babaq Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Ta přezdívka je z univerzity (UP Olomouc), vznikla tak, že si mě jeden spolužák a kamarád pletl s jiným Martinem, takto svým jiným kamarádem z jiné školy. Tak jsem zkrátil druhé 'a', z 'k' jsem vyrobil 'q' a používám jej tam, kde nechci vytvořit vazbu na mou reálnou identitu... Prostě je to takové moje alter ego
Duke650 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Duke - kdysi dávno jsem měl Ducati, ale to nešlo použít jako nick na seznam.cz, tak jsem bral co bylo ještě volné a ono je to nakonec i pěkné, že :-)
landeron Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 nazdo, nakolko mam rozne prihlasovacie mena na roznych forach, toto bolo uplne spontanne - nakolko v poslednom obdobi si hladam nejake chronografy z obdobia 50-tych rokov a vela ma strojky - landeron
hufnor Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Puvodne vznikl hufnor pri registraci na nejaky davno zapomenuty server, ktery neustale odmital variace na muj tehdejsi nick s tim, ze uz ho ma nekdo zaregistrovany. V zoufalstvi jsem pouzil imaginarni slovicko hufňoř, ktere se mi libilo pro jeho onomatopoeticke kvality. Jelikoz to byl server zahranicni, zbyl z toho hufnor. Posleze k nemu pribylo (procesem opacnym k vytvoreni zkraceniny ze jmena a prijmeni) imaginarni anglosaskoislandske jmeno Hugh Fnorghwartson.
Onyx Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Jedna z mejch nejvetsich uchylek je svedskej "zvejkaci" tabak. Z toho ta prezdivka Onyx a jinde jeste Skruf. Kdyz sem si posledne ze Svedska privez tabak za 450? tak mi zacali rikat prase, ale to se zas nelibi mne
pete Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Jsem Petr, takže pete a to ve všech online hrách, včetně COD II a BATLLEFIELDU II
Návštěvník RaGe Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Složenina prvních dvou písmen jména a příjmení.
japa Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 RaGe napsal: Složenina prvních dvou písmen jména a příjmení. detto
martinbor Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Martin Bor je literární postava z knihy "Jak se plaší smrt" od pilota Antonína Lišky....Jak už tak bývá, srdeční záležitost.
Návštěvník tolja Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 tolju jsem schytal od soupeřů, následně spolužáků při přijímačkách na střední školu, jako reakci na mé nečeské příjmení, držel se mne do maturity, i chvíli po ní. No a po letech ho stačilo oprášit.
Pege1012 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 RaGe napsal: Složenina prvních dvou písmen jména a příjmení. Ha ha u mně totéž ale přesně to samý, první dvě písmena jména a příjmení a 10 a 12 moje šťastný čísla!!!
rorda Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 rorda = skutečná přezdívka, co zná jen pár lidí, se kterejma jsem vyrůstal ...
Andreas.ks Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Andreas mi přirostl v onehdá v rakousku (když už nebylo c. k.), "ks" vzniklo kdesi kde již bylo obsazeno "sk".. Jinde se ještě vyskytuji jako "thehobbit"... To je poněkud výstižnější... Tedy... až na tu výšku...
Andreas.ks Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 farářskej napsal: ... vandrácká přezdívka - vlastně dvojí, protože mě spousta lidí zná jako "faráře" i jako "farářskýho"... Proč to?
farářskej Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 (upraveno) Andreas.ks napsal: Proč to? Jsem duchovní osobnost, charismatickej vůdce davů a ochránce slabejch A mimoto jsem měl křesťanský období, kdy jsem s sebou do lesa vozil Bibli (nevěřili byste, jak se ta knížka hodí, když narazíte na podzim na pěkně vybarvený javorový listy!), takže se jedno sečetlo s druhým a ujalo se to. No a ta dualita - s farářským přišla jedna slečna z Brna, která takhle říkala všem počínaje hospodským přes policajtskýho a konče doktorským... Upraveno 30. května 2008 uživatelem farářskej
Red Dwarf Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Když jsem tak četl příspěvek od hufnora a jeho "Hugh Fnorghwartson", tak jsem si vzpomněl, že jsem ve svém paranoia období míval schránku na post.ru - všechno v azbuce, kterou jsem tenkrát neuměl.... Tam jsem používal nick Jethro van Gougderfossennsonn (alias Guybrushe Threepwooda) ;o)
Gilius Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Red Dwarf napsal: (alias Guybrushe Threepwooda) ;o) jéžiš....Monkey Island......
farářskej Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Gilius napsal: Monkey Island Sladký hříchy mládí...
B.F.G. Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Gilius napsal: jéžiš....Monkey Island...... Na toto téma by se mohlo snad i založit nové vlákno...
maxs Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 (upraveno) B.F.G. napsal: Na toto téma by se mohlo snad i založit nové vlákno... Pentium 286 so zapnutým Turbom 16 MHz, v miestnosti 3x4 metre natlačená snáď celá partia z ulice. Pri úvodnej melódii to len tak zašumelo.Snáď jediná hra, ktorú som dohral do konca. Upraveno 30. května 2008 uživatelem maxs
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se