financ Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 pisu trochu pozde, ale nevaleji se nekomu doma seiko 22 mm stezejky ( na SNZF51 ). prumer nevim, pac puvodni sem vyhodil. vim jen, ze silny 22mm stezejky z azwatch to nejsou, ty sou moc tlusty takze kdyby nahodou, tak koupim, bo vymenim za ty silny, ktery sou mi momentalne k nicemu. diky Zkusím se doma mrknout, ale vem si vystěžejkovač, ten teď nemám.
Petr Svenda Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Kluci a holko, bylo to moje první setkání chronomagoru a bylo to super!
bedja Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 ..jojo bylo to moc fajn a hojná ůčast..parááda..rád jsem Vás staré známé viděl a nové kolegy poznal..
Skipi Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Moc jsem na tento sraz chtěl jít, ale už 14 dní prohrávám s angínou...Doufám, že tam je nějaký aktivní fotograf, který to tu pak napráská
bohus76 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 (upraveno) My tu jeste sedíme, srabi :-) Neprovokuj,chceš rozbít pusu nebo hodinky? Njn:odvoz se neptá Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem bohus76
ggrand Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 financ: což o to, rád bych ještě zůstal, ale před odchodem se mi do krve servali potkani, tak jsem je musel separovat,takže jsem je musel zkontrolovat,jestli ještě dýchají. Jinak bylo to velmi příjemné. Díky všem zúčastněným.
financ Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Díky všem, povedená akcička, rád jsem Vás všechny poznal. Kdo fotil, postněte sem fotky.
Jirka79 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Už su doma,dám si lahváče a nechám si zdát o krásných hodinkách co jsem dnes viděl. Diky všem. Dobrou noc
Petr Svenda Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 financ: taky bych rad zustal, ale mel jsem ještě akci ve Vizovicich...Nemuzu ty fotky po zmenšení v tom blbým mobilu najit. Ale co, treba bude ráno moudřejší večera. Dobrou.... Chrrrrrr.......
DavidC3 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 jj pěkná akce, dobré místo, moc krásných hodinek a fajn lidi.... :-) Jen si asi musím koupit nějaké pořádné mechanické hodinky
Vit Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 (upraveno) Ahoj všichni, jako jediný účastník všech srazů UH-ZL musím konstatovat, že toto byla zatím nejlepší akce. A to nejen proto, že díky jednomu členovi (Roberte děkuju) jsem si vyzkoušel hodinky z říše snů, ale hlavně proto, že se nás konečně sešlo takové množství (kolik nás vlastně bylo? 15?). Díky tomu si člověk mohl prohlédnout velké množství krásných hodinek.Každý si našel, co se mu líbí, malé, velké, japonské, švýcarské, potápky, oblekovky, .... Místo konání mi ze začátku připadalo nešťastné, ale to, že bylo izolované od okolí restaurace a vešli jsme tam všichni bylo perfektní (díky pořadatelé). Ještě že jsou mi ty IWC Ing. velké, jinak bych asi měl neklidné spaní.Ale co ty Rolexy, které vypadají v reálu 1000x líp než na fotce a velikost je akorát? MM (nemyslím Marina Militare, ale Seiko Marine Master) jsou také úžasné a tvar pouzdra je prostě super.Klasika nejklasičtější Moon watch - můj názor, že jsou na chronografy moc malé vzal za své, jsou perfektní. I když jsem momentálně na sobě neměl skafandr, tak jsem si je na velcro pásku zkusil. Breitlingy má na ruce Elda76. Tři perličky na závěr: Hodinky které budily největší emoce: Casia s GPS pro Kinng-Konga (promiň Grande) - dejte sem někdo prosím fotku na ruce.Jediná dvojice stejných hodinek: opět Casio - tuším, že model Protrek.I zatvrzelý odpůrce značky Rolex Bohush76 sám od sebe konstatoval, že na nich něco je. Jestli má někdo fotky, hoďte je prosím sem. Já jsem měl s sebou jen mobil a sobecky jsem si fotil pouze hodinky na ruce. Upraveno 3. prosince 2011 uživatelem Vit
bedja Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 ..ty Speedmastery mě nějak unikly..
Vit Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 (upraveno) Ještě někdo si myslí, stejně jako můj bývalý kamarád Elda76, že ty Eterny jsou pro mě malé dědkovské hodinky? Upraveno 3. prosince 2011 uživatelem Vit
bedja Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 ..jsou paráádní..!! a sedí ti perfektně..ty ďedku..
Vit Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 ..ty Speedmastery mě nějak unikly.. Ty Longines jsi viděl? Ty byly také super, ale nějak jsem si je zapomněl vyfotit.
bedja Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Ty Longines jsi viděl? Ty byly také super, ale nějak jsem si je zapomněl vyfotit. jj viděl..moc pěkné..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se