Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 191
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V 22. 10. 2019 v 17:46, Daemonultimate napsal:

jakou kvalitu dostanu za danou cenu, no a to je pak Seiko úplně v háji.

O GS jsi slyšel, že jo. Kvalita/cena je jeden z důvodů, proč to je super (na podobnou úroveň bych stejně jinak neměl :) )

Odesláno

Daemon: K pomeru som to myslel všeobjímajúco pre všetky značky. Ak by som sa obmedzil na Seiko, u mňa sa začalo v zmysle cena/výkon vzďalovať, aspoň v nižších cenových. Kvalita rovnaká, ceny hore. Niekde dokonca upgrade modelu, cena hore a zase downgrade modelu, cena zostáva. Šírka záberu? Ale áno. Tebe chýbajú potápky s GPS, mne nejaké chutné chroná a osvieženie v podobe experimentov, ktoré bývali pomerne bežné. Experimentom samozrejme nemám na mysll experimentovanie s psychikou dlhodobých fanúšikov značky :)

Eppstein, chcel som sa len zastať celého kritického krídla. Osobne za matadora v tomto smere považujem ggranda :)

Odesláno
  V 22. 10. 2019 v 18:14, dr.sphinx napsal:

O GS jsi slyšel, že jo. Kvalita/cena je jeden z důvodů, proč to je super (na podobnou úroveň bych stejně jinak neměl :) )

O GS jsem slyšel, dokonce více automobilek používá toto modelové označení. To mě nemohlo minout. Je, to jsem popletl s autoforem. Tak ne v hodinkách to slyším úplně poprvé. Taky ne, před asi 7,8,9 lety jsem napsal, super hodinky za rozumný peníze. To byl ale nerozum, jsem ještě netušil, že to stojí statisíce. Ale tuhle jsem jedny viděl, měly nejakou elektrifikovanou mechaniku. To je na mne moc komplikovaný. Taky jsem viděl ty Credory nebo jak se to píše. Víš ty za milion, nebo miliony, to je jedno. Takový to umělecký dílo, co se tu zbombardovalo div ne výsměchem. A hele, taky dobrý.

Odesláno
  V 22. 10. 2019 v 18:18, McStinger napsal:

Ale áno. Tebe chýbajú potápky s GPS, mne nejaké chutné chroná a osvieženie v podobe experimentov, ktoré bývali dla. 

Máš recht, těch chron v nabídce moc nemaj, teď si vlastně vybavuju jen jedny, když zůstavame v základní řadě Seiko a samozřejmě u mechaniky. Já bych jim to ještě zjednodušil, solárka v chronu s day date, jen nesměle dodám...potápky prosím.

Odesláno
  V 22. 10. 2019 v 17:46, Daemonultimate napsal:

No jasně, je to treba i pohled na to jakou kvalitu dostanu za danou cenu, no a to je pak Seiko úplně v háji. Tak snad zůstává to, že je to Seiko. No to je mi úplně jedno. Sakra, já se jich chtěl zastávat a Tys mi takhle otevřel oči. Ti dík zeda.

Jelikož mám zrovna na ruce SARB033, tak musím silně nesouhlasit.

Odesláno (upraveno)
  V 22. 10. 2019 v 18:49, Liqid napsal:

Jelikož mám zrovna na ruce SARB033, tak musím silně nesouhlasit.

Tohle ještě stihnu, no že jo viď. Souhlasně nesouhlasim s Tebou. Teda dokud se nepodívám na miliony jinejch rukou. Nebo Ty je máš taky blbě sestavený, už se v těch nesouhlasech i souhlasech ztrácim. To nádobí...a z a t se mi plete.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Daemone v poho, to byla spíš řečnická otázka, jasně že jsi o GS slyšel, u levnějších Seiko tvůj názor i částečně chápu. A to teďka navíc používají i zkratku LX, žejo.

Můžu za to i já, že mi to tady nedalo a začal jsem sem zase něco sypat, tohle vlákno bylo toxický a konfrontační už od začátku.

My se tady vážně bavíme už i o tom, kdo má historicky nějvětší ohundrávací zásluhy. No jestli někdo potřebuje další doklad toho, že jsou Seikaři pitomci, má ho tu. Teďka si třeba kolega Zachary, párměsíční fórové miminko, odnese poznatek, že stačí trochu pošťouchnout, a všichni se tu poserou. A vymluvte mu to.

Odesláno (upraveno)
  V 22. 10. 2019 v 19:03, dr.sphinx napsal:

Daemone v poho, to byla spíš řečnická otázka, jasně že jsi ...

Tak se vrátim k počátku vlákna. Kdybych byl everybody :) odpověď by zněla ano. Aspoň já Seiko miluju. Zcela vážně a vlastně kromě jednoho momentu nikdy nechybělo v mojí hodinkovnici. Ani tvorbě, stačí se mrknout třeba na můj článek Proč právě GS.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86702-proč-grand-seiko/

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Já Seiko miluju, mám to od dětství, kdy jsem je viděl v nějakém filmu o potápěčích a prostě mi to zůstalo v srdci. Mám SKX, SLA017 a pár vintážních, včetně 62MAS a nedám na ně dopustit. A když jsem tady viděl to srovnávací vlákno s fotkama přes mikroskop, tak jsem si ucvrnknul do trenek. A furt koukám po GS, ale nedokážu se rozhodnout, tak vyčkávám. Už jsem sahal v Koscomu po těch limitovaných modrých kvarckách, ale pak jsem cuknul. Ale ono to přijde. Tím neříkám, že když si nasadím suby, že je taky nemiluju, ale tam je to zase úplně jiný pocit. Ale Seiko je opravdu moje srdcovka. 

Tak, teď jsem to té značce definitivně posral a je vymalováno.

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno

Som čítal, že "když si nasadím zuby, že je taky nemiluju" a zostal som pár sekúnd v akomsi medzipriestore, kde jedno myšlienové vlákno sa snažilo previnúť text naspäť a druhé sa nevedelo odtrhnúť od predstavy, ako si so Seikami na ruke nasadzuješ zuby. Ale už som z toho vonku.

Odesláno
  V 22. 10. 2019 v 20:08, McStinger napsal:

Som čítal, že "když si nasadím zuby, že je taky nemiluju" a zostal som pár sekúnd v akomsi medzipriestore, kde jedno myšlienové vlákno sa snažilo previnúť text naspäť a druhé sa nevedelo odtrhnúť od predstavy, ako si so Seikami na ruke nasadzuješ zuby. Ale už som z toho vonku.

:lol2: pláču!

Odesláno
  V 22. 10. 2019 v 20:08, McStinger napsal:

To mi připomnělo ten starý vtip. Potkají se dva : Člověče rozvádím se. Co tak najednou? Ale přeřekl jsem se, chtěl jsem říct "Miláčku podej mi kečup prosím" a řekl " Ty stará krávo, zkurvila si mi celý život".

Ono to s tím nesouvisí, ale napadlo mě to.... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...