Návštěvník Matiniela Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 Mám z nich radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 Libi se mi, jak z nich vyzaruje ten vintage styl. Fajne! Nekde jsem videl, ze byly i cislovane pro armadu.......
Návštěvník eloga Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Odesláno 29. února 2020 Tak jsem zkoušel Tapatalk. Myslel jsem, že to bude snazší a rychlejší. Ale jak tak koukám, fotka je nepoužitelná a ještě je to tu dvakrát. Zajímavý je, že druhá je OK.nemáš na tom tahu nebo co to je napsáno - Ganga??
Návštěvník eloga Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Odesláno 29. února 2020 (upraveno) Mám z nich radost.ty jsou docela slušný, , na kolik tě přišly? Upraveno 29. února 2020 uživatelem eloga
Návštěvník Matiniela Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 ty jsou docela slušný, , na kolik tě přišly? 400 kč. Už mají přeleštěné sklíčko a jsou ještě lepší.
Návštěvník eloga Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 (upraveno) ok, to je velmi dobrá cena, dík. Upraveno 1. března 2020 uživatelem eloga
Steev Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 o je dobrá kompozice..., škoda jen, že leží na boku, Když já mám ty fotky naležato rád. Příště zkusím jinou. Na tadytěch hodinkách je krásně vidět, jak se Rusové snažili jít s tehdejším designovým trendem. Moc se mi líbí.Mě se také líbí. A strojek je hodně fajn. Tříherzovej automat s daydate a pěknou přesností. Co víc si přát? nemáš na tom tahu nebo co to je napsáno - Ganga??Nemám. Co by to znamenalo?
Gombo Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 Mám z nich radost.Mam ich v troch farbach. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 no, já jen že pár ruských mám, na jedněch mám něco stejného s názvem Ganga a ruský písmena to nejsou. Beru to jako zajímavost, něco jako indický pozdrav.
Gombo Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Toto niekto poznate? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Částečně patří i sem :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Částečně patří i sem :-). Dobrej toolovej kousek!
Gombo Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
johan666 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Obcasne vikendovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Matiniela Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Dneska vintážky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. března 2020 uživatelem Matiniela
Gombo Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Odesláno 15. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Dali mi poriadne zabrat,nez som zistil,ze do nich ide baterka opacne a hodne zlozito. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kamil_m2 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Našel jsem je v šuplíku, ani nevím odkud je mám, nepříliš cenné, poměrně malé, úžasně přesné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2020 uživatelem kamil_m2
junior300 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Nie su to vintazky ako vacsina modelov vyssie, ale bavia ma.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2020 uživatelem junior300
Scherbel Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Odesláno 30. března 2020 Po delší době zase na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se