lordsoft Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 To samý mi řekli v Praze, ale kontakt si vzali. On je jakože closed, takže si AD může vybrat, komu je prodáTak gratulujem, tu to bolo razne nie, lutujeme, vyberte si iny model (dopytoval som LVcka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansen Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Díky za informace, zkusím svoje štěstí a poptám oba modely. Vzhledem k situaci bych bral i ND, ale nevím, jestli to bez datumu nakonec zvladnu. V nehroším se snad udají :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Na ND si pockas jeste dyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 To je zajímavé, ND jsou žádanější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansen Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tomu taky nerozumím, měl jsem za to, že daty jsou žádanější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Nedavno jsem psal do wus vlakna s fotkama, jak je prekvapive, ze je tam u keramik spise sama fotka ND.. ze by se to doplnovalo.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Pretože sú najlacnejšie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Taky si myslím, že to je cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Jak to tu ctu, tak zacinam opravdu chapat to stesti, ze mam jak Hulky tak keramicke Daytony WD :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 štěstí je, když si na tebe AD vezme kontakt. Mít Huky i Daytony napřímo od AD je výhra v loterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Pevne verim, ze do konce roku se ozvou ze uz maji i Pepsi. Ty chce moje zena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Tie chceme skoro vsetci akurat ona ich zrejme naozaj dostane.. krasnu zbierku musite mat doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Vsichni ne, me se nelibi :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Však píše " skoro vsetci " .Já bych raději batmany. Jsem na ně "zapsán". Nebo spíš "Evidují můj zájem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 (upraveno) Kupte si hned fejky za 10k a 99,9 % lidi stejne nepozna rozdil. 1,5 roku cekat na hodinky??? Ani omylem! Jeste, ze moje srdcova znacka je Omega. Upraveno 22. srpna 2019 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Kupte si hned fejky za 10k a 99,9 % lidi stejne nepozna rozdil. 1,5 roku cekat na hodinky??? Ani omylem! Jeste, ze moje srdcova znacka je Omega.To víš, Rolexáři jsou chudý, né každej má na to koupit si hnedka Omegy který ztratí na hodnotě 50% když vyjdeš z krámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Kupte si hned fejky za 10k a 99,9 % lidi stejne nepozna rozdil. 1,5 roku cekat na hodinky??? Ani omylem! Jeste, ze moje srdcova znacka je Omega.Blbý je, že to 0,01% tak z 90% rozhoduje o tom, jak se ti v životě daří a bude dařit. Na a pak jsi před nimi za totálního hňupa :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 To víš, Rolexáři jsou chudý, né každej má na to koupit si hnedka Omegy který ztratí na hodnotě 50% když vyjdeš z krámu u subu bezpochyby ne, ale u dj a rady dalsich modelu je ten drop znatelnej taky. nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 u subu bezpochyby ne, ale u dj a rady dalsich modelu je ten drop znatelnej taky. nebo se pletu?Bylo to mysleno spíše jako vtip, těžko brat člověka co navrhuje kupovat fake vážně. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 tak to kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se