Přejít na obsah

OWG Club

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

ja se na ty hodinky chtel vysrat a koupit si OWG Apple watche :D otazka je jak dlouho by to vydrzelo :)

přiznám se, že touhle myšlenkou jsem se dlouho zaobíral ...... chtěl sem abych byl pod kontrolou a mohl to kontrolovat i pentagon ...... pak jsem si ale uvědomil, že se ty kukačky musí každý den dobíjet a můj nejoblíbenější sport spánek by to nemonitorovalo .... tak sem se na to vysral

• Odpovědi 244
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

To taky, ale ja je neprodaval abych koupil jiny nacelniku, ja se na ty hodinky chtel vysrat a koupit si OWG Apple watche :D otazka je jak dlouho by to vydrzelo :)

Ja bych za Apple watche daval Ban tak na mesic :)
Odesláno

Přiznám se, že ta myšlenka OWG mě vážně zaujala. Už dva dny přemýšlím, které by to byly a to ne nutně jen z mé stáje. To je prostě sebemrskačství...minimální počet hodinek, se kterým bych mohl teoreticky dosáhnout něco jako chrono-vyrovnanosti stanovuji pro sebe na 3.  

Návštěvník Ondra
Odesláno

Chyt me chronobundus a mam nutkani ty Traktory prodat, tak to pak budu docasne ZWG (Zero Watch Guy)...? :D

Odesláno

JÁ TO TADY ČTU .... :-)

S tim tak nejak pocitam :D

@Ada tri kusy jsou i pro me znacka ideal. Potiz je v tom, ze takovy kombo uz mam, a stejne mi to nestaci :D

Návštěvník Mitak
Odesláno

Chyt me chronobundus a mam nutkani ty Traktory prodat, tak to pak budu docasne ZWG (Zero Watch Guy)...? :D

Když čtu ten inzerát v konfrontaci s tímto vláknem: To chceš jako tvrdit, že ?Traktory většinu času ležely v krabičce a nošeny byly jen příležitostně?, takžes vlastně nenosil žádné hodinky?

Návštěvník Ondra
Odesláno

Když čtu ten inzerát v konfrontaci s tímto vláknem: To chceš jako tvrdit, že ?Traktory většinu času ležely v krabičce a nošeny byly jen příležitostně?, takžes vlastně nenosil žádné hodinky?

Ano, bylo i obdobi, kdy jsem hodinky nenosil vubec. Treba letos to bylo vetsinu roku. Nejlepsi lecba zavislosti je abstinence ;) Obcas vezmu na ruku stary zdědeny Primky (ty nepocitam jako svoje hodinky) a obcas si neco koupim. Jinak uz v uvodu OWG vlakna jsem psal, ze clenstvi muze byt i kratkodobe, coz plati i pro me :) Vybiram dalsi "definitivky"... pro chronomagora je to nekoncici kolotoc :)

Odesláno

@Ada tri kusy jsou i pro me znacka ideal. Potiz je v tom, ze takovy kombo uz mam, a stejne mi to nestaci :D

No a u čeho jsi teda prozatím skončil? Jestli to není tajný? :-)

Odesláno

No a u čeho jsi teda prozatím skončil? Jestli to není tajný? :-)

Daily business - RLX Explorer 36mm

Formal - JLC Reverso Duoface

Leisure time - Girard-Perregaux Sea Hawk II

Návštěvník Ondra
Odesláno

ATOM: A pekny jsou, i s tim Parexo pouzdrem, mne se snad libi vic, nez to z Eltonu.

Rucky a ciselnik jsi take menil?

Návštěvník Ondra
Odesláno

Rucky, ciselnik, luneta, sklo jsou Elton

takze takova česko-čínská spoluprace, a jak to pekne slape :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...