Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 1. 2025 v 19:04, MegaTenese napsal:
mate nekdo zkusenost s cekanim na explorer I bicolor ?

Tak to bude model na kterej kdyz budes mit kliku cekat nebudes, nebo jen velmi minimalne

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno
  V 24. 8. 2024 v 18:51, elninoelnino napsal:

Já jsem v " poradniku" na GMT celkem 6 let a krome několika trapnych setkání s AD nic, už mě to unavuje, i když je to zdarma 🙃

Rozšířit  

na jaké gmt čekáte? Ja mam skoro dva roky objednaný batman a když jsem tam volal tak mě řekli, že už jsem se na seznamu trochu pohnul. Sice nevím jakým směrem, ale aspoň něco  🙂

• Haha 2
Odesláno
  V 5. 2. 2025 v 16:17, horskjan napsal:

Gratulace, skvělý jsou 👍

Přesně těchto bych se také rád časem dočkal... Odkud a jak dlouho jsi čekal, jestli se mohu ptát... 😉

Rozšířit  

Carollinum a čekal jsem 4 roky. 

Odesláno
  V 5. 2. 2025 v 17:54, Davis napsal:

Je to tvôj prvý nákup v butiku? 

Rozšířit  

Jojo. Můj první nákup. Dokonce moje první hodinky, které jsem koupil jako kompletně nové od prodejce a ne jako starší. 

V 5. 2. 2025 v 19:20, African napsal:

Pecka jsou, gratulace.... rozkaz zní jasně, zbytečně nekecat a čekat 😆

Rozšířit  

Já i kecal ve vedlejším tématu. Zrovna pár dní zpět a hle 😄 Nic to na mém názoru nemění. Pořád mi to připadá šílené. 

Odesláno
  V 6. 2. 2025 v 18:40, African napsal:

To už se ale u AD dost cukají.... aspoň Carollinum chce kačky.

Rozšířit  

Naopak u Bechyněho mi to doporučil a čekal, až si vyřeším převody. Dělalo to rozdíl asi 8k v českých.

Odesláno
  V 6. 2. 2025 v 18:55, ragu napsal:

Naopak u Bechyněho mi to doporučil a čekal, až si vyřeším převody. Dělalo to rozdíl asi 8k v českých.

Rozšířit  

Já to píšu z vlastní zkušenosti, když jsem byl před rokem a půl pro jedničky, prý platba pouze v CZK. No jo no, ale já už měl připravena Éčka.... takže konzultace prodavače s manažerem a ten to umožnil. Nevím upřímně jak dnes, ale to je Carollinum rok a půl zpět. 

Odesláno
  V 7. 2. 2025 v 7:58, Ondras_CZ napsal:

o kolik se ti zdrazily za ty roky cekani u AD? :)

Rozšířit  

Ani na jedničky, ani na dvojky jsem nečekal déle jak rok, takže to bylo fajn 🤙 Teď druhý rok čekám na Suby a tam to dělá myslím 100 Éček letos, ale pokud mě dovolí opět platbu v Eur, tak opět na pohodu jelikož je mám za tašku hrušek 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...