Přejít na obsah

Dream watches

Peta-Biker

Doporučené příspěvky

Líbí se mi tyhle 3 kousky a vážně o něčem takovém do budoucna uvažuju, teda jenom o jedněch :D ( až bude příležitost - vanoce, narozeniny ...) Nejak si ale neumím vybrat. Co vy na to? Které podle vás?

Upraveno uživatelem Dali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dali napsal:
Líbí se mi tyhle 3 kousky a vážně o něčem takovém do budoucna uvažuju, teda jenom o jedněch :D ( až bude příležitost - vanoce, narozeniny ...) Nejak si ale neumím vybrat. Co vy na to? Které podle vás?

Asi jedny z tech Vacheronek (mne se libi vic ty prvni). Ty IWC jsou na muj vkus uz moc preplnene komplikacemi.

Odkaz ke komentáři

Dali napsal:

no ten perpetual IWC je uzasny, ale uz jednou jsem si kladl otazku, jesli bych je chtel, mit neomezeny rozpocet a asi ne. zatim jsem si k nim nenasel cestu. ty retrograde se mi moc nelibi. a ty cisle jsou fajn, ale ja bych sel do tohohle

from-7-6969.jpg

jinak koukal jsi na PP? nektere Calatrava jsou hezke

Odkaz ke komentáři

911 napsal:
to je jen vymluva :)

Opravdu není, kamarád má štíhlejší ruku a Prim linea 40 mu sednou perfektně a sluší mu. Na mé ruce vypadají malé a vůbec jsem je nenosil, proto jsem se této l.e. zbavil. :helpsmilie: Ty jednoduché VC jsem si zkoušel, mají průměr 40 ale úzký okraj a jsou dost placatý, takže to ještě jde, ale trochu větší by se mi líbili víc.

Odkaz ke komentáři

Dali napsal:
Opravdu není, kamarád má štíhlejší ruku a Prim linea 40 mu sednou perfektně a sluší mu. Na mé ruce vypadají malé a vůbec jsem je nenosil, proto jsem se této l.e. zbavil. :helpsmilie: Ty jednoduché VC jsem si zkoušel, mají průměr 40 ale úzký okraj a jsou dost placatý, takže to ještě jde, ale trochu větší by se mi líbili víc.

tak to bude problem. PP je do 40mm a ty moje maji 36mm. na me ruce sedi perfektne. ale chapu te. vsak se neco najde. me ted napada jeste JLC dela hezky slimky.

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem se zastavil i Dušáka a co mě dostalo do kolen (kromě nepříliš ochotné obsluhy) byly Omega raimaster XXL.

I moje štajny byly proti nim no nechci říct, malé? :D

A je pravda že některé slovutnější a dražší modely věhlasnějších značek mě nechávaly poměrně chladným........

(myslím tím samozřejmě po vzhledové stránce)

Odkaz ke komentáři

jiriskopal68 napsal:
Asi si nechám nějaké zabudovat i na víko rakvičky, to budou asi ty definitivní :thumbsup_anim:

To bude ale otázka hlavně na volbu pohonu - ruční nátah moc krátký, automat to být nemůže, páč se nehneš, a quartz si na rakev přece nedáš :-)

Odkaz ke komentáři

ls8ls8 napsal:
dali: tyhle Vacheronky jsou nadherny. Co je to presne za model? Poslintal jsem si klavesnici!

Jestli se nemýlím, tak Patrimony Contemporaine ref. 85180, mají je také v bílém zlatě...

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

1. Rolex Milgauss

post-5480-1258302416.jpg

2. Panerai PAM 111

post-5480-1258302440.jpg

3. Omega De Ville Hour Vision

post-5480-1258302455.jpg

4. IWC Ingenieur Vintage

post-5480-1258302467.jpg

5. Omega Aqua Terra 2009

post-5480-1258302483.jpg

6. Nomos Zürich

post-5480-1258302500.jpg

7. Nomos Tangente

post-5480-1258302511.jpg

8. Stowa Marine Original - během pár dnů bude úspěšně odškrtnuta :thumbsup_anim:

post-5480-1258302532.jpg

9 . Union Glashütte Noramis

post-5480-1258302538.jpg

10. Hamilton Jazzmaster Chrono Auto

post-5480-1258302548.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...