radasw Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Zdravím, doma jsem našel vintage Primky a jelikož mám jen několik hodinek na ocelovém tahu a často nosím saka, uvažoval jsem, že bych si vyměnil řemínek za nějakou ještěrku/aligátora. Mohl bych je nosit na střídačku, když bych se obával, že si poškodím dražší. Otázka je, jestli to má u těch hodinek cenu. Jsou funkční, lehce použité, ale nevím, jestli se hodí k dvacetiletému člověku a nebude to působit směšně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem radasw
ondra_v Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Myslím si, že to bude působit OK. Menší hodinky se ideálně skryjí pod manžetou košile.
01axel01 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Dle mého zaleží jen na řemenu a velikostí tvé ruky. Miluju vintage, přenesené do moderní doby. Pokud nemaš obvod ruky 22cm a hodinky pruměr 35mm tak by to mohlo byt OK . Vyfot je ted na ruce, jen pro představu.
radasw Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Myslím, že celkem sedí. Řemen nějaký tmavě hnědý/černý: ještěrka. Také mám rád vintage věci, jen si říkám, jestli to nebude příliš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem radasw
Lamiczka Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Pokud ti nevadi zlato, tak imho uplne ok. Sam takto roky beru k saku primky maly televize po dedovi a vzdy to budilo bud neutralni nebo pozitivni ohlas... Nebal bych se toho, ale ja jsem pravda o 10 let jinde. Vlastne "nevidim" rozdil mezi nosenim vintaznich treba tudoru a primek, vetsina lidi stejne nepozna rozdil...
01axel01 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Myslím, že celkem sedí. Řemen nějaký tmavě hnědý/černý: ještěrka. Také mám rád vintage věci, jen si říkám, jestli to nebude příliš. Jak piše Lamiczka, pokud jsi OK se zlatem, tak za mě SUPER ! A to ja jsem zase zrovná asi tvá věková kategorie :-) .
radasw Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Zkusím sehnat tmavě hnědého ještěra
actionman1 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Tie hodinky sú ti úplne akurát. Kkudme ich nos kedykoľvek na to budeš mať chuť.
Murphy97 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Moji dceri je 17 a od 15 nosi jen vintage hodinky, zejmena Primky. Takze v poho. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem Murphy97
odjinud Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Ke kosili s dl.rukavem uplne ideal, retro frci, jsou zachovale a velikost je ok. K triku bych je asi ale nenosil.
Crusty Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Ke košili budou super, hlavně to chce ten nový řemen (se správnou šířkou), ten černý tam moc nesedí... Taky mám na střídačku staré Primky a OK.
petandosek Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Jsou krásný byla by škoda je nenosit.
ramon Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2018 Záleží taky jak jsi velkej, pokud jsi drobnější, tak to bude v pohodě. Ale já měřím 190, mám taky tyhle Primky, ale chromovaný, a na mě to vypadá už trochu blbě (malý).
sodekcz Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Hlavně řemen bez těch chlupatých krajů
ondra_v Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Sám jsem vysoký 198 cm a nyní i mohutný.Hodinky se mi líbí, ale připadaly mi maličké, tak jsem použil řemínek s podložkou a je to OK. Příjemně se to nosí, ale vypadá to docela retro, což je pro mě a mé okolí snad příjemná změna.Nosím je občas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
suloco Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Záleží do jaké míry jsi schopen ?utáhnout? takhle vintážní design. Je to jako s kloboukem, 99% lidí v něm vypadaj jako paka, to 1% to umí nosit a sladit. Jak klobouk, tak vintage Primky budou většině mudlů připadat divně a budou se tě ptát jestli je máš po dědovi/babičce. Pokud jsi typ, kterýmu je to jedno, jdi do toho, jsou krásný. Pokud chceš chválu od mudlů, pořiď Orient Bambino nebo jinej přerostlej herritage kousek . Sent from my iPad using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se