mAra_ Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Ahoj kluci. Dostaly se ke mě hodinky od kolegy z práce s tím, že to má doma jeho babicka po dědovi. A jestli bych se na to mohl kouknout.Relativně všechno jsem věděl až na tyhle:Tah mi přijde úplně špatně. To co by mělo být zlaté je osmatane. Celý působí divne. Ale říkám si, že tah origo byt nemusí ale hodinky budou třeba dobre - nechce se mi říct mu ať to vyhodi když si nejsem 100% jistý. Hodinky totiž Vypadají o poznání lépe. Otevřít jsem je neotviral nemám jak. Pokud mi napíšete že to smysl má, vzal bych je k tondakovi. Korunka je taky taková osmatlana, ale tu bych řekl že zlata být ani nemá (jistý si ale nejsem)...Tak co o tom soudite? A sorry jestli to někoho pohorsi. Třeba se aspoň zasmejeme.Díky.Edit: když s nima zahrkam, tak se rozjedou normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 na prvni pohled dle zvetsovaciho sklicka - fake ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Na sponě náramku je vyraženo 18k, 750 a něco jakosi punc (blbě vidím), tedy by měl být z 18kar. zlata. Což evidentně není a píšeš to sám. A je-li nasazen na hodinkách, které se pyšní označením Rolex, nic dobrého si o tom nemyslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 + napasování korunky na dvanáctce mezi minutový indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Jojo, tah byl jasny hned jak jsem ho videl. Jak rikam - slo mi spis o hodinky(moc bych to nechapal, ale asi se muz stat, ze tah se rozbije tak na nej nekdo nasadi cokoli co byt i zdanlive pripomina to co tam bylo).Jinak kolega to ani moc neresi a historky nevymysli - jen to proste nechtel vyhodit bez preptani se, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Dle mě fake - umístění loga, lupa nezvětšuje jak by měla a taky divně posazená lumi na indexu 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 jednoznačně fík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Jak už jsem kdysi psal, pokud někdo neví jestli má drahé hodinky, tak nemá. Třeba svítící body u hodinových indexů jsou buď nakřivo, nebo oloupané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Jasny - nebudu ted tvrdit jak jsem takovy vysledek cekal - hodinky vypadaji docela dobre a ja si fakt jisty nebyl. A jen poopravim Karlose - ty hodinky mu dala jeho babicka. Nejsou toho kolegy. A pochybuju, ze kdyz umru, tak moje milovana bude vedet, ktere hodinky staly kolik - ze tam mam nejake drahe jako vi, ale ktrere to jsou a kolik staly - to nastesti netusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 No ale tvoje milovaná ví aspoň něco a tuší to (možná ví víc, než si myslíš). Že by někdo vůbec neměl tušení a nevěděl nic, to je nemožné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Tak uz jsem u je vratil a rekl, at je vyhodi. Timto bych to tady uzavrel a diky vsem za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.