Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hrůůza! Druhoválečné hodinky? 2. WW? Kdyby napsali WWII, tomu bych možná rozuměl.

Kalibr VD59 je Čína, viz zde.

Řekl bych, že soudruzi z NDR se tentokrát inspirovali nejen u klasiky (Rolex, Omega), ale kupodivu některé modely evokují i Citizen nebo Seiko :crying_anim02:

Odesláno
  Filipes napsal:
mně se dost líběj a Ronda nebo Miyota jistě funguje dobře, akorát bych je určitě nenosil :D

To je ono, zrovna mi odešel měřič průtoku vody a to vypadá podobně :D Kde se to dá sehnat a je to kalibrované?

Odesláno
  VS napsal:
To je ono, zrovna mi odešel měřič průtoku vody a to vypadá podobně :D Kde se to dá sehnat a je to kalibrované?

Některé modely mi připomínají měřák tlaku v pneumatikách. Na druhou stranu, pokuď by tohle nějaké hodinky zvládly, tak bych o nich asi i vážně uvažoval :-) .

Odesláno
  Filipes napsal:
mně se dost líběj a Ronda nebo Miyota jistě funguje dobře, akorát bych je určitě nenosil :D

tak to je teda sila...

neviem si predstaviť nikoho čo by toto nosil dobrovolne

prirovananie k ďalekohľadu je trefné :)

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Trochu oživím vlákno...když sem patrál po hodinkách se 24H ciferníkem narazil jsme na tuhle značku a tenhle model Link. Má to tenhle kalibr Swiss Ronda Cal. 763.24H. Moje otázka zní: jaké kvality je zmíněný kalibr a jestli byste do toho šli?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...