Rimmer Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 21 hodinami, Kid_A napsal: Zealande jsem roky nosil na seamasterech a i na subech je to moc pohodlne. Kolik máš pro info obvod zápěstí, abych si to dokázal představit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 18 hodinami, kdojinej napsal: ... Jinak zní to, že hodinky musíš mít naštelovaný na ruce na milimetry, když řešíš rozteč děr na řemíncích V podstatě jo, mám nějakou blbou karmu a většina řemenů mi vychází přesně mezi, tak se malá rozteč hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 22 hodinami, Kid_A napsal: Zealande jsem roky nosil na seamasterech a i na subech je to moc pohodlne. Dokážeš mi říct, jak je to tlusté? Ten hladký řemen je velmi subtilní, i když to na foto nevypadá, většina gum s plným koncem, co jsem měl v ruce, je dost macatá a na hubené ruce je z toho solidní obruč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Ahoj, pořídil jsem SD43 a rád bych je ještě před dovolenou přezul na gumu kompatibilní s Rolex Glidelock. Našel jsem jenom Rubber B a nebo Vagenari. Nevíte, kde by se dalo v příštím týdnu koupit? Budu se pohybovat na trase Praha - Mnichov. Případně nemáte někdo něco na prodej? Taka varianta kdyby se chtěl někdo přidat, zkusil bych objednat Vagenari, protože na Rubber B už jsem měl několikrát a můžeme se šábnout o poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Potřebuji na jedničky někde koupit Everest a nemůžu ho nikde sehnat, pouze v Everest e-shopu za velký peníz. Naposledy mě ho poslal Němec s příjemnou slevou a ten už asi neexistuje. Nemáte někdo tip? https://everestbands.eu/products/curved-end-rubber-strap-for-rolex-explorer-i-40mm-224270-tang Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna @African Nemec stale funguje akurat sa zda ze s Everestom skoncili a uz len dopredavaju zvysky. Mozno je to preto lebo Everest zacal vlastnu distribuciu v EU. https://www.olfert-co.de/everest-uhrenambaender Pokial viem tak jediny kto ma momentalne v ponuke gumu na Exp 40 je Everest a Rubber B. Vsetci ostatny seriozny vyrobcovia ktorych poznam maju len gumu na Exp 39 a ta je o 1 mm uzsia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 11 hodinami, Vortex-Tempus napsal: @African Nemec stale funguje akurat sa zda ze s Everestom skoncili a uz len dopredavaju zvysky. Mozno je to preto lebo Everest zacal vlastnu distribuciu v EU. https://www.olfert-co.de/everest-uhrenambaender Pokial viem tak jediny kto ma momentalne v ponuke gumu na Exp 40 je Everest a Rubber B. Vsetci ostatny seriozny vyrobcovia ktorych poznam maju len gumu na Exp 39 a ta je o 1 mm uzsia. Tím Němcem jsem myslel právě Olfert a ty mě odkázali na Everest eshop. No a tam ti to pošlou z UK a dalších 60 éček navíc, to je dost. Takže klidně i RubberB kdyby někdo věděl kde koupit, děkuji. Já bych jinou gumu stejně nechtěl, tyhle dvě značky mám prověřené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Tak s Everestem je šluz šajze, trochu je nechápu, další bývalý AD mě odepsal Mě to hází z UK VAT 60,00 Eur navíc, dostanu ho někde zpátky? Dear Vlasimil, thanks for your message. Unfortunately we can’t offer any non in stock Everest products. Everest is not selling to dealers any more. You have to purchase ist directly on their page. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Rubber B mě dobře nabídli tady, znáte to tam někdo, lze jim důvěřovat? Patří pod prodejce přímo Rubber B, tak snad by mě nemotali med kolem huby, kažodpádně jsou jediný kdo hned odepsal že ho má v modré skladem, jinak měsíc dodání všichni Ještě mě šrotuje jestli modrej, nebo zelenej, dilema, jakej Vám se líbí? Černej mám na dvojkách, tak chi změnu.... https://www.chronothek.at Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Olfert na stránkách má ještě modrý a šedivý. Kupoval jsem šedý před pár týdny a bez problému. A cena v pohodě... https://www.olfert-co.de/everest-kautschukband-blau-20mm-fuer-rolex-eh5blu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macomaco Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna (upraveno) Tady nemaji? Bral jsem tam na dvojky a byl tu za tři dny. Jo ale asi vyšší cena… https://rubberb.com/rolex-watch-band-products/rolex-explorer-224270-40mm?selected-color=37 Upraveno 17. dubna uživatelem macomaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 3 hodinami, Pjurcik napsal: Olfert na stránkách má ještě modrý a šedivý. Kupoval jsem šedý před pár týdny a bez problému. A cena v pohodě... https://www.olfert-co.de/everest-kautschukband-blau-20mm-fuer-rolex-eh5blu Olfert nemá, ty jsem kontaktoval jako první.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna (upraveno) před 32 minutami, macomaco napsal: Tady nemaji? Bral jsem tam na dvojky a byl tu za tři dny. Jo ale asi vyšší cena… https://rubberb.com/rolex-watch-band-products/rolex-explorer-224270-40mm?selected-color=37 Mají, co stála doprava prosím tě a nějaké poplatky okolo? Jsem oslovil tři v EU, jeden 210Eur, druhý 250, třetí 290Eur To bych čekal že takováto značka bude mít cenu u AD trochu ošéfovanou, jo a někde skladem, někde dodání červen. Zajímavé to mají Upraveno 17. dubna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macomaco Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna (upraveno) Myslím že teď stojí cca stejně, 30$ doprava. Na dvojky byl o 10$ dražší. Upraveno 17. dubna uživatelem macomaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Díky, vymyslím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Zealande je taky OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna V 20. 4. 2024 v 13:46, Kid_A napsal: Zealande je taky OK Já ti ho jednou zkoušel a vůbec jsme si nesedli, každopádně záleží na hodinkách, na jedničky by třeba šel. Já už mám na cestě Rubber B z Rakouska za docela fajnový peníz, tak dám vědět až dorazí zdali vůbec, je to celé moc jednoduché Škoda toho Everestu, strašná procedura tam mamlasové....a díky tomu že by šel z Anglie tak ještě o 60,00 Eur navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna před 19 minutami, African napsal: Já ti ho jednou zkoušel a vůbec jsme si nesedli, každopádně záleží na hodinkách, na jedničky by třeba šel. Já už mám na cestě Rubber B z Rakouska za docela fajnový peníz, tak dám vědět až dorazí zdali vůbec, je to celé moc jednoduché Škoda toho Everestu, strašná procedura tam mamlasové....a díky tomu že by šel z Anglie tak ještě o 60,00 Eur navíc. S rubberB neudelas chybu hele:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna Potvrzuju.. RubberB jsem měl na rolbách, tudorech, pamech i bigpilotech a vždycky skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Gumák dorazil a vřele můžu doporučit rakouský Chronothek, který mi ho poslal. Super komunikace, nejlepší cena, rychlé dodání a teď už jen aby pasoval Docela mě překvapilo na jaké Roulexky typ M141 všude pasuje, tak snad, teď ještě kleště a jde se na věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se