Gilius Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Koukal jsem,že o této firmě zde ještě nic moc není a přitom dělá zajímavé kousky......co myslíte??? http://www.tauchmeisterwatches.com/
lolohh Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Gilius napsal: Koukal jsem,že o této firmě zde ještě nic moc není a přitom dělá zajímavé kousky......co myslíte??? http://www.tauchmeisterwatches.com/ No, podle Viktora a odklízeče to jsou Číny, takže asi nic moc...
Koren Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 lolohh napsal: No, podle Viktora a odklízeče to jsou Číny, takže asi nic moc... to jsem taky slyšel, ale ty ceny jsou vcelku v pohodě
Gilius Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2008 (upraveno) a navíc jsou to pěkné hodinky.....hlavně ty Panzer(T0102 a T0103)..... Upraveno 7. května 2008 uživatelem Gilius
afrikab Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Jsou to klasicke "trendy" hodinky. Kvalita je stejne jako u vsech stejnych cinskych hodinek. Jejich moralni zivotnost nepresahuje vic jak jeden rok.
CzechJoker Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Hrůůza! Druhoválečné hodinky? 2. WW? Kdyby napsali WWII, tomu bych možná rozuměl. Kalibr VD59 je Čína, viz zde. Řekl bych, že soudruzi z NDR se tentokrát inspirovali nejen u klasiky (Rolex, Omega), ale kupodivu některé modely evokují i Citizen nebo Seiko
Filipes Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 mně se dost líběj a Ronda nebo Miyota jistě funguje dobře, akorát bych je určitě nenosil
mip Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Není to takové trochu moc pouťový? I když ono je to těžký. Kdyby to vyrovili u Omegy, budu se rozplývat
safi Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Miyota v Incvictách mi dělala stabilně +15 sec denně
VS Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Filipes napsal: mně se dost líběj a Ronda nebo Miyota jistě funguje dobře, akorát bych je určitě nenosil To je ono, zrovna mi odešel měřič průtoku vody a to vypadá podobně Kde se to dá sehnat a je to kalibrované?
Well Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 VS napsal: To je ono, zrovna mi odešel měřič průtoku vody a to vypadá podobně Kde se to dá sehnat a je to kalibrované? Některé modely mi připomínají měřák tlaku v pneumatikách. Na druhou stranu, pokuď by tohle nějaké hodinky zvládly, tak bych o nich asi i vážně uvažoval :-) .
japa Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Filipes napsal: mně se dost líběj a Ronda nebo Miyota jistě funguje dobře, akorát bych je určitě nenosil tak to je teda sila... neviem si predstaviť nikoho čo by toto nosil dobrovolne prirovananie k ďalekohľadu je trefné
Gilius Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 ..a tak ty Panzery bych si na pacce představit dovedl......
Gilius Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2008 nevím,jestli nová koekce...či co?....ale mají celkem pěkné diversky.....i když je tedy na některých mmodelech jasně poznat,čím jsou inspirovány...... Ale něco fakt jde..... http://tauchmeisterwatches.com/index.php/cPath/60
Dantechno Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Narazil jsem na tento model, osobne bych to urcite nenosil a to nejenom pro to ze na to nemam pazourku.... Zdroj Vyrobce
kraxxus Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Trochu oživím vlákno...když sem patrál po hodinkách se 24H ciferníkem narazil jsme na tuhle značku a tenhle model Link. Má to tenhle kalibr Swiss Ronda Cal. 763.24H. Moje otázka zní: jaké kvality je zmíněný kalibr a jestli byste do toho šli?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se