Taylor Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Dekuji za reakce. :-) Ja na kazdem soudruhovi:-) jakou by zvolil barevnou kombinaci. Já ti je rozhodně pochválím. Bez vnitřních indexů by ten ciferník byl prázdný, tohle je naprosto OK. Jsou to "obyčejné" hodinky, ale přitom žádné tuctovky. No a o českém denním věnci ani nemluvím a asi i trošku zavidím ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 18. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 To nepochybně. Mně se třeba líbí jednodušší a míň barevné věci, samozřejmě to jiný má úplně obráceně. Na těhle hodinkách je nejlepší, že je nemá nikdo jinej :-)A o tohle přesně jde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Je potřeba naučit lidí říct co chtějí. Ono není problém něco udělat. Je potřeba to dělat pro někoho a ten si řekne co chce. Jinak všechny návrhy a možnosti co jsou na papíře jsou k ničemu. A v tisku cifrů je tady slušný posun do předu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 18. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Je potřeba naučit lidí říct co chtějí. Ono není problém něco udělat. Je potřeba to dělat pro někoho a ten si řekne co chce.Jinak všechny návrhy a možnosti co jsou na papíře jsou k ničemu. A v tisku cifrů je tady slušný posun do předu.Lépe bych to neřekl. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Tak já za sebe. Mně se nápis HONAMI líbí. Vystihuje to co hodinky představují.Poslední verze s nápisem a bez vnitřních indexů včetně barevného provedení, by bylo asi to pravé.Jinak klobouk dolu, hezká práce.A to co píše Valjoux - souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 me se to libi, uz kvuli tomu nadseni a od prvni fotky co jsi tu dal, vidim velkej posun kupredu. drzim palce, jen tak dal.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 19. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Vsem vam velke diky za reakce a nazory :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Změněná korunka, zkušení jistě vedí kam zařadit a změněn pásek. Každopádně velké díky Vládovi za neustálou pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Dozrálo to v moc prima individuální hodinky. Něco sám vytořit oceňuju nejvíc. Nosíš je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Diky jasny, ze je nosim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Hotové další pro kamaráda jak si on sám poručil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Raptor je parádní kousek a tyhle hodinky taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Hele, ato s tím máš do budoucna nějaký obchodovatelných záměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Nádhera !A zeptám se (možná blbě) - v jakých cenových relacích se takový kousek pohybuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Zaklad vychazi od 8000Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Díky za rychlou odpověď. Opravdu mě láká možnost mít hodinky na míru - jestli by to tedy nebyl problém...:-)Mám o čem přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Díky za rychlou odpověď. Opravdu mě láká možnost mít hodinky na míru - jestli by to tedy nebyl problém...:-)Mám o čem přemýšlet.Problem to urcite neni. Vse zalezi na domluve. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 26. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Nechci otvírat další vlákno, snad nebude vadit, že to opět dám tady. :-) Dnes jsem si pohrál se starým pouzdrem. Leštil a dával do matu. Korunku, lunetu a nozky, coz jde videt na fotkách. Pouzdro pěkně prokouklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 26. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Fotky jak jsou zmensene uplne jim ubraly lesk a hloubku jako vsem ostatnim. No nazivo je to lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Na můj vkus se na malém prostoru perou 3 různé fonty písma / číslic - luneta, datumovka a ciferník - jinak projekt zajímavý - pro mně určitě ne jako případný zákazník - pokud bych někdy chtěl mít hodinky na míru, asi bych se rád pokoušel o komplet vlastní řešení, i když by to bylo dražší / časově náročnější a nakonec by to možná nedopadlo ale je fajn nejenom tady vidět že to jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se