Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, poprosil bych o radu, nebo názor, chci manželce koupit hodinky https://www.chrono24.cz/longines/conquest--id9654090.htm za 12000,- jsou to Quartzky, nebo by jste radši připlatili za automaty? O peníze nejde, jen podotýkám, že manželka nemá vůbec páru co to je automat nebo quartz. Jen si říkám, aby nebyla furt naštvaná, že bude muset seřizovat (když vezmu automaty) co myslíte?

Quartz

Odesláno

Imho pokud manželka není postižená chronobundusem (jakože to vypadá, že má imunitu) tak bych volil quartz - přesnější, nemusej se natahovat, větší výběr atp. Když koupíš automaty, tak může být naštvaná "já jsem to chvilku nenosila a vono se to zastavilo".

Odesláno

díky za reakce, přesně jak jsem si myslel, ženský mají jiné myšlení a ty automaty by neocenila. Ty Citizeny jsou taky moc pěkný, akorát se bojím tý velikosti, musím to tento týden rozseknout, aby stihly ještě dorazit pod stromeček.

Odesláno

díky za reakce, přesně jak jsem si myslel, ženský mají jiné myšlení a ty automaty by neocenila. Ty Citizeny jsou taky moc pěkný, akorát se bojím tý velikosti, musím to tento týden rozseknout, aby stihly ještě dorazit pod stromeček.

taky doporucuju citizeny...tyhle jeste se delaj ve zlatostribrnem provedeni https://www.prohodinky.cz/citizen-ladies-radio-controlled-fc0014-54a?gclid=Cj0KCQiArenfBRCoARIsAFc1FqfBPSjyUzcmNa0JZysH5Hd6KNeENy_e2fSqGJtAvkXnGzddDqgkNMcaAvuxEALw_wcBa jsou stejne cool jako ty stribrne...jinak pro zenynepostizene chronobundusem idealni volba...zadne serizovani, vymeny baterie, datumu apod. taky jsem je poridil zene...zene se sice nezavdecis, ale potesilo ji to :)

Redmi Note 5 By Tapatalk

Odesláno

Přiznám se, že mě trošku ty citizeny nahlodali, ale asi bych zůstal u těch longinek jsou přeci jenom takový decentnější. Je tam stroj ETA 255.412 jestli je to termo fakt nevím, akorát jsem koukal u Bechyněho stoji 19000 a na chrono z Německa 12000 stejnej model, to je docela dost velkej rozdil...

Odesláno

preplacanost ciferniku je jen otazkou vkusu...nekomu se libi to, nekomu zas ono....navic i citizen dela decentnejsi modely...ale tot jen muj nazor...jsem zatvrzelej citizenak tak me berte s rezervou :)

Redmi Note 5 By Tapatalk

Odesláno

Pro manželku vůbec neřeš, co je v tom vevnitř, ale hlavně, aby jí to sedlo do vkusu.

S výjimkou 17 ženských v celé republice (jen hádám, kdyby to číslo chtěl někdo rozporovat) je jim úplně ukradený in-house, automat (ten je jim možná i na škodu) nebo nějaká přesnost v řádu vteřin...

Prodává design a tam by s klidným srdcem mohly bodovat i módní šmuky do Calvin Klein, Michael Kors a já nevím co ještě. Z báchorky o poctivé hodinařině bych to třeba u nás doma dobrý pocit maximálně já. Žena to má úplně na háku.

Odesláno

Moje žena poškrábe i safírové sklo, bežně nacházím hodinky v koupelně odložené na keramické dlažbě ciferníkem dolu. To by se ve mě krve nedořezal, když to vidím!!!

Odesláno

Tak to doufám u nás nehrozí, zatím má dvoje právě ty Michael Kors a zůstávají v ložnici na komodě, tak snad to tak zůstane :clap: Jinak na 100% budu brát quartzky a na 90% Longines, akorát netušíte někdo, jak jsme se ptal před tím s tou cenou, rozdíl 7000,- není to nějaká past? Je to Německej prodejce a hodnocení má dobrý, asi to tak prostě bude.

Odesláno

Možná bych zvážil pořídit automaty + watchwinder (aby si hodinky odkládala tam), moje přítelkyně preferuje automaty - dle jejich slov ´´ručika pěkně pomal u poskakuje u bateriových jede sekaně´´ (o existenci plynulého quartz naštěstí neví (Continuous Sweep Quartz)).

.

Odesláno

Přesně ty Citizeny, na které odkazuje Shewcza, má i moje žena. A nesundá je z ruky... Skvělá kombinace stylu, kvality a funkčnosti. Dokoupil jsem jí k nim růžový Hirsch Princess a vypadá to dobře...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...