Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevěřil jsem tomu, že zdržují ty záruční karty. Teď jsem si psal s britským kolegou z Christopher Ward skupiny, který si před půl rokem koupil u AD v UK Suby a opravdu mu kartu budou zdržovat 12 měsíců. To je hnus

Odesláno

Hnus je ze kazdej druhej debil chce rolby jen za ucelem dalsiho prodeje... proto se tohle deje, je to obrana, nic vic... a ja tomu rozumim.

Odesláno

Hnus je ze kazdej druhej debil chce rolby jen za ucelem dalsiho prodeje... proto se tohle deje, je to obrana, nic vic... a ja tomu rozumim.

Tak hlavne je to nasledek chovani samotneho Rolexu.

Odesláno

Mě to teda sere, z principu. Když si koupím nový hodinky v krámě, chci k nim všechno co k nim patří, tak jako k jinýmu zboží. Další věc je, že i když je člověk nekupuje na kšeft, ale normálně pro osobní potřebu, může se prostě stát že je bude chtít za pár měsíců prodat dál kvůli něčemu jinýmu.

Odesláno

To rozhodne není důsledek chování Rolexu, ale trhu. Rolex proste výrobní kapacity nenafoukne, to stejný je v automobilovém průmyslu, cekacky na obyčejný užitkáče jsou neskutečný. Lidi maj proste peněz jak sraček. Před měsícem jsem kupoval black bay 36, chtěl jsem je od Bechyněho, nebyly na tahu, tak mi zjišťovali dostupnost, prej si musím počkat půl roku, úplně nejobyčejnější Tudory, nechápu. Nakonec jsem šel teda do Koscomu. A prostě jestli se ti nelíbí, že karty dostaneš po roce, tak si to nekupuj.

Odesláno

Nevim, jak to je v Britanii, ale tady bez sance. Už vidím, jak ti jako spotřebiteli něco zadržujou.

A pokud bys to mel na noseni, tak super zakaznicka zkusenost - nevyzkousis si to, protoze to nikde nemaji, cekas treba pul roku, nez to vubec naskladni, pak mas byt hrozne rad, ze to vubec prislo, koupis to, zjistis, ze ti to nesedi, ale nemuzes to prodat, protoze ti nechteji dat kartu. To chces :)

Odesláno

chci nechci, ja mam nakoupeno me je to u p...., rikam jen ze to chovani AD .... oni ti to na ferovku reknou a je tvoje vec jestli akceptujes, ze ti na miste servou folie a karty daj za rok

Odesláno

Rolex vyraba rocne okolo 900 000 az 1 200 000 hodiniek. nemusia zvacsovat fabriky, staci ked budu robit modely, po ktorych je dopyt.

Presne, min ladies DJ a vic Professionalu. A nerek bych, ze neni schopnej vic vyrobit, spis si myslim, ze schvalne vyrabi malo, aby byl odbyt a zadny slevy.

Odesláno

Mně v Carollinu říkali, že chtějí utlumit professional modely a dostat mezi lidi víc Classic modelu (DJ, OP...). Co je na tom pravdy nevím.

Odesláno

Já vám nevím, Rolex není pekárna, ergo si nemyslim, že by se musel přizpůsobovat. Je rozumné uvažování, že by se neměly omezovat classic modely na úkor Professional, protože koneckonců Classic series je nosič podstatné části DNA Rolexu. Profi hodinky jsou prostě pro daný účel a proto je nemusí mít každý, jelikož každý není potápěč. Že to všichni chceme je náš problém a pak asi musíme akceptovat jak se to má. Nebo is koupit jiného výrobce.

Odesláno

Třeba se v správní radě bojí, že by omezením produkce babských DJ s kamínkama ve prospěch nás smrdutých kancldiverů nakrkli genderovou kliku v Bruselu...  :P

Ekonomicky soudným lidem je snad jasné, že přes všechny proklamace není cílem "uspokojení trhu" a "ROLEX do každé rodiny" (to by při svých příjmech mohli rok co rok stavět novou fabriku), ale šroubování už tak šílených marží z plecháčů při nulových nákladech na inovaci kam až to půjde, protože ani překupníci (navzdory a nebo díky regulacím?) zatím nenašli strop.

Svou ochotou účastnit se šedého trhu tuhle mánii akorát přiživujete - a na alibistické pindy o osobní potřebě si vzpomeňte, až Vám bude líto "kvůli resale value" při focení sloupat fólie...  B)

Odesláno

Jsem na Hulky v 2018 cekal 3-4 mesice. Na keramicke Daytony WD 2,5 roku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...