richiecerny Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna mate nekdo zkusenost s cekanim na explorer I bicolor ?Tak to bude model na kterej kdyz budes mit kliku cekat nebudes, nebo jen velmi minimalneSent from my iPhone using Tapatalk 1
robo32amg Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna V 24. 8. 2024 v 20:51, elninoelnino napsal: Já jsem v " poradniku" na GMT celkem 6 let a krome několika trapnych setkání s AD nic, už mě to unavuje, i když je to zdarma na jaké gmt čekáte? Ja mam skoro dva roky objednaný batman a když jsem tam volal tak mě řekli, že už jsem se na seznamu trochu pohnul. Sice nevím jakým směrem, ale aspoň něco 2
robo32amg Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února no to nevím jestli se dočkáte, co mě říkali u Bechyně tak jim ty hodinky prý vůbec nechodi
horskjan Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 45 minutami, Fade napsal: Ale tak nakonec rostou Gratulace, skvělý jsou Přesně těchto bych se také rád časem dočkal... Odkud a jak dlouho jsi čekal, jestli se mohu ptát...
Fade Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 51 minutami, horskjan napsal: Gratulace, skvělý jsou Přesně těchto bych se také rád časem dočkal... Odkud a jak dlouho jsi čekal, jestli se mohu ptát... Carollinum a čekal jsem 4 roky.
horskjan Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 1 minutou, Fade napsal: Carollinum a čekal jsem 4 roky. Díky za odpověď a užívej Tak jsem tedy zvědavý, jak si počkám já...
Davis Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 44 minutami, Fade napsal: Carollinum a čekal jsem 4 roky. Je to tvôj prvý nákup v butiku?
African Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 3 hodinami, Fade napsal: Ale tak nakonec rostou Pecka jsou, gratulace.... rozkaz zní jasně, zbytečně nekecat a čekat
Fade Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 2 hodinami, Davis napsal: Je to tvôj prvý nákup v butiku? Jojo. Můj první nákup. Dokonce moje první hodinky, které jsem koupil jako kompletně nové od prodejce a ne jako starší. Před hodinou, African napsal: Pecka jsou, gratulace.... rozkaz zní jasně, zbytečně nekecat a čekat Já i kecal ve vedlejším tématu. Zrovna pár dní zpět a hle Nic to na mém názoru nemění. Pořád mi to připadá šílené.
Vili Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 14 hodinami, Fade napsal: Ale tak nakonec rostou Blahořeji k úlovku! Prosím, jak to bylo s cenou? Jaký kurz se používal při přepočtu z EUR?
Fade Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 3 hodinami, Vili napsal: Blahořeji k úlovku! Prosím, jak to bylo s cenou? Jaký kurz se používal při přepočtu z EUR? 25,5 Kč
ragu Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Platba v Eur je obvykle o dost výhodnější. Snadno to vyřeší Revolut.
African Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 8 hodinami, ragu napsal: Platba v Eur je obvykle o dost výhodnější. Snadno to vyřeší Revolut. To už se ale u AD dost cukají.... aspoň Carollinum chce kačky.
ragu Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 14 minutami, African napsal: To už se ale u AD dost cukají.... aspoň Carollinum chce kačky. Naopak u Bechyněho mi to doporučil a čekal, až si vyřeším převody. Dělalo to rozdíl asi 8k v českých.
African Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 9 minutami, ragu napsal: Naopak u Bechyněho mi to doporučil a čekal, až si vyřeším převody. Dělalo to rozdíl asi 8k v českých. Já to píšu z vlastní zkušenosti, když jsem byl před rokem a půl pro jedničky, prý platba pouze v CZK. No jo no, ale já už měl připravena Éčka.... takže konzultace prodavače s manažerem a ten to umožnil. Nevím upřímně jak dnes, ale to je Carollinum rok a půl zpět.
Ondras_CZ Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února o kolik se ti zdrazily za ty roky cekani u AD?
African Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února před 3 hodinami, Ondras_CZ napsal: o kolik se ti zdrazily za ty roky cekani u AD? Ani na jedničky, ani na dvojky jsem nečekal déle jak rok, takže to bylo fajn Teď druhý rok čekám na Suby a tam to dělá myslím 100 Éček letos, ale pokud mě dovolí opět platbu v Eur, tak opět na pohodu jelikož je mám za tašku hrušek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se