Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím, 

doma jsem našel vintage Primky a jelikož mám jen několik hodinek na ocelovém tahu a často nosím saka, uvažoval jsem, že bych si vyměnil řemínek za nějakou ještěrku/aligátora. Mohl bych je nosit na střídačku, když bych se obával, že si poškodím dražší. Otázka je, jestli to má u těch hodinek cenu. Jsou funkční, lehce použité, ale nevím, jestli se hodí k dvacetiletému člověku a nebude to působit směšně. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem radasw
Odesláno

Dle mého zaleží jen na řemenu a velikostí tvé ruky. Miluju vintage, přenesené do moderní doby. Pokud nemaš obvod ruky 22cm a hodinky pruměr 35mm tak by to mohlo byt OK :). Vyfot je ted na ruce, jen pro představu. 

Odesláno (upraveno)

Myslím, že celkem sedí. Řemen nějaký tmavě hnědý/černý: ještěrka. 

Také mám rád vintage věci, jen si říkám, jestli to nebude příliš. 

Upraveno uživatelem radasw
Odesláno

Pokud ti nevadi zlato, tak imho uplne ok. Sam takto roky beru k saku primky maly televize po dedovi a vzdy to budilo bud neutralni nebo pozitivni ohlas...

Nebal bych se toho, ale ja jsem pravda o 10 let jinde. Vlastne "nevidim" rozdil mezi nosenim vintaznich treba tudoru a primek, vetsina lidi stejne nepozna rozdil...

Odesláno

Myslím, že celkem sedí. Řemen nějaký tmavě hnědý/černý: ještěrka. 

Také mám rád vintage věci, jen si říkám, jestli to nebude příliš. 

Jak piše Lamiczka, pokud jsi OK se zlatem, tak za mě SUPER ! A to ja jsem zase zrovná asi tvá věková kategorie :-) .

Odesláno

Ke košili budou super, hlavně to chce ten nový řemen (se správnou šířkou), ten černý tam moc nesedí... Taky mám na střídačku staré Primky a OK.

Odesláno

Záleží taky jak jsi velkej, pokud jsi drobnější, tak to bude v pohodě. Ale já měřím 190, mám taky tyhle Primky, ale chromovaný, a na mě to vypadá už trochu blbě (malý).

Odesláno

Sám jsem vysoký 198 cm a nyní i mohutný.

Hodinky se mi líbí, ale připadaly mi maličké, tak jsem použil řemínek s podložkou a je to OK. Příjemně se to nosí, ale vypadá to docela retro, což je pro mě a mé okolí snad příjemná změna.

Nosím je občas.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Záleží do jaké míry jsi schopen ?utáhnout? takhle vintážní design. Je to jako s kloboukem, 99% lidí v něm vypadaj jako paka, to 1% to umí nosit a sladit.

Jak klobouk, tak vintage Primky budou většině mudlů připadat divně a budou se tě ptát jestli je máš po dědovi/babičce.

Pokud jsi typ, kterýmu je to jedno, jdi do toho, jsou krásný.

Pokud chceš chválu od mudlů, pořiď Orient Bambino nebo jinej přerostlej herritage kousek :).

Sent from my iPad using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...