nickolas Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Já mám strašně rád Manu Katchého, obzvláště pak když hraje pro Petera Gabriela...ale tam mám rád celou tu starou partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Já přidám svýho favorita. Tohle je bubeník, který maximálně slouží muzice, kterou hraje. Sugarfoot je taky hroznej démon . Krásný vysvětlení. Můj speciální úchop - "pravá ruka se snaží zachránit situaci, když levá šmátrá po zemi" tam taky nezmiňuje. Hele, nemůžu si pomoct, historku Billa Cosbyho, jak hrál na bicí v jam clubu znáš? U toho jsem se málem poch*al smíchy a dost mi to připomnělo mě samotnýho . https://www.youtube.com/watch?v=WScoPutUeiY]https://www.youtube.com/watch?v=WScoPutUeiY Upraveno 29. května 2019 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Bill Cosby fakt super Upraveno 29. května 2019 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 McStinger - díky za video k úchopom. Je tam aj pekne vidieť, že pri úchope do dlane, palička cez ňu presahuje až skoro z zápästiu. Myslel som si, že konči v dlani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 To je už o fyzike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Cosby boží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 McStinger - díky za video k úchopom. Je tam aj pekne vidieť, že pri úchope do dlane, palička cez ňu presahuje až skoro z zápästiu. Myslel som si, že konči v dlani.Přesný místo úchopu se liší podle typu paličky a pocitu z odrazu, ale velmi pěkně je to popsáno tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Dave Lombardo ve starych Slayerech hral na bici jako na uplne jinej nastroj, skvely.. ted uz noc ne, no.. Stejne origo byl Kryšpín zamlada, hral jak automat. Dneska jak do toho dava ty svoje feelingy, tak je uplne tuctovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Štěpán Smetáček je pořád výbornej. Viděl jsem ho s Krausberry a jiná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 20. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Teď jsem se vrátil z koncertu Foo Fighters v Pule a to, co předvádí Taylor Hawkins je prostě magořina. Ten člověk je navíc výbornej muzikant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Ja hral na škopky cca 18 let , ale už visej na hřebíku. Teď už se věnuju jen zvukařině, ale trochu tady zapomínáte na sportovce. Třeba takovej Dominátor ... hráli jsme s DF na thronefestu a koukat na tohle dvoumetrový hovado jak v kanadách a koženým krunýři sype hodinu v kuse byl výkon i pro mě ... ale co tak můžu je tenhle panáček ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 (upraveno) No jo, Bernard .. ten jeho zkur*enej shuffle jsem se ucil snad tejden, nez se to dalo poslouchat . edit: blast beat neni pro kazdyho, ale fyzicky to musi bejt totalni odvar Upraveno 20. června 2019 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Ja jsem svoje amatersky hrani uz taky v podstate povesil na hrebik. Kdyz uz tady ale diskutujeme o hracich, kteri do toho davaji energii, mrknete na video bubenika z Mars Volta.To je skoro nasili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Pracovní sobotaPučený starý Slingerlandy hrály božsky (se značkou je to v současnosti ale smutná story). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Tak jsem v pondělí zjistil, že mám opět (počtvrté) vytopenou zkušebnu a bubny stály 4 dny na mokrým koberci. To bych se střelil do palice! Jsem zvědav, co to s nima provedlo. Na první pohled zatím není žádná škoda vidět, Trochu rozladěný blány, ale snad to bude OK. Akorát do tý prašivý díry se už vracet nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Z nostalgie na začátky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 4. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 To je paráda Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Tu novou bubenickou limitku od Orisu jste viděli?https://monochrome-watches.com/oris-art-blakey-limited-edition-introducing-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 To je ale moc pěkný! Fakt parádní. Já teď, bohužel, hraju jen velmi sporadicky. Zkušebnu jsem po čtvrtém vytopení opustil a bicí nastěhoval na chalupu, kam se dostanu jen zřídka. Takže se sem tam bouchnu, ale jak netrénuju, tak mě z toho skoro pokaždý chytnou záda. Vím, sedím blbě, ale nedokážu udržet správnou pozici zad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Taky se mi to mega líbí. To dýnko s činelem je asi jedno z nejpěknějších a nejnápaditějších, jaký jsem kdy viděl. Je ale fakt, že ty díry budou slušně akumulovat bordel a odumřelý kožní buňky Těch osum "úchytů blány" je taky mazačinka, ale na rychlý odečtění času to bude asi dost matoucí jak je to rozházený mimo hodinový indexy. Jinak co se bubnování týče, hrál jsem asi 7 let (Liduška, pak kapela na střední, kde největším "úspěchem" byly dva školní koncerty v Rock Café na Národce) ale už je to let, co jsem se za to posadil. Je ale fakt, že mi to dost chybí a rád bych se k tomu vrátil zpátky... Momentálně na to nemám úplně prostor, koketoval jsem i s elektronickou soupravou, ale tak nějak si říkám, že to prostě není ono... Jak se mi podaří trochu pořešit teď bydlení, tak se tu ve vlákně stavím s prosbou o pomoc s výběrem nějakých kompaktnějších bicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se