sqad Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Pardon, jestli někdo podívá na tohle a řekne, jo, ty si zaslouží 12,5k Kč, tak tu mám pár nápady, co bych Vám chtěl sdělit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Ty moje fotky to hodne degraduji, kdyz na to tak koukam; v realu to vypada o dost lepe. Za 12,5 K se da jiste sehnat mnoho zajimaveho, ale nakonec jsem spokojeny, myslel jsem, ze to bude mnohem vetsi prusvih. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Ten řemínek mi fakt hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Ten reminek je tezce Krabicka se me libi, nurazi.Telo vypada schopne ale vsude, dopr*ele vsude C+ Upraveno 16. září 2019 uživatelem Janekx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Taky mi to nepřijde jako žádnej zázrak, bez ohledu na kvalitu fotek, myslím, že z fotek si obrázek utvořit lze. Vlastně se mi to nelíbí vůbec. Fakt jsou ty ručky lesklý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Remen je sedej korek, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Krabička je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 No asi tak, čekal jsem z vyjádřením až na fotky.Projekt jsem v první fázi podpořil, ale již po třech dnech jsem pochopil, že mé priority jsou jinde.Je to Kickstarter, člověk podpoří vizi a nikdy si nemůže být jistý výsledkem.K hodinkám:- C+ je opravdu hrozné- ručky jsou asi největší hrůza (a to na těchto rozmazaných fotkách ještě není vidět pořádně)- pouzdro je OK a vcelku se mi líbí- cifr taky není úplnej propadák- průhled mi nevadí, dělají se i na mnohem hnusnějších strojcích, ale pěkný zajímavý dýnko by bylo jistě lepší- řemínek nekomentuji, to je úlet dokreslující amaterismus- krabička OK Jinak ceně. 12,5 k by bylo naprosto odpovídající, kdyby to bylo víc dotažený, řemínek, ručky, logo (resp.chaos) Celkově jsem čekal větší průser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Pardon, jestli někdo podívá na tohle a řekne, jo, ty si zaslouží 12,5k Kč, tak tu mám pár nápady, co bych Vám chtěl sdělit Jako doma bych to nechtel, uz kvuli tomu pvd, ale fakt ti prijde 2824/SW200 jako pruser, v tydle cene? Mi ukaz, jaky normalne dostupny novy hodinky tenhle strojek maj.. Za me teda z fotek celkem dobry, detaily typu remen pomijim. Jinymi slovy, uplne chapu nekoho, kdo za stejny prachy za kery jsou Tissoty s Rondou, si radsi poridi svycarskej automat. Upraveno 16. září 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 No, čekal jsem hodně. Ale i tak musím říci, pánové překonali očekávání. Kelišové klasické rčení, které tu snad není třeba vypisovat, na moje pocity sedí dokonale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Obrázek o tom, jakou mají tyto hodinky reputaci, je téměř unisono sdělení majitelů, že "čekali větší průšvih/průser". To je pro výrobce reklama jak víno :). Mám dotaz, ten cifr je předpokládám sendvič. Je ta černočerná barva dotažena taky na vnitřní obrys výseků, nebo, jak to nejspíš vidím na fotce, tam prostě žádná barva není? Je to holý plech? Dokusane, vem je na sraz. Chci to vidět naživo. Pokud je teda ještě budeš mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Jako doma bych to nechtel, uz kvuli tomu pvd, ale fakt ti prijde 2824/SW200 jako pruser, v tydle cene? Mi ukaz, jaky normalne dostupny novy hodinky tenhle strojek maj..Za me teda z fotek celkem dobry, detaily typu remen pomijim.Jinymi slovy, uplne chapu nekoho, kdo za stejny prachy za kery jsou Tissoty s Rondou, si radsi poridi svycarskej automat. Tak zrovna Tissoty v této (či lehce vyšší ceně) v automatu pořídíš TISSOT VISODATE T019.430.16.031.01 11 697 Kč VČETNĚ DPH A POŠTOVNÉHOUvntiř ETA 2836-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Ajo, sakra. Blbej priklad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se