Dokusan Odesláno 13. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Aji to celkem dobře svítí (šajní) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Tvl … já řeším jestli je prodat a ty mi to neulehčuješ ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 No tak je neprodávej, dobrý sou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 (upraveno) Nevím proč jsem to udělal, je to balík peněz za mosazný cabotky, ale prostě mi něco říkalo, že je prostě chci. (mosazný hodinky de facto nemám Brass from original wartime 1937 pattern webbing equipment https://www.cwcwatch.com/products/cabot-fifty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2023 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Pecka. Těším se na dojmy. Koukal jsem na ně a právě mi přišlo, že je to balík za to co nabízí (na fotkách to nevypadalo, že by zpracování bylo na úrovni toho, co za ně chtějí). Nicméně parádní dirty dozen homage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Simply OWG, i bez datumu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Ty žeru, top ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 před 40 minutami, LovecK napsal: Ty žeru, top ! Já nic jiného nenosím, nechamnsi ND a Marky a začnu s vyprodejem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 před 5 minutami, Dokusan napsal: Já nic jiného nenosím, nechamnsi ND a Marky a začnu s vyprodejem:) jsme na tom stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Mám na ruce od soboty 126610LN a taky by stačilo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 před 12 minutami, LovecK napsal: Mám na ruce od soboty 126610LN a taky by stačilo… Tak to by byla trochu nuda, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Jinak já se zapsal místo na Daytony na DJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 před 35 minutami, Dokusan napsal: Jinak já se zapsal místo na Daytony na DJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jo ty jsou krásný Myslel jsem že jsou v prodeji ty samé, tak jsem pohledal a depak, jsou to 36ky a bez zlaté zubaté lunety ale taky krásný a bez čekačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 před 1 hodinou, Dokusan napsal: Já nic jiného nenosím, nechamnsi ND a Marky a začnu s vyprodejem:) Nějak bych tohle nezkoušel. Na sobě zjištuju, že dva kousky jsou málo ( ať jsou sebedokonalejší ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 před 12 minutami, kuncák7 napsal: Nějak bych tohle nezkoušel. Na sobě zjištuju, že dva kousky jsou málo ( ať jsou sebedokonalejší ) Tak nějaký ty Wardy si nechám:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 před 3 hodinami, Spongebob napsal: jo ty jsou krásný Myslel jsem že jsou v prodeji ty samé, tak jsem pohledal a depak, jsou to 36ky a bez zlaté zubaté lunety ale taky krásný a bez čekačky. kombo motif dial + jubilee + drážkovaná luneta mi pripadá až príliš veľa štruktúry. Preto som bral hladkú lunetu na jubilee. Ak by som chcel drážkovanú lunetu, hodinky by museli byť na oystri. Tento ciferník či už v modrej, zlatej alebo najnovšie na DJ aj v svetlo alebo tmavo sivej sú všetky nádherné a podľa mňa vynikajú z radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Tak sem je vytahl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Tak jsou doma, parádní přírůstek do sbírky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Gratulace! Je to vážně parádní a raritní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Přírůstek mnohem zajímavější než modrý. Ta zelená je k tomu bronzu super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se