Vit Odesláno 3. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Radimk napsal: Tak mi poraď nějaký solidní podnik. teď sem se vrátil z prolézání hospod a výsledek nic moc.. Pokud teda nechceme jít na zámek... Kovárna má pátky beznadějné několik budoucích měsíců... Co tak Morava? zkusím to tam... Editace: Tak vyřízeno... Na pátek 18:00 máme zarezervovaný salonek na jméno Chronomag, nebo Kůdelík Je to kousek od parkingu, kousek od náměstí, skoro v centru... http://www.restaurantmorava.cz/?page=aktualne Jo pánové... a za stara to platilo jako loviště opuštěných dam. Teď je to všechno v novém, tak uvidíme co se na nás přilepí... Díky za organizaci, snad to najdu.
Skipi Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Doufám, že to tam najdu. Taky díky za zorganizování, snad ještě udělat jmenovky a je to dokonalé
edas Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Dobrá práce Radime. A jinak pro členy z UH, moje nabídka na odvoz UH - Gottwaldov platí.
Vit Odesláno 5. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Skipi napsal: Doufám, že to tam najdu. Taky díky za zorganizování, snad ještě udělat jmenovky a je to dokonalé Minule je udělal Elda, ale ten na to asi nebude mít čas (já taky ne), nechceš si to vzít na starost?
Skipi Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Vit napsal: Minule je udělal Elda, ale ten na to asi nebude mít čas (já taky ne), nechceš si to vzít na starost? Pokud bude stačit napsat to ručně na druhou stranu vizitky mojí kolegyně, tak to klidně udělám
DavidC3 Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Morava je pěkna dobré místo atd. Jinak jmenovku mam od vás od minule z UH :-) tak snad bude nějaké foto díííík
gas Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 kluci jsem dnes do 20 hod v práci, takže Zlín bohužel nedávám ...
ELDA76 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Sice jsem se stavil jen na skok, ale stálo to zato. Zas mám nad čím přemýšlet. Díky
kulminator Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Vit napsal: Tak co, není nás na jihovýchodní Moravě dost na to, abychom uspořádali sraz členů Chronomagu? Znám tři členy z Uherského Hradiště a nějací Zlíňáci jsou tu také. Jako místo srazu mě napadá nějaká dědina mezi UH a Zlínem. Co na to říkáte, šel by někdo? Dobrý večer, může mi někdo poradit jak vložit příspěvek(inzerát) do rubriky "koupím", sháním starší typ hodinek CASIO kombinované(analog-digitál), děkuji .
Vit Odesláno 8. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2009 ELDA76 napsal: Sice jsem se stavil jen na skok, ale stálo to zato. Zas mám nad čím přemýšlet. Díky Sraz byl dobrý, dík za příjemný pokec. Někteří dokonce přišli 2x......
miramax Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Vim, ze to je to takrikajic OT, ale mam pocit, ze se to sem hodi lepe, nez zakladat nove tema v jinych pokecech. Rad bych se zeptal zdejsich na nejake solidni hodinarstvi v okoli zlina, UH, pripadne vizovic. Nepotrebuji nic zasadniho, pouze jsem pro tatu k narozeninam sehnal Primky podobne stare jako on a rad bych jim nechal prelestit sklicko, a poridit novy remen, at mu nadelaji jeste hodne parady. Uprednostnim spise mensi kramek s osobnim pristupem, na nejake smysluplne urovni (i cenove). predem diky moc za tipy
Radimk Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 No, to jsem teda moc zvědavej na tipy. Ve Zlíně je akorát na Vodní , ale zkušenosti osobní spíš negativní...Slušovice- servis tam nějakej na náměstí je, bral sem tam nějaký starý Primky z nevyzvednutýho servisu, takže asi něco udělat umí, Vizovice - baterkáři... Co tak Zlín- Pechanec- ptej se po Davidovi... Místní člen a přispěvatel, navíc hodinářskej klan...
miramax Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 jeste upresnim, jelikoz jsem pristehovalec, tak pokud mozno prosim s urcenim aspon priblizne adresy, ja to tu vubec neznam, takze zkusit to u Pechance muzu, ale netusim kde jej hledat diky moc
Radimk Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Prodejny na OD Prior a druhá na výpadovce na Vizovice, naproti rest. Myslivna. Jinak... fakt nevím Ale počkej na ostatní "místňáky" třeba něco hodí do placu. Koupit řemen zvládneš sám. Přeleš*** sklo taktéž, zakup "kouzelné" ubrousky u Kubsona na chronoshopu....co se Primek týče, jsou tu větší kapři, ale ve zkratce: Zásadní opravy Elton, drobnosti... kdokoliv, kdo pozná hodinky od kompasu a buzoly...
Vit Odesláno 18. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Radimk napsal: .............. Co tak Zlín- Pechanec- ptej se po Davidovi... Místní člen a přispěvatel, navíc hodinářskej klan... Jen upřesním, že jde o tohoto člena: DavidC3 Zkus ho kontaktovat a uvidíš.
Vit Odesláno 18. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Kluci doufám, že na příštím srazu budete mít zájem o prezentaci LÜM-TECHů, viz toto vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...0&start=320 Jakmile to bude aktuální, dám vědět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se