Ivan Lelák Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Mám už jen dvoje ruské hodinky, v obou tepe kalibr 31681 a pak dost hodinek jiných značek. Oboje, Šturmanskie i Aviatory, mám skoro 13 let, už jsem o tom psal někde výš. Dnes mám na ruce Aviatory, které považuji za jedny z mých nejhezčích a nejkvalitnějších hodinek, i když jasně, taťka miluje všechny své děti, to dá rozum.
plinha Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Odesláno 14. září 2020 Tak se k Vám taky přidám, zdaj se mi prostě perfektní, jednoduchý a moc krásný...
eloga Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Odesláno 29. září 2020 V 30. 8. 2020 v 18:51, papun napsal: Pobeda po servisu.... pěkný kus historie, gratulace pane.
eloga Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Odesláno 29. září 2020 plinha Hodinky Kama, u těch je spíše potřeba změřit radioaktivitu, už si měřil? Jinak bych to nenosil,ostatní ruské z 50.let na tom jsou téměř podobně. Rusům to nevadilo, je jich mnógo.
plinha Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Odesláno 29. září 2020 Neměřil, teď jsem je dával k hodináři na vyčištění, ten přístroj má, předpokládám, že mi je změří. Ale na cifru nejsou žádné body od barvy a ručky také nevypadají, že by měly někdy výplň, tak předpokládám, že by svítit nemusely....líběj se mi moc...
plinha Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Odesláno 29. září 2020 Ty pobědy jsou moc pěkný, na zprovoznění mám jedny s černým ciferníčkem, takřka nedotčený. Až se mi vrátěj (předpokládám za 14 dnů), tak je blejsknu a dám i sem....
eloga Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 V 29. 9. 2020 v 21:30, plinha napsal: Neměřil, teď jsem je dával k hodináři na vyčištění, ten přístroj má, předpokládám, že mi je změří. Ale na cifru nejsou žádné body od barvy a ručky také nevypadají, že by měly někdy výplň, tak předpokládám, že by svítit nemusely....líběj se mi moc... aha, já měl dojem, že to je právě ten ciferník, kde ta svítivka byla a v ručičkách taky. Ono se to mohlo časem vydrolit a napadat do strojku a ten to rozemlel, pokud se nazakous.... Měl jsem takové Uraly. Ale Kamy jsou právě známé tím, že jsou to solidní hodinky ale hodně svítí. Možná máš recht nevím, já jak vidím Kamy, tak už mám v ruce dozimetr.
Gombo Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 (upraveno) Kopernik Upraveno 27. října 2020 uživatelem Gombo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se