mi3 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Tak som vcera strčil 17013 do umývačky riadu ( potrebovali to ). Vsade na fórach to dáko moc prežívali, že to nikto nechce spraviť.Našiel som akurát jedného chlapa, čo tam dal Seadweler. A fsetko v pohode. Posmeleny touto správou som ich tam zavrel so špinavými taniermi na 120 minút a 55C...Čuduj sa svete, nič dramatické sa nestalo. Len z nich vyšla 30 ročná špina: DServisovane cca 3 roky dozadu. Koniec zubnej kefke a rajbaniu nad umivadlom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 K neuvereni. Osobne bych do toho nesel, ale ....k neuvereni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Best tlakovky by som do toho nešiel. Ale zase tak tesnenia by sa mali pri zahriati len roztiahnuť. Čo tomu len prospeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 včera jsme to řešili na FB. Já nevím .. teplota, saponat - dle mého to není uplně idealní. Ale zajímavé - ja se rozhodně budu držet, kartačku. Možná to zkusím na nějákych "špíchach" kde vytahnu stroj a necham umýt pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ved uvidíme ku koncu týždňa. Možno pobežím s plačom do Sheronu: D Som tam račej strčil to najlacnejšie, čo mám doma. Ale zase tej 904L a zlatu nemôže saponát ublížiť. No ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Tak tomu říkám odvaha.Pokud se z toho nevyspím,zkusím to se svýma zítra dopoledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Každopádně bych to moc často neopakoval. Ta teplota a chemie asi moc dobře těsnění (a nejen jemu) dělat nebudou...ale odvahu teda máš, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Krasny kus seniore. Keby sa daco bude diat, urcite dam update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Tohle bych neudelal z zadnym svym kusem ze zakladni rodiny. Ale budu sledovat dalsi vysledky a pokusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Štěstí, že nemáme myčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 My jo, i vlastní úsudek a selský rozum. To bude jako prevence hokusmyčkapokusu stačit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) chlapci neblbnite Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Není na to nějaká sofistikovanější hodinarska metoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 tohle je zajímavý ..... já si troufnu tvrdit, že v myčce nenateče ani do nevodotěsných hodinek, páč tam není významný tlak vody takže vyndám svoje nejoblíbenější 35 let starý hodinky, který jsou funkční a jestli se pokus nezdaří tak bude škoda toho 7 kamenovýho strojku, ale kadím na to mejeme většinou na krátký 30 minutový program samozřejmě se sušením (vono to asi nijak jinak nejde) ....... jdu na to *pokračování za hodinu takže hodinky před lázní : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ty wole to sou nejhnusnejsi hodinky, co jsem v zivote videl. Skoda ty vody a energie, co mycka spotrebuje. To si zivotni prostredi ani nezaslouzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ty wole to sou nejhnusnejsi hodinky, co jsem v zivote videl. Skoda ty vody a energie, co mycka spotrebuje. To si zivotni prostredi ani nezaslouzi...v 91 sem na to balil holky ..... vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Takze plisnace, mokasiny, bily ponozky a patka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Takze plisnace, mokasiny, bily ponozky a patka?přesně .... (mokasíny s bambulkama ..... pro upřesnění ....... vínové barvy) ----------------------------------------------------------------- takže deme na to ...... program číslo 3 na 30 minut a 60 stupňů jestli to nepřežijou tak budou lítat péra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 přesně .... (mokasíny s bambulkama ..... pro upřesnění ....... vínové barvy) ----------------------------------------------------------------- takže deme na to ...... program číslo 3 na 30 minut a 60 stupňů jestli to nepřežijou tak budou lítat péra Jsem zvědavej, jestli to vydrží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ty vole to je napínav?, jako že fakt;-) v myčkach se i pripravuje jidlo, tak vlastne proč ne;-) Jinak ty plájboje sou cool i dneska, vzit od toho nakej ten model vod gůčiho co tady behal ve fešn okýnku a je vymalováno.Těšim se na výsledek koupele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se