Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hráli jsme dobře, štěstíčku ale nešli naproti.......... :D

Turci nám to spravedlivě nandali, takhle se o postup nehraje.

Tohle je myslím teď ve fotbale móda. Totální selhání psychiky, přišlo to s jihoamerickými a africkými hráči, co je ti kloučky napodobujou, jsou to prostě jejich vzory. Dřív se to v Evropě tolik nestávalo, teď ta kolotočářská mentalita naprosto ovládla celej (a nejen ) náš fotbal - číra, štětky, veselí a když o něco jde, třesou se kolena, tryskají neovladatelné emoce a pak slzy.... v africe norma, u nás šaškárna. Už dlouho si myslím, že by mančaft průměrných mentálně dospělých fotbalistů neměl konkurenci, nejen v naší lize. Tam je největší rezerva, prostě je z tý zlatý klece normálka pustit trochu mezi lidi, do života, řešit normální problémy, jako generace před nima. Takhle z nich moudrý koště spolu s obchodníky s lidmi, jako nehoda a paska dělají fakt jen dětský otroky, co si hrajou na hřišti, hrajou na gauči playstation, hrajou u stolu fortůnu........... To pak nelze moc očekávat, leda takouvouhle ostudu (a svlíkání dresů, tahání se za....., házení autu do obličeje protihráče, hajlování na fanoušky....), co ji hlava normálního člověka nebere.

Vemte si hokejisty, ti měli bohužel nekompetentního trenera a brankáře z formy, ale jináč to byla vzorná reprezentace, hráli jako tým a prohráli se vztyčenou hlavou.

Upraveno uživatelem cigi
  • Odpovědi 164
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ano, jsem Čech jako poleno, ale naši prostě hráli špatně a zasloužili si za vyučenou. Třeba se poučí, proto ten mů příspěvek. A upřímně řečeno se mi líbí fotbal Nizozemců, tedy alespoň to co zatím předvedli, takže komu přeji zlato je jasné. :clap: :clap:

Ale já neříkám, že jsme si zasloužili nebo nezasloužili postup, ale přál jsem jim ho. Stejně tak přeju našim hokejistům, skokanům na lyžích a třeba i sprinterům, i když vím, že by ve finále stovky někde na Zlaté lize dostali vteřinu a žádnou ozdobou by nebyli. Ale prostě bych nikdy neřekl, že jsem přál vítězství soupeři. Jedno jestli Turek nebo někdo jiný. Ale konec konců je to teď už lehounce jedno. :)

Odesláno
Ale já neříkám, že jsme si zasloužili nebo nezasloužili postup, ale přál jsem jim ho. Stejně tak přeju našim hokejistům, skokanům na lyžích a třeba i sprinterům, i když vím, že by ve finále stovky někde na Zlaté lize dostali vteřinu a žádnou ozdobou by nebyli. Ale prostě bych nikdy neřekl, že jsem přál vítězství soupeři. Jedno jestli Turek nebo někdo jiný. Ale konec konců je to teď už lehounce jedno. :)

Jo, chapu, dava to smysl. Ale me osobne tohle neuspokojuje. Mame hrace na to, abysme hrali v Evrope na spicce. Nicmene projev tomu neodpovidal, takze jsem opravdu rad, ze jsme vypadli, protoze to dava moznost zamyslet se nad chybami a poucit se z nich. Kdybysme postoupili, tak by bylo akorat placani po ramenou a zku*veny reci o ucelnym fotbalu, o tom, ze fotbal se nehraje na krasu, ale na goly... ano, jako Cech chci, aby nasi vyhravali. Je jasny, ze trba na ty stovce budu fandit, i kdyz vim, ze nas reprezentant nema sanci. Ale pokud mame kvality srovnatelne s evropskou spickou, tak radsi ozelim vitezstvi, pokud z porazky vyplyne sebereflexe, zlepseni a navrat tam, kam patrime.

Odesláno
Jo, chapu, dava to smysl. Ale me osobne tohle neuspokojuje. Mame hrace na to, abysme hrali v Evrope na spicce. Nicmene projev tomu neodpovidal, takze jsem opravdu rad, ze jsme vypadli, protoze to dava moznost zamyslet se nad chybami a poucit se z nich. Kdybysme postoupili, tak by bylo akorat placani po ramenou a zku*veny reci o ucelnym fotbalu, o tom, ze fotbal se nehraje na krasu, ale na goly... ano, jako Cech chci, aby nasi vyhravali. Je jasny, ze trba na ty stovce budu fandit, i kdyz vim, ze nas reprezentant nema sanci. Ale pokud mame kvality srovnatelne s evropskou spickou, tak radsi ozelim vitezstvi, pokud z porazky vyplyne sebereflexe, zlepseni a navrat tam, kam patrime.

Ale ano, máš pravdu, mně nešlo o to říkat, že jsme měli postoupit ať to stojí co to stojí. Souhlasím s tím, že třeba po tomhle fiasku dojde k potřebným změnám. Mně jen zaráží, že to někdo přeje soupeři. Ano, naší neschopností jsme nepostoupili, soupeři patří gratulace k úspěchu, ale já mu to nepřál. Jen přijmu fakt, že dal prostě o gól víc.

Odesláno
Ale ano, máš pravdu, mně nešlo o to říkat, že jsme měli postoupit ať to stojí co to stojí. Souhlasím s tím, že třeba po tomhle fiasku dojde k potřebným změnám. Mně jen zaráží, že to někdo přeje soupeři. Ano, naší neschopností jsme nepostoupili, soupeři patří gratulace k úspěchu, ale já mu to nepřál. Jen přijmu fakt, že dal prostě o gól víc.

Ja nevim... ja to mam tak trochu spojeny - nerekl bych, ze jsem to Turecku pral, to v zadnem pripade, pred zapasem jsem to pral Cechum. Ale... Je to uz hodne slovickareni. Proste Turci byli lepsi a zaslouzili si postoupit. Po tom, jakej predvedli vykon, uznavam ten postup jako zaslouzeny. Neni to tak, ze bych a priori nepral nasim, naopak, preju jim, aby vyhravali. Ale zaroven... preju jim/sobe jako divakovi a fanouskovi, aby vyhravali ty zapasy, ktere si zaslouzi vyhrat. A vzhledem k tomu, jak se zapas vyvyjel, jake ktery tym podaval vykony... je spravne, ze postoupili Turci a preju jim to.

Odesláno
Jo, chapu, dava to smysl. Ale me osobne tohle neuspokojuje. Mame hrace na to, abysme hrali v Evrope na spicce. Nicmene projev tomu neodpovidal, takze jsem opravdu rad, ze jsme vypadli, protoze to dava moznost zamyslet se nad chybami a poucit se z nich. Kdybysme postoupili, tak by bylo akorat placani po ramenou a zku*veny reci o ucelnym fotbalu, o tom, ze fotbal se nehraje na krasu, ale na goly... ano, jako Cech chci, aby nasi vyhravali. Je jasny, ze trba na ty stovce budu fandit, i kdyz vim, ze nas reprezentant nema sanci. Ale pokud mame kvality srovnatelne s evropskou spickou, tak radsi ozelim vitezstvi, pokud z porazky vyplyne sebereflexe, zlepseni a navrat tam, kam patrime.

Že by první vlaštovka sebereflexe? :)

Odesláno

...ted jen aby to byla pravda :D

at už jde do háje to hova.o, mafián a zákulisní machinace u volby předsedy svazu, nechápu jak tam mohl vydržet tak dlouho....

Jinak o jakých hráčích, kteří mají na to hrát na špici se to tady mluví, já vím o jednom a to je Rosický /tč po operaci / a napůl tak Sionko a Čech a to je na špici sakra málo.

Odesláno
...ted jen aby to byla pravda :D

at už jde do háje to hova.o, mafián a zákulisní machinace u volby předsedy svazu, nechápu jak tam mohl vydržet tak dlouho....

Jinak o jakých hráčích, kteří mají na to hrát na špici se to tady mluví, já vím o jednom a to je Rosický /tč po operaci / a napůl tak Sionko a Čech a to je na špici sakra málo.

OK, dal treba:

Plasil - vim, ze ho fanousci moc nemusej, ale Pamplonu tahnul k zachrane predevsim on, hodne zalezi na tom, kde hraje. Neni univerzal, ale v kvalifikaci v DE ho Brykner postavil spravne - a hral o 200% lip,

Jankulovski - umi zahrat, to, ze kdyz neni zranenej, hraje stabilne v kadru AC, asi o necem vypovida

Ujfalusi, Jarolim... vsechno jsou t z pohledu ceskeho fanouska dost kontroverzni hraci, v klubu hrajou skvele, v repre nic moc... ale mozna bude chyba v tom, ze v klubu jim vetsinou sefuje odbornik nejen pres taktiku...

Odesláno

Podle mě to dopadlo, tak jak si reálně stojíme v Evropě. Někde lepší evropský průměr v druhé desítce. Portugalsko 04 uělalo z Česka fotbalovou velmoc, ale ruku na srdce, kolik podmínek se tam muselo sejít. Vrcholná forma Nedvěda, přechod úspěšných z 21 do dospělých s Barošem v čele apod. A to se neopakuje každý rok. Od té doby se ukázalo, jak křehká je naše repre. Jden, dva top hráči vypadnou a jsme v pytli (MS i ME) O zbytku nároďáku si nedělejme přehnané iluze. Jeden sestupuje z německé ligy, druhý kope za Kodaň, třetí zahřívá lavičku Lazia... Tím je nechci shazovat, ale evropská top klasa to není. Bruckner a jeho partička za těch 6 let své odvedli, nezklamali, díky a je čas na změnu - stylu i tváří. Co bude uvidíme, ale úspěch našich dvacítek v kanadě mi dává naději, že to bude celkem dobrý.

Odesláno
Podle mě to dopadlo, tak jak si reálně stojíme v Evropě. Někde lepší evropský průměr v druhé desítce. Portugalsko 04 uělalo z Česka fotbalovou velmoc, ale ruku na srdce, kolik podmínek se tam muselo sejít. Vrcholná forma Nedvěda, přechod úspěšných z 21 do dospělých s Barošem v čele apod. A to se neopakuje každý rok. Od té doby se ukázalo, jak křehká je naše repre. Jden, dva top hráči vypadnou a jsme v pytli (MS i ME) O zbytku nároďáku si nedělejme přehnané iluze. Jeden sestupuje z německé ligy, druhý kope za Kodaň, třetí zahřívá lavičku Lazia... Tím je nechci shazovat, ale evropská top klasa to není. Bruckner a jeho partička za těch 6 let své odvedli, nezklamali, díky a je čas na změnu - stylu i tváří. Co bude uvidíme, ale úspěch našich dvacítek v kanadě mi dává naději, že to bude celkem dobrý.

Hm... a na jakejch hracich postavilo Nemecko svoje tazeni na MS2006? V ty dobe velka cast tymu nebyly zadny hvezdy. NA jakejch hracich postavil Rehagel tym mistru z minulyho Eura? Co maji za hrace Chorvati? Polaci? Rakusani?

Mame plno hracu, ktery hrajou v kvalitnich evropskejch ligach... to, ze nehrajou za narodak, pripadne za nej hrajou a podavaji mnohem horsi vykony, nez v klubu, podle me znamena, ze je nekde problem - a ne v nedostatku kvalitnich hracu...

Odesláno
Hm... a na jakejch hracich postavilo Nemecko svoje tazeni na MS2006? V ty dobe velka cast tymu nebyly zadny hvezdy. NA jakejch hracich postavil Rehagel tym mistru z minulyho Eura? Co maji za hrace Chorvati? Polaci? Rakusani?

Mame plno hracu, ktery hrajou v kvalitnich evropskejch ligach... to, ze nehrajou za narodak, pripadne za nej hrajou a podavaji mnohem horsi vykony, nez v klubu, podle me znamena, ze je nekde problem - a ne v nedostatku kvalitnich hracu...

Na jakých hráčích postavilo Německo tažení na MS 2006 si nepamatuju. Řekům to jednou vyšlo a od té doby nic. Chorvati, Poláci, Rakušeni ano ti patří do naši kategorie. Lepší evropský průměr a občas průser, občas úspěch, ale stabilní nejsou stejně jako my. Já za úspěch považuju, že jsme se 3x za sebou dostali na velký šampionát. Ale čekat od našich postupy do závěřečných kol mistrovství pokaždé je podle mě troufalé. Nemáme na to. Naši hráči hrajou v kvalitních ligách. To ano. Ale ne v kvalitních teamech. V Norimberku vítězný vítr nechytneš, ale dostaneš tam často na p*del, stejně tak v Readingu nebo v Pamploně, která se na poslední chvíli zachránila. Nechci se hádat, je to stejně už jedno, se*e mě to vypadnutí stejně jako Tebe. Proto snad věřím v lepší časy po všech změnách, které repre čekají, a hlavně aby hoši našli zpátky trochu víc skromnosti a pokory. Ta téhle partičce v poslední době pohříchu chyběla. :)

Odesláno (upraveno)
Na jakých hráčích postavilo Německo tažení na MS 2006 si nepamatuju. Řekům to jednou vyšlo a od té doby nic. Chorvati, Poláci, Rakušeni ano ti patří do naši kategorie. Lepší evropský průměr a občas průser, občas úspěch, ale stabilní nejsou stejně jako my. Já za úspěch považuju, že jsme se 3x za sebou dostali na velký šampionát.

No, který z evropských týmů si drží posledních 10-20 let stabilní výkonnost? (slovo stabilní v dvouletých časových intervalech velkých turnajů je dost diskutovatelné, protože se promítají generační obměny, změny trenérů a další faktory) V tomto období snad jen Nizozemsko, které se dokázalo od ME 1988 pokaždé účastnit velkého turnaje (krom MS'02) a dokázalo v posledních deseti letech pokaždé projít ze základních skupin (3x semifinále, 1x osmifinále). Na druhou stranu, nic za posledních dvacet let nevyhrálo. A posledních 10 let ještě Portugalsko... Oběma týmům se zatím daří i na tomto ME. Tradiční v povědomí silné a ambiciózní týmy sice mají také vysoký počet účastí, ale výrazné výkonnostní rozdíly turnaj od turnaje viz. Německo, Anglie, Itálie, Francie nebo Španělsko. ;) A koneckonců, pro naši zábavu je to tak nejlepší, alespoň je to pestrobarevné. Ale jinak souhlas, úspěchem jsou účasti na turnajích a buďme za ně rádi. To že se jim nepodařil je už něco jiného a podle mě Brucknerovi i některým hráčům v týmu prostě chyběly dřívejší osobnosti výjimečné generace Nedvěda, Poborského, Šmicera a hlavně Rosický, byli zvyklí za poslední dekádu se na ně spolehnout, adaptovat se na jejich tempo a styl, nechat se vést a strhnout...

Teď bude zajímavé, co se v nároďáku odehraje, žába na prameni bude snad fuč a nezbytná renesance po úspěšných letech může začít, jen aby bylo kam sáhnout, jak po realizačním týmu, tak po dalších hráčích.

Upraveno uživatelem thovt
Odesláno

Jééé jak já jsem rád, že mě fotbal nezajímá ani trochu!

Ještě takovýhle věci nosit v hlavě, kdo koho postavil a kdo má jakou formu. Brr.

Jsem docela rád, že teď snad konečně po městě přestanou jezdit ti mamlasové s plastovými vlaječkami na autech.

Návštěvník YPO
Odesláno

fotbal mě moc nezajímá, ale dnes jsem se moc nasmál na WC, když jsem tam našel toaletní papír s motivem Eura a fotbalistů x dotázal jsem se synka co je to za provokaci :) a on mi suše odvětil : "to je toaletní papír s Petrem Čechem" = nechoďte a nebo běžte do prodejny Rossman :lol:

Odesláno

A to je zrovna dost blbý....Čechovi by se nemělo nic vyčítat....mančaft ve VŠECH zápasech hodně podržel a že udělal jednu chybu....tsss......kdyby obrana(a vůbec všeci) hráli,jak měli......jeho,Sionka a Matějovského je mi líto,to byli jediní dva,kdo opravdu hráli na úrovni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...