Londoner Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 palom: no ale suby jsou proste pracanti, to ze jsou relativne drahy z nich hodinky na paradu neudela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Londoner Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 a pokud jse nekomu o zpracovani, detaily atd. koupi GS a ne Rolex to vi kazdej jouda preci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini46 Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 No je tam veľa rozdielov ako oceľ 904 taktiež vývoj. Rolex bol vždy prelomový ako vodeodolnost, automat a naozaj musíš brať aj marketing. Pozri si koľko ostatných značiek napodobnuje rolexi a koľko omegy. Proste rolex je rolex a ľudia vo vývoji taktiež niečo stoja to zrovna nie sú československé platy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini46 Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Ps: len chlapci ma CNC beru 6500chf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Londoner Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Prosim te nech toho, rolex ma super marketing/prodejni strategii/historii a ja jim to preju, ale neplkej neco o strasne drahym vyvoji 50let stejnejch hodinek Naopak pri tom objemu co Rolex prodava (jasne nejvic ze swiss znacek) je vyvoj pro ne daleko nepodstatnejsi polozka nez pro ostatni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini46 Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 (edited) Tak potom preco si rolex robí 98% všetko sám a nemá žiadne subdodavky. Nemaš ani šajnu čo stojí taký 8 vretenovy cnc stroj index MS22 a majú ich tam asi 40 a výbava dielne. Edited December 14, 2018 by mini46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Londoner Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 No a? ostatni to jako delaj na ponku pilnikem nebo jak? Pokud vim tak Seiko si dela vsechno a maj jak petky za par tisic tak I Credory za miliony. To preci o nicem nevypovida. Ja jako chapu ze je ti Rolex sympatickej, ale je treba byt nad veci a pripustit si ze platis hlavne za pribeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini46 Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 No a ostatný sa učia a pozorujú ako to robí rolex. Kde bolo seiko v roku 1953 keď prišli na trh submariny, ako neboli to prvé diver Tie mali panerai pre taliansku armádu ale bol tam strojček rolex. To by si mohol aj rozmýšľať prečo patek sú najlacnejšie za 16.000chf a čaká sa na ne 5 rokov. A popri tom používajú oceľ 316L. Proste musíš to brať že v tejto branži platíš za inováciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Londoner Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Hlavne ten Rolex tolik nezer prosim te. Co Zenith hele? Od toho Rolex kupoval el primero ponevadz svuj chronograf tenkrat neumel. Jeste mi osvetli za jakou ze to inovaci zaplatim u subu v roce 2018 V tehle branzi se neplati za inovaci ale za sny/pribeh, smir se stim a bude ti lip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 palom: no ale suby jsou proste pracanti, to ze jsou relativne drahy z nich hodinky na paradu neudelaZatimco jiný hodinky si jen tak ukazují čas. Nebo co znamena to pracanti, za ty prachy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Plati se za brand a pak u nekterych firem za enormni podil rucni prace.. vetsinou svycarske prace. Ypo zalozil vlakno Vanocni flame, tam to bude mit jiste velkej uspech Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Zatimco jiný hodinky si jen tak ukazují čas. Nebo co znamena to pracanti, za ty prachy??? Dobrá otázka, snáď sa dočkáme odpovede Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramon Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Dobrá otázka, snáď sa dočkáme odpovede Odolný hodinky na hrubý zacházení, se zlatejma Vacheronama s turbem asi nebudeš skákat do rybníka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 A kolik lidi tady ty suby potopi aspon ve vane???Kdyz sem dam fotku hodinek nekde v rybniku nebo jak afri dal fotku u more a razem z toho byl skoro neprodejnej kus potom...A muzete mi to vyvracet-jsem tady uz celkem dlouho a jsem zvedavej kdo se ozve ze svoje suby ma jako ?pracanty? na tvrdou praci...jedinej kdo s nima strka ruku do zachodu je filo a to jeste nevime-protoze ji tam schoval-jen to napsal Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Já používám na všechno milgy. Počítá se to?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramon Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 A kolik lidi tady ty suby potopi aspon ve vane???Kdyz sem dam fotku hodinek nekde v rybniku nebo jak afri dal fotku u more a razem z toho byl skoro neprodejnej kus potom...A muzete mi to vyvracet-jsem tady uz celkem dlouho a jsem zvedavej kdo se ozve ze svoje suby ma jako ?pracanty? na tvrdou praci...jedinej kdo s nima strka ruku do zachodu je filo a to jeste nevime-protoze ji tam schoval-jen to napsal Protože jsou to tady maniaci, co by nejspíš nepotopili ani Prim sport. Ale uvědom si, že Rolex je masovka, tady ti fandové tvoří jen mizivý procento, a to typickej zákazník Rolexu není, a má prachy, tedy na to neškudlí leta jak ten italskej hospodskej, o kterým se psalo někde ve vedlejším vlákně. A taky se nechystá je za rok prodat s vejvarem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAJA Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Když srovnám z vlastní zkušenosti R a O tak i při obdobné ceně R jsou někde jinde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Odolný hodinky na hrubý zacházení, se zlatejma Vacheronama s turbem asi nebudeš skákat do rybníka. To asi ani s niektorými modelmi Rolexu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Londoner Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 (edited) Zatimco jiný hodinky si jen tak ukazují čas. Nebo co znamena to pracanti, za ty prachy???Myslel jsem to tak ze suby jsou proste delany na denni noseni kamkoliv. Proste dobre udelany univerzalni hodinky. Ale dle meho to neni nic cim se pokochas, vemes si svatecne. Jako tooly byly i puvodne delany, to ze dneska stojej tolik z nich nic vic v mych ocich nedela. Jen aby medoslo k mylce, v zadnem pripade netvrdim ze jsou to spatny hodinky, jen rikam ze jejich cena ( v porovnani s tema bondovkama treba) neni dana nejakym drahym vyvojem jak tvrdi kolega. Edited December 14, 2018 by Londoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Londoner Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Když srovnám z vlastní zkušenosti R a O tak i při obdobné ceně R jsou někde jinde...Muzu se zeptat cim? Ja mel treba keramicky DSOTM co staly zhruba to co subc a tam jediny v cem jsou suby lepsi je ze drzej lip hodnotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts