. z môjho pohľadu veľmi podobnú sponu (bez nápisu JAPAN) a ťah som mal na týchto hodinkách aj ja. Táto verzia spony s nápisom SEIKO bez JAPAN sa dá na Ebay zohnať celkom bez problémov. Značí teda nápis JAPAN niečo špeciálne ?

Odesláno

Ale vubec ne. Jen mi to pripadalo zajimavejsi nez jen ten klasickej napis SEIKO. Proste se to tak moc nevidi, tak se mi to zalibilo. Tot vse. A jo, taky jsem jich vcera v noci na ebayi par nasel.

Odesláno (upraveno)
  V 30. 4. 2016 v 10:14, little_w napsal:

Jo jo. Jsou to tyhle:

$_57.JPG

Líbí se mi,velmi elegantní Honzo.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Bohusu, ja jsem je nekoupil. Ukazuju to jenom kvuli tomu tahu. Vaham, jestli mam ten tah objednat nebo jestli mam pockat, az mi dorazi ty 6139. Jak se znam, asi to vydrzim do vecera a stejne ten tah objednam - jen kvuli te spone.

Odesláno
  V 1. 5. 2016 v 18:08, little_w napsal:

Bohusu, ja jsem je nekoupil. Ukazuju to jenom kvuli tomu tahu. Vaham, jestli mam ten tah objednat nebo jestli mam pockat, az mi dorazi ty 6139. Jak se znam, asi to vydrzim do vecera a stejne ten tah objednam - jen kvuli te spone.

Ten tah z 6139-7080, obávám se, Ti na 6139-7002 sedět nebude, to ukončení u pouzdra je jiné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...