Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 ja se na ty hodinky chtel vysrat a koupit si OWG Apple watche otazka je jak dlouho by to vydrzelo přiznám se, že touhle myšlenkou jsem se dlouho zaobíral ...... chtěl sem abych byl pod kontrolou a mohl to kontrolovat i pentagon ...... pak jsem si ale uvědomil, že se ty kukačky musí každý den dobíjet a můj nejoblíbenější sport spánek by to nemonitorovalo .... tak sem se na to vysral
sibirnaya Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 To taky, ale ja je neprodaval abych koupil jiny nacelniku, ja se na ty hodinky chtel vysrat a koupit si OWG Apple watche otazka je jak dlouho by to vydrzelo Ja bych za Apple watche daval Ban tak na mesic
honza71 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 A za tu sracku od Samsungenu rovnou dva
Bert Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Ja bych za Apple watche daval Ban tak na mesic A za tu sracku od Samsungenu rovnou dva JÁ TO TADY ČTU .... :-)
AdaMoss Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Přiznám se, že ta myšlenka OWG mě vážně zaujala. Už dva dny přemýšlím, které by to byly a to ne nutně jen z mé stáje. To je prostě sebemrskačství...minimální počet hodinek, se kterým bych mohl teoreticky dosáhnout něco jako chrono-vyrovnanosti stanovuji pro sebe na 3.
Návštěvník Ondra Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Chyt me chronobundus a mam nutkani ty Traktory prodat, tak to pak budu docasne ZWG (Zero Watch Guy)...?
honza71 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 JÁ TO TADY ČTU .... :-)S tim tak nejak pocitam @Ada tri kusy jsou i pro me znacka ideal. Potiz je v tom, ze takovy kombo uz mam, a stejne mi to nestaci
Návštěvník Mitak Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Chyt me chronobundus a mam nutkani ty Traktory prodat, tak to pak budu docasne ZWG (Zero Watch Guy)...? Když čtu ten inzerát v konfrontaci s tímto vláknem: To chceš jako tvrdit, že ?Traktory většinu času ležely v krabičce a nošeny byly jen příležitostně?, takžes vlastně nenosil žádné hodinky?
Návštěvník Ondra Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Když čtu ten inzerát v konfrontaci s tímto vláknem: To chceš jako tvrdit, že ?Traktory většinu času ležely v krabičce a nošeny byly jen příležitostně?, takžes vlastně nenosil žádné hodinky?Ano, bylo i obdobi, kdy jsem hodinky nenosil vubec. Treba letos to bylo vetsinu roku. Nejlepsi lecba zavislosti je abstinence Obcas vezmu na ruku stary zdědeny Primky (ty nepocitam jako svoje hodinky) a obcas si neco koupim. Jinak uz v uvodu OWG vlakna jsem psal, ze clenstvi muze byt i kratkodobe, coz plati i pro me Vybiram dalsi "definitivky"... pro chronomagora je to nekoncici kolotoc
AdaMoss Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 @Ada tri kusy jsou i pro me znacka ideal. Potiz je v tom, ze takovy kombo uz mam, a stejne mi to nestaci No a u čeho jsi teda prozatím skončil? Jestli to není tajný? :-)
honza71 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 No a u čeho jsi teda prozatím skončil? Jestli to není tajný? :-)Daily business - RLX Explorer 36mmFormal - JLC Reverso DuofaceLeisure time - Girard-Perregaux Sea Hawk II
AdaMoss Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Nojó, ale Reverso jsou de fakto dvoje hodinky, takže počítám 4 :-).
honza71 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Nojó, ale Reverso jsou de fakto dvoje hodinky, takže počítám 4 :-).Ok, jdu dat Expy do inzerce
AdaMoss Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Počkej, 36mm Expy sháním...nějak se dohodneme :-).
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 ATOM: A pekny jsou, i s tim Parexo pouzdrem, mne se snad libi vic, nez to z Eltonu. Rucky a ciselnik jsi take menil?
ATOM Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Rucky, ciselnik, luneta, sklo jsou Elton
Mr. Igelit Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Už skoro měsíc jsem OWG s těmahle smartwatchema: (Hodinky na cestě)
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Rucky, ciselnik, luneta, sklo jsou Eltontakze takova česko-čínská spoluprace, a jak to pekne slape
ATOM Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 No jo no, komunisticke hodinky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.