eloga Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 od Berta dost dobrý návrh, jsem pro jeho znění bez úprav, *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Rozdělil bych to na PRIM, ELTON a MPM.Tak nějak bych to viděl, s tím že u Prim bych dal časové omezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Prim - do roku 1994 - národní podnikPrim - po roku 1994 - EltonPrim - po roku 1994 - MPMNástěnné a stolní hodiny ChronotechnaOstatní hodináři Protože pro mikrobrandy a domácí kutily není témat tolik aby museli mít vlastní vlákna.... Možná, že takhle by to mohlo fungovat. Jen bych ponechal xxl primky jako vlákno v starých primkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Tak jak to navrhuje Snekofon a Honza Manta je zatím nejpřehlednější a každému nejsrozumitelnější i těm co sem na fórum jenom nakouknou.Takhle by to bylo PRIMa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Já bych to nechal jak to bylo. Ale vlastně je mi to fuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Souhlasím se Straspolem, akorát mi to není fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) čím mín kategorií, tím líp. Jsem pro rozdělení starých Primek a Eltonu. A vůbec by mi nevadil Elton a MPM v jedný kategorii, stejně se to pořád srovnává. napříkladČeskoslovenské hodinkyPrim - do roku 1994 - národní podnikPrim - po roce 1994 - Elton a MPMNástěnné a stolní hodiny ChronotechnaOstatní hodináři Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Pánové, díky za návrhy. K časovému rozlišení typu Prim do 94, Prim od 94 - ani omylem, to by se nedalo roztřídit. Zkusil jsem to.K financovu návrhu: Prim - po roce 1994 - Elton a MPM - to si asi děláš prdel, to dát dohromady, a nebo jsi nepochopil. Proč neudělat kolonku ostatním, tak jak jsem navrhoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Doplnil bych Biatec (případně další) a sekci nazval České & Slovenské hodinky.Jinak imo gut. Jo, souhlas, to má cenu. Pak i MaF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Moc nevídím výhody , ale jsem pro jednoznačné oddělení Prim Elton a MPM Čína a to jakoukoliv formou co uzná Bert za rozumné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Nechal bych to jak je, naše prim zústane stále nahoře a mpm zapadne někam do propasti dějin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Tam spíš míří Elton, protože s tím jak funguje to ani jinak nejde. MPM je sice stejný šunt, ale aspoň ho umí prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 MPM patří do sekce českých hodinek, jinak musí do čínských skoro všechny cenově dostupné značky. To že někomu lezou krkem, je věc jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Berkuse bych urcite dal do "ostatni" a nedaval ho vedle Seryna. Extra bych nechal Elton, MPM a mozna prave Seryna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Berte udělej to podle tvého návrhu, to je naprosto postačující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) Ve švýcarské sekci je kriterium značka a funguje to, udělal bych to v česku stejně, jestli bude o pár soukromých hodinářů víc či míň ukáže čas. Takže bych jel podle Berta, jen budeme muset ten českej binec jasně a bohužel dlouze pojmenovat. Takže např. chronotechna původní nevím, co přesně je, navrhuji co nejpřesnější - Chronotechna Šternberk, hodiny a budíky, vintážní křápy chronotechna nová už vůbec nevím - ten kickstarter ? Tak třeba - chronotechna, tam, kde zrovna sídlí, hodinky z webu pro důvěřivé černokněžníkyprim , prim manufacture 1949, elton Nové město nad Metují časomíra pro hejly, lepšolidi a vlastenceprim, MPM - Quality, Čína v Ostravě, něco načinčaného pro obyčejné lidičky z pouti Oni už se zařaděj.... Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Jo, MPM s japan strojkem Miyota 9015 je Čína pro obyčejný lidičky z pouti (kolotočáři jsou bohatí). A Elton se swiss Rondou 715 (kalibr 38) je Czech pro lepšolidi a vlastence (nejspíš ty ze švajcu, ne? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Píšu, že se zařaděj, ale oni se zařaděj fakt rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Myslim. ze za tyden budem vedet komu rikat podle soudu Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Ve švýcarské sekci je kriterium značka a funguje to, udělal bych to v česku stejně, jestli bude o pár soukromých hodinářů víc či míň ukáže čas. Takže bych jel podle Berta, jen budeme muset ten českej binec jasně a bohužel dlouze pojmenovat. Takže např. chronotechna původní nevím, co přesně je, navrhuji co nejpřesnější - Chronotechna Šternberk, hodiny a budíky, vintážní křápy chronotechna nová už vůbec nevím - ten kickstarter ? Tak třeba - chronotechna, tam, kde zrovna sídlí, hodinky z webu pro důvěřivé černokněžníkyprim , prim manufacture 1949, elton Nové město nad Metují časomíra pro hejly, lepšolidi a vlastenceprim, MPM - Quality, Čína v Ostravě, něco načinčaného pro obyčejné lidičky z pouti Oni už se zařaděj.... Pro méně znalé - v Ostravě není Čína, ale pouze prodejna Elton hodinářská ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se