Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 18 minutami, VintageLover napsal:

V pohode, Martine :)

Já jsem momentálně pracovně dost v hajzlu (ano vím, úředník a něco dělá, nejde dohromady, ale je to tak). Nic nestíhám. 

Odesláno
Otázka asi na Martina. Martine, nevíš, kdy to na Evropský zapnuli? Nemám bohužel Premium členství. A hlavně me zajímá, kde to platí. Jednou jsem v tom pruhu za mekacem směr Veleslavín minuly týden jel (za mnou a prede mnou volno, nikoho jsem neblokoval) tak já jen jestli mám čekat pokutu, nebo to zatím jen jakoze testují. Díky 
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/doprava-radary-pokuta-bezpecnost-doprava.A200810_193035_domaci_cern?zdroj=otvirak
Je to ve směru do centra cca 200m nad krizovatkou s ul. Vlastina ( tedy nad Mekacem). Zatím to je ve zkusebnim provozu, spusteni ostreho provozu po vyladeni. (Melo by to automaticky poznat taxi podle střešní svitilny, autobus)

Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk

Odesláno
před 2 minutami, mamenec napsal:

Je to ve směru do centra cca 200m nad krizovatkou s ul. Vlastina ( tedy nad Mekacem). Zatím to je ve zkusebnim provozu, spusteni ostreho provozu po vyladeni. (Melo by to automaticky poznat taxi podle střešní svitilny, autobus)

Dik, já se tě zapoměl v pondělí zeptat. 

Odesláno
Před hodinou, mamenec napsal:

Super, děkuji za info. ;)

Odesláno
V 4. 7. 2019 v 15:58, eloga napsal:

Irma

mimochodem napiš sem každou novinku kolem toho případu, mi to docela zajímá a pro všechny to bude jistě také dobrý materiál.

Díky.  :cheers:

Je to víc jak rok, co jsem jim napsal, že auto řídila osoba blízká a zatím se nic nestalo...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Možná to víte, ale koho to zajímá- sledujte detailně situaci kolem ZPS na P4, hlavně jejich rozšíření z loňského roku. Je to hezkej příběh ( sem to psát nebudu, když to někoho bude zajímat, at písne SZ ).

• po 4 týdnech...
Odesláno

A další. Podotýkám, že u druhého obrázku není vodorovné značení a asi i nikdy nebude. Tady mi dochází argumentace, jakákoliv a jsem za blba.

novostrašnická.jpg

Odesláno

Tvl to jsou obrazky jak z Ruska. Da se to reklamovat? Minimalne ta trava je fakt dobra. Aspon je videt, k cemu cely ty zony jsou dobry. Aby se nekdo pekne nabalil.

Odesláno (upraveno)

Hmmm, v Rusku barví trávu nazeleno před příjezdem báťušky Putina - a v Praze namodro, když se Šajsherr chystá pochlubit dalším rozšířením "projektu" parkovacích zón... 🥳

Co takhle zlegalizovat nanášení modrých a žlutých čar rovnou na přilehlé nemovitosti - aby si u toho street-artu magistrátem najatí umělci nemuseli už vůbec ohýbat hřbet?

PS: prischera byl o minutu rychlejší :speak_cool:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno
před 8 minutami, prischera napsal:

Tvl to jsou obrazky jak z Ruska. Da se to reklamovat? Minimalne ta trava je fakt dobra. Aspon je videt, k cemu cely ty zony jsou dobry. Aby se nekdo pekne nabalil.

Jo, co myslíš že asi poslední měsíc dělám ?? :-)))

Jen mi pro lidi dochází argumentace. Kdybych měl barvu, tak mě problém nedodělávky dodělat, ale tohle prostě neopravím ( i když, ta značka je dle jiné stížnosti zapuštěna cca 20 cm- když najdu, dám sem ).

před 2 minutami, geometr napsal:

Tvl, kuncáku, no to je nářez :lol2:  Já vim, pro Tebe to asi tak veselý není...

Ně, veselo mi tu není. Ale zase je pravda, že několik nových přezdívek a nadávek jsem dostal.

Odesláno

Pánové, trochu bych potřeboval poradit ( momentálně nemám nápad ). Mám tu požadavek na osazení dopravní značky - "řidiči vypni motor" ( druhej požadavek na netroubení zvládnu ). Vím, že jsem se s tím setkal, ale bizardnost celého požadavku mě prostě uzemnila tak, že si nemůžu vůbec upamatovat.

Sem s nápadama, nebo klidně do SZ. Díky

Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, VintageLover napsal:

Martine, dej si voraz, všechno nejlepší a v klidu si to oslav, nekaž si hned po ránu den... ;)

V poho, dnes jsem v práci od 6.15, mám v těch zónách moc nedodělků a restů. A jestli mě třeba v pondělí nepustěj do práce, tak se 2.11 při spouštění 3 fáze, asi tamto ( symbol hovínka ) . Není dodělaná ani první fáze.

A děkuju 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno
Před hodinou, kuncák7 napsal:

Pánové, trochu bych potřeboval poradit ( momentálně nemám nápad )........

Sem s nápadama, nebo klidně do SZ. Díky

B32 nebo dodatkovou tabulkou? :)

Odesláno
před 9 minutami, johny357 napsal:

B32 nebo dodatkovou tabulkou? :)

Díky, podtabulka mě napadla a B32 tam dávat fakt nechci. Ale konečně mám směr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...