eskimak Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Ne, záruka ti běží jedna, platil jsi za jedno zboží.Na SK Ti vymenou vyrobku zacina nova zaruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Nemá tu někdo Sony SRS-XB31? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 (upraveno) Na SK Ti vymenou vyrobku zacina nova zaruka.To ani omylom. Zakon je jednoznacny.Zaruka plati povodna, predlzena o dobu pocas ktorej si vyrobok pri reklamacii nemohol pouzivat.To, ze niektory predajca/vyrobca ti poskytne "novu" zarucnu dobu je len jeho vlastna obchodna politika, neda sa to aplikovat vseobecne. Upraveno 13. října 2019 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 16. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Tak to tady po case refreshnu. Potreboval bych vyresit ozvuceni k TV a poslech hudby streamovane z iphonu applemusic/spotify. Rad bych slusny zvuk, ale nemusi to byt uplne lossless.. Tzn melo byt to mit nejaky slusny pripojeni do TV (hdmi / optika?) a podporu BT, potazmo Wifi/Airplay cenove do 10-15k? (jeden tip uz jsem dostal v ramci meho nakupniho vlakna, ale jeste jsem to nerozseknul) diky predem za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 před 1 hodinou, tmoris napsal: Tak to tady po case refreshnu. Potreboval bych vyresit ozvuceni k TV a poslech hudby streamovane z iphonu applemusic/spotify. Rad bych slusny zvuk, ale nemusi to byt uplne lossless.. Tzn melo byt to mit nejaky slusny pripojeni do TV (hdmi / optika?) a podporu BT, potazmo Wifi/Airplay. Před pár měsici jsem pořídíl Yamaha YAS-107 a zatím spokojenost. Používám k připojeni iPodu, TV, PC cokoliv s AUX. 4 vstupy (BT, hdmi, optika, analog/aux). Občas ho vozím s sebou i na prac.cesty když jsem na hotelu delší dobu. Mají ještě další model s bezdrátovým subwooferem což bude do domácnosti asi lepší varianta. https://soundbary.heureka.cz/yamaha-yas-107/#specifikace https://soundbary.heureka.cz/yamaha-yas-207/#specifikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Ja pouzivam JBL na domaci zvykani muziky na byte, mam Flip (asi 5). Prekvapuje me, ze to hraje mega hlasite. Z myho pohledu je tam dost basu, ale jinak je to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 před 12 minutami, Lou napsal: Ja pouzivam JBL na domaci zvykani muziky na byte, mam Flip (asi 5). Prekvapuje me, ze to hraje mega hlasite. Z myho pohledu je tam dost basu, ale jinak je to fajn Taky jsem nad ním přemýšlel, grilovaní/ balkon/ k vodě na hudbu asi nic lepšího neseženeš (hlasitost, odolnost, výdrž). Problém je když přez něj chceš pustit film, podcast, mluvené slovo. Jak je to přebasovaný tak tomu není pořádně rozumět, možná to jde upravit přes equalizer ale to nevím jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Jbl mám asi tři roky a maximální spokojenost. Ale k tv bych ho nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Za mě Bose, i JBL-káři uznali že to hraje tak nějak líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 V 16. 6. 2021 v 18:36, Roland Sands napsal: Před pár měsici jsem pořídíl Yamaha YAS-107 a zatím spokojenost. Používám k připojeni iPodu, TV, PC cokoliv s AUX. 4 vstupy (BT, hdmi, optika, analog/aux). Občas ho vozím s sebou i na prac.cesty když jsem na hotelu delší dobu. Mají ještě další model s bezdrátovým subwooferem což bude do domácnosti asi lepší varianta. https://soundbary.heureka.cz/yamaha-yas-107/#specifikace https://soundbary.heureka.cz/yamaha-yas-207/#specifikace hele a jak jsou na tom ty soundbary (plast) zvukove vs klasicky dreveny bedynky? ja mam porad obavu, ze to bude ciste z duvodu fyziky nic moc, protoze tam neni ta hmota / prostor pro utvoreni zvuku.. jak to vidite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 29 minutami, tmoris napsal: hele a jak jsou na tom ty soundbary (plast) zvukove vs klasicky dreveny bedynky? ja mam porad obavu, ze to bude ciste z duvodu fyziky nic moc, protoze tam neni ta hmota / prostor pro utvoreni zvuku.. jak to vidite? Ja to taky resil asi 2 roky zpet. Nakonec jsem to pojal vic klasicky: https://www.mall.cz/av-receivery-lan/pioneer-sx-s30dab-cerna plus bedny: https://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/kef-q300/#specifikace Muzika z ruznych zdroju vc Spotify, soucasne je napojena tv. Samozrejme lze jit i podstatne dal (vys), ale mne to vyhovuje jak funkcnosti, tak zvukove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 To je správný směr, k pořádnému poslechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 7 hodinami, tmoris napsal: hele a jak jsou na tom ty soundbary (plast) zvukove vs klasicky dreveny bedynky? ja mam porad obavu, ze to bude ciste z duvodu fyziky nic moc, protoze tam neni ta hmota / prostor pro utvoreni zvuku.. jak to vidite? Když se dostaly na trh tak jsem byl skeptický jako ty. Pak jsem na jeden narazil u známého a byl jsem opravdu mile překvapen co z toho leze za zvuk. Určitě doporučuji si zajít někam poslechnout. Samozřejmě záleží na jakou kvalitu výstupu jsi zvyklý, nelze porovnávat studiové monitory s kvalitním receiverem vs soundbar. před 7 hodinami, warann napsal: Ja to taky resil asi 2 roky zpet. Nakonec jsem to pojal vic klasicky. Muzika z ruznych zdroju vc Spotify, soucasne je napojena tv. Samozrejme lze jit i podstatne dal (vys), ale mne to vyhovuje jak funkcnosti, tak zvukove. S tímhle by mě asi z hotelu hnali ale doma bych si to určitě uměl představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 diky za tipy, zkusim nekde neco poslechnout a jeste nastudovat k soundbarum a kdyztak jeste napisu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sun_cz Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Jeste bych zvazil Sonos - beam funguje pekne s Tv a v kombinaci s One nebo Ikea Symfonisk je to bozi. Neumi BT, ale pokud mas iphone tak netreba. Pripadne ted delaji maly Roam, ktery na ty ucely je delany a BT ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 (upraveno) já koukám k telce taky na nějakej soundbar se subem... ale teda bohužel jen do 5k Ta Yamaha vypadá dobře ale otázka zda se neplatí půlka za brand.. zatím to vypadá na toto: https://www.czc.cz/samsung-hw-t420-2-1-cerna/286371/produkt nebo levnější varianta: https://www.czc.cz/lg-sn4-2-1-cerna/298594/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=reprosoustavy-a-reproduktory Upraveno 22. června 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 před 5 hodinami, Spongebob napsal: já koukám k telce taky na nějakej soundbar se subem... ale teda bohužel jen do 5k Ta Yamaha vypadá dobře ale otázka zda se neplatí půlka za brand.. Bohužel tohle nedokážu posoudit. Jak už jsem psal, chce si to někde poslechnout. Bral jsem Yamahu kvůli zkušenostem s výrobou hudebních nástrojů/audiotechniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Soundbar bude vždycky o kompromisu v poslechu, prostě lepší než tv, ale jinak nic. Já bych to nechtěl ani zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Je to něco jako nářadí z Lidlu. Pomůže, ale neohromí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se