edas Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Já jsem sice polepšený kuřák, ale je mi to ganz jedno. Teda pokud to nebude plynová kotelna... Jinak nemám předběžně problém s žádným s navrhovaných termínů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 Tak se připisujte, kdo souhlasí s termínem pátek 6.2.2008: Vit Elda76 Kalifx (50%) Martin1 Skipi Radimk Xpak (75%) DavidC3 Edas termín je pátek 6.2. Messiahu, pokud s ním souhlasíš, tak se připiš Jaký dáme čas? 18:00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 jo, ten čas by docela šel... Kdo dál?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Tak se připisujte, kdo souhlasí s termínem pátek 6.2.2008: Vit Elda76 Kalifx (50%) Martin1 Skipi Radimk Xpak (75%) DavidC3 Edas termín je pátek 6.2. Messiahu, pokud s ním souhlasíš, tak se připiš Jaký dáme čas? 18:00? Jj prijdu, jen dohodnete position. :-p Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem Messiah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 Tak se připisujte, kdo souhlasí s termínem pátek 6.2.2008: Vit Elda76 Kalifx (50%) Martin1 Skipi Radimk Xpak (75%) DavidC3 Edas Messiah Kluci dohodněte prosím nějakou nezahulenou hospodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 Pánové, pokud je něco nového písněte. Jinak jsem schopen a ochoten čtvero člověka vzít z UH do Gottwaldova autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 už víte kde to bude??? pěkna hospůdka kde i dobře vaří na na Baltáči kolem pizzi u čápa dozadu a na pravé straně. Pokud už jemísto vybráno a ja sem si nevšiml tak sorry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Shoda okolností mě asi v pátek 6. zavede do Zlína. Co bude k vidění, pánové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 už víte kde to bude??? pěkna hospůdka kde i dobře vaří na na Baltáči kolem pizzi u čápa dozadu a na pravé straně. Pokud už jemísto vybráno a ja sem si nevšiml tak sorry :-) Radime a Davide, domluvte se prosím, ať už se to někde zamluví. Hoďte sem potom info, kde přesně a v kolik to bude (myslím, že bobrý čas je těch 18:00), Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 A co 19:00 ? Jo a pokud někdo máte Sporty 1 po renovaci tak je tam prosím vemte. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 A co 19:00 ? Jo a pokud někdo máte Sporty 1 po renovaci tak je tam prosím vemte. Předem díky. Pokud se tam nakonec dostanu, tak vezmu Sport Igen Ferrari Red. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 (upraveno) Tak se připisujte, kdo souhlasí s termínem pátek 6.2.2008: Vit Elda76 Martin1 Skipi Radimk Xpak (75%) DavidC3 Edas Messiah Jartop Gas (jen pokud začneme v 17 - 18:00) Zatím je nás tedy 11. Navrhoval bych začátek v 18:00, kdo nemůže dřív, tak přijde o něco později. Co na to říkáte? Jak je to s tou hospodou? (vidím, že klukům z Gottwaldova ta organizace moc nejde..... , my v UH jsme měli hospodu zamluvenou včas.... ) Kalifx bohužel nemůže, tak jsem ho vyškrtl. Upraveno 30. ledna 2009 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 (upraveno) Já Vám dám Gottwaldov vy vesani od Hradišťa!!!! Tak se to pomalu uzavírá, v po, nejpozdějc v úterý zajdu Na kovárnu, a nebo na Baltači, jek navrhl David a pověsím to tu... edit: Ale co si vemu, to nevím. Modrá Suma sem prodal, chystám výměnu za černé ( mezitím se posunul kurz uplně do háje..) a Precisty sem posunul právě kvůli Sumám. Ve výsledku nemám nic. Akorát Vás můžu podráždit G-shockama. A Eldas chtěl myslím vidět Igeny od Primu.. Upraveno 30. ledna 2009 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Já jsem za poslední půlrok sbírku zredukoval na absolutní minumum. Asi jsem vyléčen Takže vezmu na ukázku asi jen ty Damasko. To RadimK: škoda, chtěl jsem ty Suma vidět Live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Já Vám dám Gottwaldov vy vesani od Hradišťa!!!! Tak se to pomalu uzavírá, v po, nejpozdějc v úterý zajdu Na kovárnu, a nebo na Baltači, jek navrhl David a pověsím to tu... edit: Ale co si vemu, to nevím. Modrá Suma sem prodal, chystám výměnu za černé ( mezitím se posunul kurz uplně do háje..) a Precisty sem posunul právě kvůli Sumám. Ve výsledku nemám nic. Akorát Vás můžu podráždit G-shockama. A Eldas chtěl myslím vidět Igeny od Primu.. Na vás zabírá jen ten Gottwaldov..... Pokusím se vzít Poljoty, Precisty staré Omegy, Certiny (pokud chcete vidět něco konkrétního z mého podpisu, dejte vědět) a řemínkovou ZOO (pštrosa, žraloka, buvola, krokodýla, pseudokrokodýla .....). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Pánové, jako v podstatě novic, bych rád přišel, leč svou účast mohu potvrdit až v průběhu týdne. Pokud to nevadí, tak s 50% v závorce bych byl rád připíchnut na seznam a poznal se s vámi. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Tak se připisujte, kdo souhlasí s termínem pátek 6.2.2008:VitElda76Martin1Skipi Radimk Xpak (75%)DavidC3EdasMessiahJartopGas (jen pokud začneme v 17 - 18:00)Miramax (50%) Zatím je nás tedy 11,25. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Na vás zabírá jen ten Gottwaldov..... Pokusím se vzít Poljoty, Precisty staré Omegy, Certiny (pokud chcete vidět něco konkrétního z mého podpisu, dejte vědět) a řemínkovou ZOO (pštrosa, žraloka, buvola, krokodýla, pseudokrokodýla .....). Doxy, Mariny, PRS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 klucííí, dnes ráno mě moja říká jetslí sem nezapomel, že jedem už tento víkend na chatu. Je to zabukované od prosince a ja myslel že to je až 13 ale mam to 6 tak 2 srázek chronomagu asi nestihnu :-( :-( :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 (upraveno) Tak mi poraď nějaký solidní podnik. teď sem se vrátil z prolézání hospod a výsledek nic moc.. Pokud teda nechceme jít na zámek... Kovárna má pátky beznadějné několik budoucích měsíců... Co tak Morava? zkusím to tam... Editace: Tak vyřízeno... Na pátek 18:00 máme zarezervovaný salonek na jméno Chronomag, nebo Kůdelík Je to kousek od parkingu, kousek od náměstí, skoro v centru... http://www.restaurantmorava.cz/?page=aktualne Jo pánové... a za stara to platilo jako loviště opuštěných dam. Teď je to všechno v novém, tak uvidíme co se na nás přilepí... Upraveno 3. února 2009 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se