Chumpus Posted December 13, 2018 Report Share Posted December 13, 2018 Český distributor Orisu snížil doporučené ceny. V průměru je to asi o 10 procent, u některých modelů ale dokonce 16 procent.Nevím, zda už to přecenili ve všech obchodech, dostala se ke mně jen tato základní informace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted December 13, 2018 Report Share Posted December 13, 2018 Supr, dík za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 To by bylo skvělé s ohledem na to, že mám "v merku" Aquis Date... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khefeer Posted August 12, 2019 Report Share Posted August 12, 2019 Hezký, díky. Víte už někdo o nějakém konkrétním modelu, který český shop zlevnil? A na to konto - používáte někdo nějaký soft nebo plugin na sledování historie cen? Kdysi jsem používal něco takového na Amazon, bylo super vidět ceny třeba za uplynulý rok, pak se človk nenechal chytit na nějaké bullshit výprodeje typu "sleva 30 % z původní, o 25 % navýšené ceny". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted August 15, 2019 Report Share Posted August 15, 2019 Já třeba pořídil začátkem tohoto roku Aquisy Date 43,5mm, které stály s tahem v listopadu 2018 cca 52k o dost levněji. Už po zmiňovaném zlevnění... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kbelik Posted Tuesday at 06:18 PM Report Share Posted Tuesday at 06:18 PM Vyplati se ted koupit Oris Aquis date za 41k nebo pockat zda nezlevni dalsi modely?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted Tuesday at 07:00 PM Report Share Posted Tuesday at 07:00 PM Kbeliku píšeš všude možně teda A pokud sleduješ místní inzerci, tak zjistíš, že se tu dají pořídit od cca 25 do 35 dle stavu a variantě, počtu doplňků... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts