Exiztence Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Shame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tak von to dneska stejně nikdo nezapíše, systém bude votevřenej až zejtra.. Pro mě je otázka, jesi ještě dojde něco ze starejch zásob, nebo to zaříznou kompletně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Líbí se mi yachty, teda doufám že to je ocel a ne WG... A tohle už je doopravdy ono, nebo je to jen další spekulace??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Vaechno do ofiko informaci jsou vzdy jen spekulace, ns kazdej pad by me teda zajimalo kam zmizeli klasicky cerny gmt??... a to jubi jako jo, ale neni to blby jak pepsi tak batman jen na jubi.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Chápu, že se mi to na více než 90% nesplní, ale nejraději bych viděl batmany s novým strojem a na celobroušeným oysteru. Je vůbec nějaký historický odkaz mít ty střední články leštěné, přijde mi, že plecháče měly vše v brusu ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tiez mam take info ze doterajsie blnr sa uz nevyrabaju. A budu tam mat medzeru ale nemyslim si ze namiesto blnr daju len samotne nove coke, takze moze sa stat ze blnr s novou strojovnou a jubilee tahom a navyse k tomu este coke-y achjo Btw: neviete ze odkedy sa da zapisat na pripadne modely? Hned po odhaleni alebo sa musi cakat 1-2 tyzdnov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 me moc nenapada, na co bych se z tohohle chtel napsat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 me moc nenapada, na co bych se z tohohle chtel napsat..Z toho na nic, ale cert nikdy nespi a mozno sa objavi nieco co by som rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Zapisal by som sa jedine na tie Daytony, hodil by som ich do banky a dufal, ze ceny vystrelia na uroven minulorocnych Rainbow :-D za mna sklamanie tohto roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 A to je teprve marec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Kua hoši konečně jsem přišel na to co mi ty úchylný daytony připomínaj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Uz z těch prvnich obrazku.. to je jak luneta z Tagu... proč.. :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Mi to spis evokuje Certinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 (upraveno) Nebo tak... Sodoma Gomora.. :-o) co se to deje .. a to u seikaru furt brecej.. myslim, ze ted nemaj vůbec proč :-) Upraveno 19. března 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Vsak je to stejna luneta jak z everosegold yachtu!! Me spis zajima jestli je to WG nebo ocel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 To je fakt.. ale tam je to cerna na cerne? Tady uz to nejak vic svítí.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 To bude stejne jako tam, cerny matny podklad a cerne leskle cislice... snad... jestli jo tak z toho udelali zvlastni Suby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tomuhle úplně nevěřím, aktivita Rolexu na sociálních síti tomu plně neodpovídá, přitom to byl několik let spolehlivý ukazatel. Přinejmenším ještě něco chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Musi se cekat 2 tydny a pak budou zapisovat wait list na wait list. Jak vycekas prvni wait list, tak te zapisou na dalsi wait list a kdyz prijdes na radu, tak uz jen rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Neviete niekto v akom case by to mali konecne ukazat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se