Chumpus Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Český distributor Orisu snížil doporučené ceny. V průměru je to asi o 10 procent, u některých modelů ale dokonce 16 procent.Nevím, zda už to přecenili ve všech obchodech, dostala se ke mně jen tato základní informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Supr, dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 To by bylo skvělé s ohledem na to, že mám "v merku" Aquis Date... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khefeer Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Hezký, díky. Víte už někdo o nějakém konkrétním modelu, který český shop zlevnil? A na to konto - používáte někdo nějaký soft nebo plugin na sledování historie cen? Kdysi jsem používal něco takového na Amazon, bylo super vidět ceny třeba za uplynulý rok, pak se človk nenechal chytit na nějaké bullshit výprodeje typu "sleva 30 % z původní, o 25 % navýšené ceny". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Já třeba pořídil začátkem tohoto roku Aquisy Date 43,5mm, které stály s tahem v listopadu 2018 cca 52k o dost levněji. Už po zmiňovaném zlevnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Vyplati se ted koupit Oris Aquis date za 41k nebo pockat zda nezlevni dalsi modely?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Kbeliku píšeš všude možně teda A pokud sleduješ místní inzerci, tak zjistíš, že se tu dají pořídit od cca 25 do 35 dle stavu a variantě, počtu doplňků... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se