Návštěvník dabelM Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Něco jim v oceli vždy přijde a to prodají svým "klientům" bez slevy a možná s nějakou obálkou bokem aby měl GREY dealer plnej sklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Na co vubec resit cekacky u AD, kdyz na chrono24 je jich v Evrope k dispozici dost okamzite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Na co vubec resit cekacky u AD, kdyz na chrono24 je jich v Evrope k dispozici dost okamzite.Vlastne mas pravdu, je to to iste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Fakt myslite, ze ten úbytek ocelových sportovnich modelu na kramech je schvalne, jakoze monopolistická akce zleho vyrobce? .. mne se ti nejak nezdá.. prodávat draho chapu, ale neprodavat vubec nedava smysl... Takze bud celosvetove narostla poptavka (pri stabilni produkci) nebo, jak tu nekde i problesklo, opravdu prestavujou fabriku a dodávky jsou holt omezené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Prisuzoval bych to raketove rostouci poptavkou a minimalni reakci ze strany vyrobce... proc taky vlastne kdyz si timhle modelem mohou zvysit prodeje doposud mene chtenych hodinek. Jsem z toho nasranej, ale chapu to, je to obchod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Podle me je to neco takovyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigger Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 No na chrono24 su tie ceny zas vyssie ako je retail s kupujes od sukromnych osob, popripade doplatis este viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigger Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Aká môže byť čakacia doba na GMT batman alebo Submariner Hulk? Asi to bude na dlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 1-2 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Chlapče, jak ještě dlouho?Dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Uz nevim, kde to psali, myslim Jake Rolex World - pry je to zpusobene celosvetovym narustem podilu stredni tridy (napr. zminovana Cina) a tim padam poptavkou rostouci nad moznosti produkce.Fakt myslite, ze ten úbytek ocelových sportovnich modelu na kramech je schvalne, jakoze monopolistická akce zleho vyrobce? .. mne se ti nejak nezdá.. prodávat draho chapu, ale neprodavat vubec nedava smysl... Takze bud celosvetove narostla poptavka (pri stabilni produkci) nebo, jak tu nekde i problesklo, opravdu prestavujou fabriku a dodávky jsou holt omezené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Uz nevim, kde to psali, myslim Jake Rolex World - pry je to zpusobene celosvetovym narustem podilu stredni tridy (napr. zminovana Cina) a tim padam poptavkou rostouci nad moznosti produkce. Taky jsem to slyšel stejně, že poptávka narostla nad možnosti výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 jo, je to tenhle článek Ta zmiňovaná střední třída je jen jeden z více faktorů, přičemž ale některé mi připadají dost divné resp. ne jako příčiny daného problému. Je to psané spíše jako obhajoba Rolexu než nestranná analýza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Muze tam byt nejaky bias . Ale predstavte si cinskou populaci (1.4 mld. lidi), kolik asi muze byt stredni trida a jakym tempem mezirocne roste... To budou obrovsky cisla. Na to je i Rolex s rocni produkci 800-900 tis. kusu (na cele portfolio) kratky.jo, je to tenhle článek Ta zmiňovaná střední třída je jen jeden z více faktorů, přičemž ale některé mi připadají dost divné resp. ne jako příčiny daného problému. Je to psané spíše jako obhajoba Rolexu než nestranná analýza. Upraveno 3. června 2019 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 No hej, ale nech cinanie otravuju azijskych AD, a nech nam europsku produkciu nechaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 V Carollinu jsou prej asiati agresivnější víc než kdykoliv před tím!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Neni pravda ve 100% případů, AD se snaží zohledňovat první nákupy (když máš dostatečně dobrou argumentaci proč), ale obecně se dá říct, že platí co píše kolega. Ta ?argumentace proč? mě zaujala. Jakože si mám před první návštěvou pořádně rozmyslet co řeknu, až se mě prodavačka bude ptát, proč si první Rolby kupuju až teď? To jako fakt? Wtf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Tommy_PP Hele zase ty historky neprehanej. Davat 100k dolaru priplatek za daytony jo?? A na chronu je novy koupis za cca 25-30k dolaru. zas tak blbej asi nikdo neni ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Ta ?argumentace proč? mě zaujala. Jakože si mám před první návštěvou pořádně rozmyslet co řeknu, až se mě prodavačka bude ptát, proč si první Rolby kupuju až teď? To jako fakt? Wtf?To jako fakt. Stejně to funguje u všech high end butiků / prodejců.Chceš 5711? Proč bych ho měl prodat zrovna Tobě a ne tady Karlovi P., kterej u mě už utratil 12 mega.? Já nevim co na tom furt kdo nechápe, tohle je realita. Líbit se to nikomu nemusí, ale pokud ty hodinky chcete, zaplatíte buď nesmysl šedivce, nebo se naučíte tu hru hrát podle pravidel toho, kdo ty pravidla udává. V tomto případě výrobce a butik. Je to jednoduchý jak facka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Tommy_PP Hele zase ty historky neprehanej. Davat 100k dolaru priplatek za daytony jo?? A na chronu je novy koupis za cca 25-30k dolaru. zas tak blbej asi nikdo neni ne?Imo nemysli priplatek, ale ze tam musis nakoupit rolad za 100k, neni to jen uplatek, dostanes za nej dalsi hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se