Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) Drzime se tematu, koukam...At mi nikdo nevypravi, ze nikdo z vas neni zaregistrovany na seznamce, vsichni mate sveho partnera a jste spokojeni ve svem vstahu....A cos cekal? Tyhle zalezitosti se resi na fejsbuku a ne na hodinkovym foru. Pane boze... Edit: budu slusny chlapec Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem Murphy97
geometr Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Drzime se tematu, koukam... At mi nikdo nevypravi, ze nikdo z vas neni zaregistrovany na seznamce, vsichni mate sveho partnera a jste spokojeni ve svem vstahu....Ty jsi vtipálek. Na hodinkovém fóru předvedeš tohle a prej "Držíme se tématu..." Asi to bude, jak píše sibiř.
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Já bych řekl, že téma bylo vyčerpáno a je to zralý na zamknutí
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Drzime se tematu, koukam...At mi nikdo nevypravi, ze nikdo z vas neni zaregistrovany na seznamce, vsichni mate sveho partnera a jste spokojeni ve svem vstahu....Vsichni urco ne, ale sem to fakt moc nepatri.
Ethant Odesláno 3. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 At mi nikdo nevypravi, ze nejses partnerka vod nejakyho mistniho clena a nesondujes, jestli nahodou neni zaregistrovanej na seznamce a neni spokojenej ve svym vztahu Jsem tvoje zena.... :-)
Bert Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Osobně si myslím, že internetová seznamka je na nic. Každý gentleman přece ví, že nejlepší je ženskou sbalit v baru, nebo vyhrát v kartách.
Ethant Odesláno 3. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 A cos cekal? Tyhle zalezitosti se resi na fejsbuku a ne na hodinkovym foru. Pane boze... Edit: budu slusny chlapecStejne tak, jakou mate kocku, auto, prut na ryby, v kolik vstavate apod.... Na to je prave OSTATNI DISKUSE A ZABAVA...he
Hasič Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Ja bych se treba velmi rad osobne potkal s Decebalem........ kdyby to slo
Ethant Odesláno 3. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Já bych řekl, že téma bylo vyčerpáno a je to zralý na zamknutí Pane kolego, budme benevolentni ke zde pritomnym a nevracejme mermomoci sve psychicke traumata z detstvi k zaregistrovanym a prihlizejicim ucastnikum....v civilizovanem svete se neurazime, nepodrazime, nedelame naschval, nesnazime druheho pomlouvat, brat mu sebevedomi, zdiskreditovat ho....
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Ja bych se treba velmi rad osobne potkal s Decebalem........ kdyby to slo :-))
Duke650 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Asi tak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Ethan to bere trochu osobně. 3 Ja bych se treba velmi rad osobne potkal s Decebalem........ kdyby to slo Osobně jsem před několika lety Decebalovi schůzku nabídl. Neměl Ty koule se potkat. To už i Ondra Berkus to risknul .....
Bert Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Já bych řekl, že téma bylo vyčerpáno a je to zralý na zamknutí Pane kolego, budme benevolentni ke zde pritomnym a nevracejme mermomoci sve psychicke traumata z detstvi k zaregistrovanym a prihlizejicim ucastnikum....v civilizovanem svete se neurazime, nepodrazime, nedelame naschval, nesnazime druheho pomlouvat, brat mu sebevedomi, zdiskreditovat ho.... Tak tohle je opravdu trolovina (trotlovina). Ethant má 3 dny na vychladnutí.
McStinger Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Tak teraz by ma zaujímalo, za čo tie tri dni dostal. Mne osobne tiež lezú na nervy chronickí zamykači cudzích vlákien, ešte bol dosť slušný.
Socom Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Správně. Alespoň si při té příležitosti zopakuje češtinu.
Bert Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 McStinger: Lamiczka navrhl zamknutí. Udělal to slušně. Ethantova reakce obsahuje perly typu: nevracejme mermomoci sve psychicke traumata z detstvi k zaregistrovanym a prihlizejicim ucastnikumv civilizovanem svete se neurazime, nepodrazime, nedelame naschval, nesnazime druheho pomlouvat, brat mu sebevedomi, zdiskreditovat ho.... Nic z toho, co Ethant implikuje Lamiczka neudělal. Upozorňuji, že se jednalo o přímou odpověď Ethanta Lamiczkovi, nikoli nějaký kompilát ze vzájemně vzdálených příspěvků.
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) já bych to vlákno přejmenoval ze seznamky na "komu bych rád dal přes držťku" Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem YPO
McStinger Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Chalan založil vlákno, ktoré možno myslí vážne, možno nie. To neviem posúdiť. Kolegovci mu ho zaserú, následne samozrejme príde niekto, kto ho chce zamknúť. Pomerne obvyklý scenár na fóre. Nedivím sa, že to autora vytočí. Podobných facebookových vlákien sú tu hromady, buď sa chytia, alebo zapadnú. Asi by to tu stačilo premazať. Ale som len obyčajný okoloidúci člen, rozhodnutie je samozrejme na modoch.
Návštěvník Ondra Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 To vlakne je cely vo h...e, asi jako otazka, jakou mate zkusenost s nakupovanim kalhot.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se