safi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Odesláno 2. června 2008 (upraveno) Dnešní den je ukázkovým příkladem "dne blbec". Předehra: Víkend - učím se na poslední zkoušku před státnicema a připravuji nějaký dokument do práce. Přípravu na zkoušku jsem zvládnul, práci na dokumentu už časově nikoliv. Dnešní pondělní ráno: - ráno běžím na vstupní školení vdoČSA od 8:00. Vyrážím v 7:00 s tím, že za 45 minut budu na letišti. Zrada první - autobus nejede dle jízdního řádu, pak přijedou dva naráz - na vrátnici u letiště mě nechce paní pustit dále s tím, že neznám jméno osoby, za kterou jdu, navíc mi špatně řekne cestu na školícího střediska - na školení dorazím skoro v půl deváte. Školení super - jdu si vyřídit vstupní kartu - po hodině a půl čekání ( a učení se na chodbě) mě předběhnou dva lidé, třetího rezignovaně pouštím před sebe - Mám vstupní kartu. Běžím na schůzku, na které budeme probírat dokument. Schůzka dopadla podle očekávání - tj. hromada připomínek a lehké rozladění. Schůzka bohužel končí pár minut před tím, než mám zkoušku v centrum ve škole - vyrážím tryskem z práce, na chodbě vytahuji oblíbený jogurtový nápoj, lehce s ním zatřepu a.....ohodím celou podlahu, svoji tašku, košili, kravatu a kalhoty. - ryhle se vyřítím na záchod popadnu roli toaletního papíru a rychle uklízím jogurt na zemi než si toho někdo všimne (inu první den v práci) - na záchodě čistím své oblečení, bohužel s mizerným výsledkem - konečně opouštím budovu. Představa hodinové cesty MHD v zašpiněných kalhotech mě nijak neláká. Chci si objednat taxi, ale nemám u sebe dost pěněz...ach jo, takže cesta sockou mě nemine - v autobuse a metru se krčím v rohu, maskuju si špinavé kalhoty taškou.... ....po hodině konečně doma ...a prázdná lednice a žádná teplá večeře...... na zkoušku už není ani pomyšlení, dva dny učení v háji, mohl jsem alespoň pracovat na dokumentu...ach jo Upraveno 2. června 2008 uživatelem ¨safi
Andreas.ks Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Odesláno 2. června 2008 (upraveno) Jak říkal hlavní rádce Atakdále: "Dej si lázeň... To ti uleví..." :D Upraveno 2. června 2008 uživatelem Andreas.ks
Gilius Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Odesláno 2. června 2008 To se někdy stane......ale jsou i horší.....mně se dneska mladší prcek začal u oběda dusit(ještěže ještě nemá zašitou tu dírku po slavíkovi v krku).....už byl celej fialovej,v křeči.....ale nakonec se mi(a mu) zadařilo.A doufám,že už ví,že plná pusa a polykání bez kousání není moc gut.
safi Odesláno 2. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2008 Jak říkal hlavní rádce Atakdále: "Dej si lázeň... To ti uleví..." :D Díky :-)
Pepino65 Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 safi, to se povede čas od času každému z nás, toto se mi stalo 13. ledna a napsal jsem to na jiném foru: Včera jsem jel za klientem 50 km od domova, vzal jsem si Orbit bez cukru a v Orbitu zůstal kus zubu, na místě jsem zjistil, že chcíplo počítadlo, tak jsem ho naložil do auta, že ho odvezu k opravě, cestou mi do silnice, kde se to jimi jenom hemží, vlítla šlapka a bouchla se o bok auta - pravý blatník ( naštěstí jsem jel tak 10 km/h), bohudík se jí nic nestalo, zato já byl na infarkt. Kdyby to byla normální ženská, tak už je dolámaná, ale kurvám se nic nestane, k mému štěstí. Byla to prostě prima sobota. Takže hlavu vzhůru.
boo-beek Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Hm, neni to vylozene den blbec, ale nastve to: dneska jsem se oblekl podle predpovedi na internetu. Pracuju v Praze, dojizdim z Lovosic, kdyz jsem sel v Lovo rano vencit coklika, bylo pekne, na internetu psali 24 celsiusu, polojasno... takze mam na sobe zabky, dziny a polo. Do deste idealni obleceni
Jeremy Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Můj rekordní den byl, když jsem si ráno oblékl fajnový oblek a vyrazil na obhajobu doktorandské práce. Přijdu k auto a bylo nabourané. V noci někdo nezvládl elementární manévr a pak beze vzkazu odjel. Neobhájil jsem. Byl jsem ve středu souboje dvou kateder a bohužel jsem to odnesl. Dostal jsem kopačky od slečny /tehdy to byla tregédie, ale dnes jsem rád... No a jako bonbónek jsem si ten fajnový oblek zadělal večer v hospodě, když jsem zapíjel žal. :-D
Gilius Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Oživím toto zapadlé vlákno dnešní noční příhodou..... Bydlím v paneláku a nad oknem,pod střechou,v ďouře,maj hnízdo netopejři......že nám serou na vokna,to beru. Že pískaj mi taky nevadí. Ale aby mi,hajzl,v noci vletěl oknem do ložnice.....lítal tam jak debil...to mě nasralo.Pištěl,zmatenej jak Goro před Tokiem.....pak chvilu dělal mrtvolu,když jsem rozsvítil. Chtěl jsem ho vzít do ruky a vyhodit ven-osvítilo mne však a než jsem na něj sáhnul,zkusil jsem do něj drbnout. Vytáhl jsem rapír,co mám na zdi a jak jsem do něj šťouchnul,obalil se mi okolo čepele a začal do ní zuřivě hryzat(doufám,že si aspoň vylámal zuby,zmetek). Pak se ke mně točil,cenil ty bodlinky v hubě.....hodinu a půl jsem ho naháněl,parchanta-lezl pod postel,skříň......už jsem ho chtěl natvrdo sejmout,asi to poznal,tak pak vyletěl.......já se stihnul dokonale probrat,takže jsem pak do třech čuměl do stropu A to jsem se chtěl vychrápat,páč dnes sraz a zítra musím do služby). Tož tak.......
Hasňa Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Cte se to dobre, za na to dusici se dite.... Jeste ze to berete s humorem kluci. Kdyz nejde o zivot.... Lazen a single maltka z vysociny, nebo skaknout s kamaradama na jedno zive pomuze vzdycky.
Gilius Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 To dusící dítě taky v poho...to měl ještě šlaušek v krku a vždycky si všechno narval do pusy,bez kousání. Dnes už sice šlaušek nemá(a krček má zašitej),ale už ví,že kousat se musí.
Návštěvník Snow Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Ale aby mi,hajzl,v noci vletěl oknem do ložnice.....lítal tam jak debil...to mě nasralo. Tuhle akci mám za sebou už tak dvakrát. Poprvé jsem byl pod peřinou a dělal jsem mrtvého . Manželka chrabře doběhla pro koště a začal litý boj , já se bavil. Po chvíli kapitulovala, zhasli jsme a batman vyletěl v poklidu z okna. Podruhé již poučeni jsme jen roztáhli závěs, odhrnuli záclony a nechali jsme létající myš, aby si prostoru ohmatala radarem. Možná, že to byl ten, který nás už navštívil a chtěl si jen tak z kratochvíle polétat po ložnici. Myšáka to po chvíli přestalo bavit, čekal asi zase nějaké zpetření noci. Když jsme odmítli bojovat, naštval se odletěl na lov. Už nám to stačilo, teď máme v oknech husté sítě a je to. Dnů blbců jsem zažil už fůru, nebudu vás unavovat a také nechci, aby jste se bavili na můj účet.
Návštěvník Tada Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 ... Poprvé jsem byl pod peřinou a dělal jsem mrtvého ... :D
Juraj11 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Já neměl den ,ale víkend blbec(už je to dříve).V pátek se se mnou rozešla přítelkyně,v sobotu jsem dostal přes držku a v neděli jsem byl nucen utratit psa
pepan Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Já neměl den ,ale víkend blbec(už je to dříve).V pátek se se mnou rozešla přítelkyně,v sobotu jsem dostal přes držku a v neděli jsem byl nucen utratit psa Toto je opravdu den blbec,ne že jdu na školení a bla bla bla.
Karlos Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Oživím toto zapadlé vlákno dnešní noční příhodou..... Bydlím v paneláku a nad oknem,pod střechou,v ďouře,maj hnízdo netopejři......že nám serou na vokna,to beru. Že pískaj mi taky nevadí. Ale aby mi,hajzl,v noci vletěl oknem do ložnice.....lítal tam jak debil...to mě nasralo.Pištěl,zmatenej jak Goro před Tokiem.....pak chvilu dělal mrtvolu,když jsem rozsvítil. Chtěl jsem ho vzít do ruky a vyhodit ven-osvítilo mne však a než jsem na něj sáhnul,zkusil jsem do něj drbnout. Vytáhl jsem rapír,co mám na zdi a jak jsem do něj šťouchnul,obalil se mi okolo čepele a začal do ní zuřivě hryzat(doufám,že si aspoň vylámal zuby,zmetek). Pak se ke mně točil,cenil ty bodlinky v hubě.....hodinu a půl jsem ho naháněl,parchanta-lezl pod postel,skříň......už jsem ho chtěl natvrdo sejmout,asi to poznal,tak pak vyletěl.......já se stihnul dokonale probrat,takže jsem pak do třech čuměl do stropu A to jsem se chtěl vychrápat,páč dnes sraz a zítra musím do služby). Tož tak....... Nezlob se prosím, ale napsal jsi to jako grotesku, dobře jsem se pobavil A netopejra je mi líto.
skalis Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Ja mel takovou "lehci" variantu dne blbec tento tyden ve ctvrtek. Spis to byl vecer blbec. Z prace jsem odchazel po pul sedme a ve ctvrtek chodivam plavat. Do bazenu jsem dorazil okolo 19:15. Pani na pokladne mi sdelila, ze uz nejsou prazdniny a plavani pro verejnost je az od osmi. Ale pry zacne poustet lidi kolem 19:45, at pockam. Tak jsem se posadil na lavicku, vytahl z brasny watchmagazin a prelouskal par clanku. Ve tri ctvrte jsem se zvedl a sel zpatky na pokladnu. A pani, ze na vecerni plavani se listky kupujou uz o patro vys v horni pokladne. Dobre, dosel jsem tam, koupil listek a sel do satny. A kdyz jsem byl vysvlecenej do trenek, tak jsem zjistil, ze plavky zustaly doma. Takze zase oblict a hura domu. Takze blbec nebyl ani tak vecer, jako spis ja...
Gilius Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 A netopejra je mi líto. Mně ne.......příště,až tam zase vletí,tak žádný cavyky........
Karlos Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Hele ten chudák netopejr neví, že tam bydlíš, nedělá to schválně. A ty víš, že on to nerozezná a tak v klidu počkáš, až zase vyletí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se