kuncák7 Odesláno 30. června Autor Nahlásit Odesláno 30. června Stížnosti obou jsou ne na MC ale na magos. V drtivé většině se jedná o jejich komunikace ( a Želivského bude ještě horší, pár bláznů si vyrvalo zastávku bus Soběslavská. Bude v jízdním pruhu v tom stoupání na Želvu).
odjinud Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června před 2 hodinami, geometr napsal: Třeba je to kvuli řidičum, který serou na bus pruhy, aby to busum nezacpávali. Obzvlášť pokud je ta zastávka někde před křižovatkou (jakože to vypadá, že jo) a předpokládá se, že tam budou fronty (zácpy, jakože budou). Když zablokuješ pruh pro bus, do kterýho ten bus nemuže vyjet ze zastávky, jak to asi bude vypadat za nim (např. další busy, který čekaj za nim až budou mít volnou zastávku a celej jízdní řád jde do kopru). Nechci apriori hájit DPP, ale když vidim, jak řidiči na busy serou... No to jsem presne já, proto me to stve A ano, cca 50m za tím je krizovatka, kde odbocuju do prava, takze nevidim duvod stat v kolone, co jede rovne nebo do leva, a uz chci prejet do svyho pruhu. A bus vyjede v poho, hodi blinkr a jede; autobusáci se s tim v Praze nemazou.
kuncák7 Odesláno 30. června Autor Nahlásit Odesláno 30. června před 34 minutami, odjinud napsal: No to jsem presne já, proto me to stve A ano, cca 50m za tím je krizovatka, kde odbocuju do prava, takze nevidim duvod stat v kolone, co jede rovne nebo do leva, a uz chci prejet do svyho pruhu. A bus vyjede v poho, hodi blinkr a jede; autobusáci se s tim v Praze nemazou. Pokud si tohle řekne každej, tak geometrova odpoved je naprosto správná, logická a opodstatněná. Holt si počkáš, bus pruh končí až za tím ostrůvkem ( před chvilkou jsem tudy jel ). Jedeš v autě sám a bus je plnej lidí, logicky má preferenci, ať se ti to líbí nebo ne.
kuncák7 Odesláno 30. června Autor Nahlásit Odesláno 30. června před 7 hodinami, kloubik napsal: Ulice K Barrandovu, v úseku mostu přes Růžičkovu rokli, měla být uzavírka do 28.6. Co tam dělali 4 měsíce netuším, kdykoliv tam jedu tak tam je tak 5 lidí, a dneska se vesele dál pracuje, celý zavřený pruh vyfrézovaný, komunikace na webu Prahy nebo Prahy 5 nula. Teď zavřený Austis, bourání mostu odloženo kvůli podloží, puvodní termín uzavírky do 28.10.2026.... Tak čekám že se to zase prodlouží o pár měsíců... Tak ještě zavřít sjezd a nájezd z Barrandova, aby to uzavřeli ze všech stran...vždyt lidi tady přece vůbec nikam jezdit nepotřebujou. Dle info RSD se bourání odsunulo na 18-19.7. - duvod- lidove- nesoulad s původní projektovou dokumentaci ( kabeláž vede mostní konstrukci a ne vedle ). 1
kuncák7 Odesláno středa v 08:40 Autor Nahlásit Odesláno středa v 08:40 před 18 hodinami, odjinud napsal: No to jsem presne já, proto me to stve A ano, cca 50m za tím je krizovatka, kde odbocuju do prava, takze nevidim duvod stat v kolone, co jede rovne nebo do leva, a uz chci prejet do svyho pruhu. A bus vyjede v poho, hodi blinkr a jede; autobusáci se s tim v Praze nemazou. Takže jsem mluvil s kolegyní z magistrátu, co má celou situaci okolo Kbelské na starosti ( vrátila se čerstvě z dovči ) . Nic k tomu nedohledala, domněnka zní, že si DP něco šudlá na vlastní triko. Nicméně si dovolím vypůjčit tvé fotky z místa, poslat jí je a ona to prověří. Snad nevadí.
odjinud Odesláno středa v 10:15 Nahlásit Odesláno středa v 10:15 (upraveno) Díky, ještě foto z vysky, z místního FB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno středa v 10:16 uživatelem odjinud
Pandera Odesláno středa v 13:44 Nahlásit Odesláno středa v 13:44 Já teda za tím taky vidím snahu DP nenechat zi zablokovat autobusy v zálivu zastávky.
kuncák7 Odesláno středa v 14:36 Autor Nahlásit Odesláno středa v 14:36 před 45 minutami, Pandera napsal: Já teda za tím taky vidím snahu DP nenechat zi zablokovat autobusy v zálivu zastávky. Možný to je, ale musí k tomu bejt "lejstro" s pořádným odůvodněním ( to, co si tu píšeme by neuspělo ani na základce ) a rozhodně si to DP nemůže udělat samo od sebe. S kolegyní jsem mluvil, poslal jí to a holt musím počkat, až se vymáčkne ( je dnes v práci první den po dovče a takovejhle jobovek jen z téhle akce tam bude mít plno ), když to pošle dnes, hned to sem dám, jinak počítám až 7.7., za což se omlouvám, ale moje lokalita to není a každej máme jinej styl odpovědí ( já mám rád vše hned z krku, protože bych mohl zapomenout, někdo si práci šetří a odpovídá poslední den termínu).
Frantik Odesláno středa v 14:39 Nahlásit Odesláno středa v 14:39 Me prijde i super, ze kdyz zablokuju celou dopravu na severu Prahy a udělám další blokádu pro autobusy, tak na ten termín naplánuju na týden výluku metra, ktere bude jezdit jen na Holesovice
kuncák7 Odesláno středa v 15:11 Autor Nahlásit Odesláno středa v 15:11 Odpověď - Dobrý den pane kolego, provizorní autobusové nástupiště u stanice metra Střížkov bylo zřízeno jako součást dopravních opatření souvisejících s rekonstrukcí komunikace v ul. Kbelská z důvodu preference veřejné dopravy po dobu trvání této rekonstrukce. Chvilku jsem na odpo zíral a otvírala se mi kudla v kapse, ale nakonec jí psát nebudu ( jestli někdo chce, kontakt mám ). Mě to za rozčilování nestojí, tohle napsat do odůvodnění, tak mě vyhoděj na hodinu. Podle mě si toho všimla až na moje upozornění a nevěděla o tom. Franto, co na to říct- koordinace se někdy prostě podělá - mám pod okny tu novou trat Počernická- Vinohradská - Želivského, už to je masakr. No a do toho o ulici vejš praskl plyn ( jezděj tudy všechny Bus MHD na Želivského), no a ted se už 10 dní lámou z ulice Na Palouku na Vinohradskou (ostrůvky, rozkopané koleje ) a jedou přecpanou Vinohradskou. Prostě to někdy jinak nejde.
Lucky Lucaso Odesláno středa v 16:14 Nahlásit Odesláno středa v 16:14 Jezdím tudy každý den. A zatím se díky těm bus pruhům tvoří akorát tak kolony v pruzích pro auta. Bus pruhy zejou prazdnotou. Nevím proč bych měl stát od půlky Proseka až na Střížkov v koloně, když potřebuju jet smer Ládví. Nemluvě o tom, že v tom levým pro auta stejně drtivá většina odbočuje na Libereckou a na zelenou tam projedou max 3 auta. Je to cely na palici. Komu to prospěje, když misto 5 minut tam budu tvrdnout 25? A o mentální kondici řidičů autobusů radši taky nemluvím. Je to banda arogantnich kktů a je to čím dál horší. Pomalu se dostavaj na úroveň řidičů Boltu apod.
Frantik Odesláno středa v 16:18 Nahlásit Odesláno středa v 16:18 Před hodinou, kuncák7 napsal: Odpověď - Dobrý den pane kolego, provizorní autobusové nástupiště u stanice metra Střížkov bylo zřízeno jako součást dopravních opatření souvisejících s rekonstrukcí komunikace v ul. Kbelská z důvodu preference veřejné dopravy po dobu trvání této rekonstrukce. Chvilku jsem na odpo zíral a otvírala se mi kudla v kapse, ale nakonec jí psát nebudu ( jestli někdo chce, kontakt mám ). Mě to za rozčilování nestojí, tohle napsat do odůvodnění, tak mě vyhoděj na hodinu. Podle mě si toho všimla až na moje upozornění a nevěděla o tom. Franto, co na to říct- koordinace se někdy prostě podělá - mám pod okny tu novou trat Počernická- Vinohradská - Želivského, už to je masakr. No a do toho o ulici vejš praskl plyn ( jezděj tudy všechny Bus MHD na Želivského), no a ted se už 10 dní lámou z ulice Na Palouku na Vinohradskou (ostrůvky, rozkopané koleje ) a jedou přecpanou Vinohradskou. Prostě to někdy jinak nejde. Ja ti rozumím, jen jsem to poznamenal, protože to neni nic nového
Frantik Odesláno středa v 16:23 Nahlásit Odesláno středa v 16:23 před 7 minutami, Lucky Lucaso napsal: Jezdím tudy každý den. A zatím se díky těm bus pruhům tvoří akorát tak kolony v pruzích pro auta. Bus pruhy zejou prazdnotou. Nevím proč bych měl stát od půlky Proseka až na Střížkov v koloně, když potřebuju jet smer Ládví. Nemluvě o tom, že v tom levým pro auta stejně drtivá většina odbočuje na Libereckou a na zelenou tam projedou max 3 auta. Je to cely na palici. Komu to prospěje, když misto 5 minut tam budu tvrdnout 25? A o mentální kondici řidičů autobusů radši taky nemluvím. Je to banda arogantnich kktů a je to čím dál horší. Pomalu se dostavaj na úroveň řidičů Boltu apod. Přesně tak. Za hodinu tam projede pár autobusů a kdyby auta i busy kontinuálně valily ve dvou pruzích, jako obvykle, tak žádný kolony nevzniknou. Jako mimochodem nevznikají skoro nikdy za těch 20 let, co jsem na Strizkove 1
Vladar91 Odesláno středa v 16:25 Nahlásit Odesláno středa v 16:25 Ted sem jel D8-prosek-hloubětin. Kolaps už teď. Všem zúčastněným bych chtěl popřát upřímnou soustrast. Vytáhněte kola, v práci vemte volno na měsíc a půl. Ale jsem rád že kolegyně zodpovědná za největší blokádu prahy se vrátila z dovošky. To je pozitivní.
horal Odesláno středa v 16:34 Nahlásit Odesláno středa v 16:34 Jel jste dnes někdo D8, Cínovecká, Kbelská, D11 nebo zpět? Jak to tam vypadá?
odjinud Odesláno středa v 18:42 Nahlásit Odesláno středa v 18:42 Diky, Martine. Neres to, uz i ja vychladl. Tedy zatim, do prvniho vyjeti autem Bus je uz na Proseku okrajova zalezitost, kdyz je tu metro. Spis jen projizdi.
kuncák7 Odesláno středa v 18:49 Autor Nahlásit Odesláno středa v 18:49 před 2 hodinami, horal napsal: Jel jste dnes někdo D8, Cínovecká, Kbelská, D11 nebo zpět? Jak to tam vypadá? Jezdím to každej den, tam i zpět ( od Roudnice n.l a v Praze až do Vršovic )- cesta z Prahy v cca 18.30 pohoda, protisměr trochu kolaps, kolona od Kozomína. 1
kuncák7 Odesláno středa v 18:53 Autor Nahlásit Odesláno středa v 18:53 před 2 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Jezdím tudy každý den. A zatím se díky těm bus pruhům tvoří akorát tak kolony v pruzích pro auta. Bus pruhy zejou prazdnotou. Nevím proč bych měl stát od půlky Proseka až na Střížkov v koloně, když potřebuju jet smer Ládví. Nemluvě o tom, že v tom levým pro auta stejně drtivá většina odbočuje na Libereckou a na zelenou tam projedou max 3 auta. Je to cely na palici. Komu to prospěje, když misto 5 minut tam budu tvrdnout 25? A o mentální kondici řidičů autobusů radši taky nemluvím. Je to banda arogantnich kktů a je to čím dál horší. Pomalu se dostavaj na úroveň řidičů Boltu apod. Říká se tomu preference MHD. A počítám, že už někde v šuplíku bude ulice Vysočanská brzo na seznamu vyznačení bus pruhu. Cíl je jasnej, znepříjemnit jízdu autem.
hinkle Odesláno středa v 19:12 Nahlásit Odesláno středa v 19:12 Jeste by se to po oprave Kbelske dalo vylepsit cyklopruhem…docasne, pouze na zkousku.
Murphy97 Odesláno středa v 22:12 Nahlásit Odesláno středa v 22:12 pumpickari jsou divny, dal bych tam pruh pro maminky a tatinky s kocarky 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se