Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak schválně, Tudoříci, a primárně asi Pelagosáci, hoďte sem svoje cifry vyfocený co nejpříměji shora, ať to zkoukneme ;) Odhaduju, že cifr jako takovej bude spíš ok, indexy na lunetě už budou "průserovější"...

• Odpovědi 197
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 20. 11. 2020 v 21:00, mAra_ napsal:

Já mám P01 a sou celé šejdrem 🙂

Ale očima to nevidím a tudíž neřeším...

SNAP-093550-0094-1.jpg

SNAP-093433-0092-1.jpg

SNAP-092931-0087.jpg

SNAP-092813-0086-1.jpg

Rozšířit  

Já bych asi neřešil o desetinu milimetru posunutej index, ale možná by mě kapku štvala datumka nalepená na strop datového okna. Ale zase, kdo si najde recenze detailů cifru u PP Nautilů, ten pak s klidem přežije i ty detaily na x krát levnějších Tudorech.  :) Apropo, třeba Pelagosy jsou podle mě jedny z nejpovedenějších potápek v poměru cena / výkon, a klidně si nějakou  tu nedokonalost zaslouží odpustit. 

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno
  V 20. 11. 2020 v 22:59, Cyber napsal:

Já bych asi neřešil o desetinu milimetru posunutej index, ale možná by mě kapku štvala datumka nalepená na strop datového okna. Ale zase, kdo si najde recenze detailů cifru u PP Nautilů, ten pak s klidem přežije i ty detaily na x krát levnějších Tudorech.  :) Apropo, třeba Pelagosy jsou podle mě jedny z nejpovedenějších potápek v poměru cena / výkon, a klidně si nějakou  tu nedokonalost zaslouží odpustit. 

Rozšířit  

Přesně :) klidně bych si koupil ještě modrý.

IMG_0219.thumb.jpeg.39088639100c4a62ae6fef9a4db3d405.jpeg

Odesláno
  V 21. 11. 2020 v 10:46, Jarett napsal:

Jojo ... přesně jak píšeš, baví mě, nebyly drahý a na gumě od Crafterblue jsou boží !

Rozšířit  

Nevím proč, ale ačkoli jsou mnohem zajímavější než klasický PELAGOSY, tak nestojí víc. Jsou super. Taky o nich přemýšlím.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Tak kdyz uz se tu resi takove drobnosti jako vyosene indexy, tak po trech mesicich od koupe u AD se mi najednou zacaly pelagosy zpozdovat o hodinu denne... 🤦🏻

takze jsem si vytahl cerneho petra- chyba, ktera se stane jednou za 10 let😂

Upraveno uživatelem kroupek
  • po měsících...
Odesláno
  V 18. 1. 2021 v 18:42, kroupek napsal:

Tak kdyz uz se tu resi takove drobnosti jako vyosene indexy, tak po trech mesicich od koupe u AD se mi najednou zacaly pelagosy zpozdovat o hodinu denne... 🤦🏻

takze jsem si vytahl cerneho petra- chyba, ktera se stane jednou za 10 let😂

Rozšířit  

By ma celkom zaujimalo,ako to dopadlo....Podarilo sa vyriesit k spokojnosti?Cim to bolo sposobene?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...