Frantik Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Jed tam normálně autem. Ted o prázdninách se to dá
paro Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Jo, jenže já tam musím i 1x týdně mimo prázdniny do privátu. P+R v Letňanech je v podstatě losovačka. Ptal jsem se, jestli si jde dopředu zarezervovat na konkrétní den místo za klidně vyšší parkovné. Ale dívali se na mě jak na Marťana.
geometr Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Se asi zeptám blbě, nevím odkud potřebuješ jet a v kolik, ale vlak na Holešovice je problém?
Frantik Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července před 23 minutami, paro napsal: Jo, jenže já tam musím i 1x týdně mimo prázdniny do privátu. P+R v Letňanech je v podstatě losovačka. Ptal jsem se, jestli si jde dopředu zarezervovat na konkrétní den místo za klidně vyšší parkovné. Ale dívali se na mě jak na Marťana. Tak třeba Letnany Tesco parkování a odsud jsi na metru za 10 minut. Nicméně pořád moc nerozumím, když máš parkování v těch Holešovicích, proč tam nejet?
paro Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Protože je doba příjezdu dolů k vodě z D8 ráno neodhadnutelná a tak nějak se mi nechce spolupodílet na zácpě, když vylezu z metra a dojdu. Děkuju za ten tip na Tesco. Myslel jsem, že je to pro nákupní centrum a auto na celý den by tam dráždilo. Pozítří vyzkouším
kuncák7 Odesláno 6. července Autor Nahlásit Odesláno 6. července U OC Letňany jsou záchytná parkoviště doposud zdarma a jsou poloprázdna. Od nich je to na bus přes celej nakupak.
paro Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července @geometr docela ano, protože přesnost vlaků je +/- půl hodiny a navíc nemám nervy na ty lidi @kuncák7 to jsem nevěděl, myslel jsem, že je to jen pro nakupující. Tak toho využiju.
juk Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Malá domů na pražském magistrátu. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/zadrzeny-prazsky-urednik-vydaval-desitky-rozhodnuti-ve-prospech-firmy-sveho_2607221538_nel
kuncák7 Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července před 4 hodinami, juk napsal: Malá domů na pražském magistrátu. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/zadrzeny-prazsky-urednik-vydaval-desitky-rozhodnuti-ve-prospech-firmy-sveho_2607221538_nel Nikoho se nechci zastávat, ale přesně takhle vznikají umělé kauzy a neustále řeči o úplatných urednicich. Ani se nedivím, že u soudu se to táhne a z "organizované skupiny" a humbuku kolem, často vůbec nic není. 2
juk Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 5 hodinami, kuncák7 napsal: Nikoho se nechci zastávat, ale přesně takhle vznikají umělé kauzy a neustále řeči o úplatných urednicich. Ani se nedivím, že u soudu se to táhne a z "organizované skupiny" a humbuku kolem, často vůbec nic není. Rozumím. Ono tomuto typu kauz nahrává i naše košatá legislativa. I když Český rozhlas k senzacechtivému bulváru zrovna nepatří.
kuncák7 Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července Před hodinou, juk napsal: Rozumím. Ono tomuto typu kauz nahrává i naše košatá legislativa. I když Český rozhlas k senzacechtivému bulváru zrovna nepatří. Ahoj, to nepatří, ale ČRO převzal něco, co není úplně pravda. Např. - píše, že jmenovaný vydal stovky rozhodnutí - není to pravda. Existuje systém 4 očí (zkráceně, on, jako vedoucí pouze elektronicky parafuje rozhodnutí, které vydal referent, důležité je na rozhodnutí jméno v kolonce - vyřizuje, on nevydal nic - referent má svou oblast a tím to hasne. On samozřejmě má zkontrolovat jak rozhodnutí, tak i návrh projektu, ale nezkoumá projektanta, ale souhlas PČR a pak kvalitu vyhotovení). Dále, nedoporučuješ jmenovitě (pochybuju, že tohle bude prokázáno), ale když se tě někdo optá, tak doporučíš okruh firem, které jsou pružné, rychlé a pracují kvalitně a ne patlala, co to opravuje 20x a trvá mu každá oprava měsíc (znovu příklad- když budu umazávat 5m v zóně, žadatel mě s.re, zástupce Policie ČR prudí, že to nechce namalovat ode mě, tak mu nedoporučím např. PROZNAK nebo Pražský Služby, protože ty se mu vysmějou a vyrazej s ním dvěře), ale menší firmu. A ano, znám ho a i projektovou společnost, choděj i k nám. Ostatně, tenhle odbor k nám chodí na kontroly a j.be mě tu o sto šest. Takže mám možná zkreslenej názor, ale ty články jsou strašný. Za mě za tímhle stojí nějakej zhrzenej patlal projektant a nebo má někdo zálusk na tohle místo pro kamaráda (což nechápu, protože cyklostezky a podobný novoty jedou ve velkém, přesně dle zadání vládce dopravy v Praze), ale to už patří jinam. 1
juk Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července @kuncák7 moc děkuju za info! Vůbec jsem netušil, jak to v praxi funguje. Tohle fórum je naprostá paráda. I když někdy stojí spoustu peněz za nové "nezbytné" hračky Jen mě mrzí ten Rozhlas... Mám je rád a kde můžu, tak je propaguju jako jeden z posledních zdrojů kvalitního obsahu všech možných oblastí. Ale to by bylo na jiné vlákno.
Josef01 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července @kuncák7 Mě by zajímalo jak se řeší pokuty za parkování, kde namalovali v jedné z ulic (Praha) během jednoho dne modrou čáru podél aut, která tam stojí zaparkovaná delší dobu. Asi byli lidé dost překvapeni po návratu třeba z dovolené
kuncák7 Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července před 18 minutami, Josef01 napsal: @kuncák7 Mě by zajímalo jak se řeší pokuty za parkování, kde namalovali v jedné z ulic (Praha) během jednoho dne modrou čáru podél aut, která tam stojí zaparkovaná delší dobu. Asi byli lidé dost překvapeni po návratu třeba z dovolené Ahoj, úplně normálně. Vše bylo projednáno předem formou opatření obecné povahy, což není chvilka+ změna nařízení městské části o zařazení do ZPS( další chvilka). Proces na cca půl roku+ upozornění formou nových sloupku . Tot suchá teorie. Praxe- pokud tam nezačne jezdit monitoring, nic se neděje. A bude fungovat generální pardon. Můžeš pisnout ulici? Zkusím kouknout
kuncák7 Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července Ach jo, ještě k těm patlalum viz.obrazek. a ještě se tím chlubí. Už jen čekám, kdo si toho všimne a bude mít zvidavej dotaz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 13 minutami, kuncák7 napsal: Praxe- pokud tam nezačne jezdit monitoring, nic se neděje. A bude fungovat generální pardon. Můžeš pisnout ulici? Zkusím kouknout Byla to ulice U Kombinátu. Jeden týden nic a druhý týden modrá. Je to cca 14 dní.
kuncák7 Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července před 2 minutami, Josef01 napsal: Byla to ulice U Kombinátu. Jeden týden nic a druhý týden modrá. Je to cca 14 dní. Jako myslíš na P10 ? Pokud ano, tak tam je zps od roku 2020, jen nebylo vodorovné značení vidět. Od toho je tam i svislé značení. Tam teda mají lidi fakt smůlu. 1
kuncák7 Odesláno 23. července Autor Nahlásit Odesláno 23. července Jen pro ukázku - sken. Jižní strana byla obnovena cca v březnu (to si pamatuju, někdo po mě něco chtěl), severní se tedy dělala až ted. Tak to se možná ještě uvidíme osobně :-)))). zps U kombinátu.pdf
kuncák7 Odesláno 28. července Autor Nahlásit Odesláno 28. července V 23. 7. 2026 v 11:39, juk napsal: @kuncák7 moc děkuju za info! Vůbec jsem netušil, jak to v praxi funguje. Tohle fórum je naprostá paráda. I když někdy stojí spoustu peněz za nové "nezbytné" hračky Jen mě mrzí ten Rozhlas... Mám je rád a kde můžu, tak je propaguju jako jeden z posledních zdrojů kvalitního obsahu všech možných oblastí. Ale to by bylo na jiné vlákno. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-prazska-koalice-se-kvuli-korupcni-kauze-shodla-na-planu-opatreni-311870#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=8&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium= Tak, šaráda má pokračování - politici očištěni prohlášením, že do přenesené působnosti oni zasahovat přece nesmí a nikoho neovlivňují (šéf odboru je na "koberečku" každý den, protože volič vymyslel a je před volbama,... ). Chtějí od MD výsledky kontrol - ty ale na úřadě mají a vždy tomu tak bylo (musí se zasílat minimálně k podání zprávy o odstranění případných nedostatků. Je to i uvedeno v kontrolním řádu) a častěji než 3x za 10 let , kluci Pirátský nám nejspíš na tohle zavedou další ministerstvo. Už se těším na další etickej kodex, skartační popelnice ještě není úplně plná. Jinak, Kbelská nám zdárně pokračuje, co nevidět to otevřou. Jen ta kvalita použitých materiálů se mi moc nepozdává (včera jsem si udělal soukromej "kontrolní" průzkum na místě), holt to svedeme na přetížené kamiony, až tam zase budou po měsíci koleje. 1
odjinud Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Novy "vodorovny značení" u metra Nádraží Holešovice... Piráti asi zahulili a vzali do ruky štětce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se