ragu Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Rozhodně není samozřejmost, že to projde. Někdo tady psal osobní zkušenost že chtěli vidět fakturu od hodinek.
Vortex-Tempus Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července (upraveno) A netyka sa to len hodiniek ktore dovazas ale aj tych ktore si beries so sebou na dovolenku. Odo mna chcel pred rokmi Rakusky colnik na Viedenskom letisku dokaz ze hodinky boli kupene v EU. A nebol to Rolex ale nejaky pomerne lacny Brietling s ktorym som uz cestoval do UAE. Nastastie to boli hodinky ktore som mal len par mesiacov a v telefone som nasiel fotky zarucnej karty a FA ktore mi posielal predajca. Chvilku to ale vyzeralo ze si ich tam nechaju kym nedodam FA. Odvtedy na cesty mimo EU beriem len hodinky od ktorych mam FA a je pekne vyfotena v telefone. Upraveno 21. července uživatelem Vortex-Tempus
subtitles017 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července a co teoreticky v případě, že jedu na dovolenou s hodinkami které jsem nekupoval jako nové a ještě jsem je koupil bez papírů? ty tedy v případě dovolené mimo EU radši nechat doma? to je celé na hlavu…
ragu Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července před 30 minutami, Josef01 napsal: Důležitý je účet a ten dostaneš. Ajo, tak já dám vědět všem místním chronomagorum se kterejma jsme si předávali hodinky někde na benzínce, že mi dluží účet. 7 2
Josef01 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Ano, je to tak, pokud nemáš k hodinkám doklad a někdo jiný ano, je to z právního hlediska zajímavá situace.
Jocker Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července A ono toho u sebe můžeš mít mnohem víc…NTB, foťák, tablet, šperky… a taky se můžou podívat třeba jestli nemáš trencle v ceně hodinek a chtít od nich doklad…a bude úplně k prdu, že to sluníčko vepředu je tvoje.
Jarett Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Prosím moderátory, aby vlákno přejmenovali na "Čekací doba na Rolex u AD" ... díky @Bert @Kid_A @shewcza
ygys Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července u Bechyne stále čakám na LV suby už tak cca 5 rokov Velakrát ma už chytal pocit že kašlem na to a kúpim na chrone ale vždy si nechám zájsť chuť pretože fakt že personál je vždy veľmi priatelský a tvrdia že sa určite dočkám a nič neprekoná ten pocit vyniesť si hodinky priamo od ad ako keď majú prísť len poštou Každopádne nedotazovali ste sa ako je na tom čakačka na GMT Bruce vs Batman, k čomu by sa dalo dostať v relatívne kratšom čase ?
African Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Zkusili jsme to s klukem u Řeckých bratrů, a prej že zápis na Suby pouze pro lokály.... takže zase prd 2
laroaz Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna V 24. 7. 2025 v 14:44, ygys napsal: u Bechyne stále čakám na LV suby už tak cca 5 rokov Velakrát ma už chytal pocit že kašlem na to a kúpim na chrone ale vždy si nechám zájsť chuť pretože fakt že personál je vždy veľmi priatelský a tvrdia že sa určite dočkám a nič neprekoná ten pocit vyniesť si hodinky priamo od ad ako keď majú prísť len poštou Každopádne nedotazovali ste sa ako je na tom čakačka na GMT Bruce vs Batman, k čomu by sa dalo dostať v relatívne kratšom čase ? Já jsem u Bechyněho zapsaný na suby LV už zhruba 4 roky, GMT Bruce by údajně mohly být v součtu o něco dříve než ty LV a nejrychleji vůči Pepsi a Batman, ale stejně na roky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se