Popovic Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Dobry den, mam zaujem o kupu nasledovnych hodiniek Tag Heuer CAF2120-BB0816 Aquaracer Automatic Chronograph Mens Watch. Prikladam link na fotku hodiniek. http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/j...p_2001_71087939 Mate s touto radou/modelom nejake skusenosti? Zaroven sa chcem spytat na nejaky overeny online obchod pre Tag Heuer? Vopred dakujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stephan Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 trosku OT.....je to samozrejme vec osobniho nazoru, ale ta kombinace zlato kov mi prijde prave na techto hodinkach jako hodne nevhodna, az nevkusna.
Onisan Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Je to takové... divné Já to také nerad, ono se to dnes už tolik asi ani nenosí....
Conrad Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Aquaracer v bicoloru je jako cylindr k džínám
Jakubisko Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Tak uz to vim! Ted se to potvrdilo. Mam totalni nevkus. Stydim se za to, ze se mi libi
Onisan Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 tak to není o totálním nevkusu, jenom si prostě jistá část populace bude myslet, že jím trpíš... a tobě to klidně může být jedno... záleží na tobě :D
utrejch Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Tak uz to vim! Ted se to potvrdilo. Mam totalni nevkus. Stydim se za to, ze se mi libi Me se kupodivu take libi
dagou Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Aquaracer v bicoloru je jako cylindr k džínám Slash to tak nosí, k tomu aviatory od Ray-Banu a přijde mi to celkem vkusný. Ale ten bicolor je takovej divnej
cigi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Tohleto je naprosto logickej bicolor (nemluvím o tahu, ale ten je k tomu zase říznej) - prostě, co je čas, je zlatý, konstrukce stříbrná - jsem rád, že tu má obdivovatele, taky se mi líbí - kdybych byl člověk z odpovídajícím kulturním zázemím, jdu do nich - a navíc k tomuhle zakulacenýmu "omytýmu - litýmu" dizajnu to pozlacení sedne. Problém vidím jen v tom, že jsou velmi nápadné, agresivní a příliš stylotvorné, jako jediný hodinky bych si to rozmyslel, vzhledem i k tomu, že mají omezené publikum pro případný resale.
kubson Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 bikolóry jdou zase do módy, trochu vkusnější mi přijde kombinace s růžovým zlatem
boo-beek Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 A dalsi level pak je bi-color Daytona s fialovym ciselnikem s diamanty Ale vazne... bi-color ano, ale ne ocel/zlute zlato. Jakekoliv zlato a cerna keramika je super, ocel a ruzovy zlato taky, ale tohle muj hlas nedostane. Jinak Aquaracer jako takovej podle me krok vedle neni, pokud se Ti samozrejme libi. Co se obchodu tyka, tak zkus watch.de ... Nevim, jestli je tam ma, je to na delsi chvili, projet komplet ty stranky.
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 (upraveno) Me se ten bicolor libi :-) hele aby jsi měl jistotu, ze ti bicolor nebude vadit, kup si nejake Invicty divery bicolor..chvili je nos a uvidis jak ti bicolor sedne.....(cca 200 USD) Upraveno 15. května 2008 uživatelem ¨safi
cigi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 S tím růžovým zlatem je to fakt ještě hezčí, ale na těch omega bych vyrost z těch lesklých krajů středních článků tahu a zlatě podbarvený tachymetr taky nic moc.
B.F.G. Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Mám pocit, že se panáček ptal na zkušenosti, ne na posudek barevného provedení...
cigi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Jak zkušenosti?? To jako jestli se nezastavujou , neklouzaj z ruky, neskřípe luneta, nedrhne korunka .... ?
Baker Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Mám pocit, že se panáček ptal na zkušenosti, ne na posudek barevného provedení... Taky si myslim, proc to rozmlouvani neceho co si dotycny vybral
Schumi Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Tyhle hodinky jsou moc hezké už je to tak trochu klasika od Heuera.Co se tyče online obchodu tak je přísný zákaz prodeje přes internet celosvětově!!!Doporučuji kamenný obchod.
Jay Doll Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Smím se zeptat, proč reaguješ na 3 roky staré vlákno?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se