Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 360
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky jsem se díval a bylo to velmi zajímavé, spousta informací a jak psali ostatní, žádné zbytečné kecy :)

Odesláno

Hodne zajimavy porad, napriklad o tom omezeni inovace vyrobcu zakonem jsem vubec netusil. :eek: Dalsi vec na seznam temat k hledani. Rozhodne se tesim na dalsi dil.

Odesláno

Neviete náhodou ako ako si to pozrieť na SVK? Píše mi to že nie je dostupné na vašem území. Alebo link na youtube.

Návštěvník eloga
Odesláno

jo viděl, bylo to něco, co se dá vidět, Oris docela zajímavá historie, jen ten zvuk byl děsný čtený komentář od huhńavého Válečka byla bída, ale jinak +  :notworthy:

Návštěvník Mitak
Odesláno

Další díly jsou H.Moser&Cie a pak Glasshütte. Nevíte někdo, co bude ve zbylých třech?

Odesláno

Další díly jsou H.Moser&Cie a pak Glasshütte. Nevíte někdo, co bude ve zbylých třech?

Má tam být i Prim a Seiko, rozvržení nevím

Odesláno

Kluci já vám nevim. Jako samozřejmě je fajn vidět něco o našem hobby v telce.

Že to bude trochu Oris promo ("jedna z nejrespektovanějších švýcarských hodinářských firem") je holt jasná věc, cestopisný vložky jsou fajn.

Trochu nečekaný je posilování stereotypu ošklivých Asiatů, kvůli kterým přišli SUI dědouškové na buben - jako chápu, že je to užitečný pro ten dramatický oblouk, a taky chápu, že to tak firmy asi samy vnímají, ale od pána z restaurace a pána z letadla bych čekal víc nuancí :)

Na Moser se těšim.

Odesláno

Za mě dobrý. Jen ten zkušený letec s náletem několika tisíc KILOMETRŮ... To mě pláclo přes uši. HODIN BOHA JEHO, HODIN. Kdyby nalítal několik desítek tisíc kilometrů, tak by to byl pomalu pilot v zácviku. :)

Ale jinak fajn. Neřikám úžasný, ale na českej počin fajn. Jsem zvědavej na další díly.

Odesláno

Síce mám Skylink s ČT, zabudol som si to dať nahrať a cez archív si to pozrieť nemôžem, z dôvodu geo obmedzenia. Nemáte to niekto nahraté?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...