Dali Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 (upraveno) Líbí se mi tyhle 3 kousky a vážně o něčem takovém do budoucna uvažuju, teda jenom o jedněch ( až bude příležitost - vanoce, narozeniny ...) Nejak si ale neumím vybrat. Co vy na to? Které podle vás? Upraveno 18. července 2009 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 (upraveno) Mezi mé vysněné patří 7 denní Portuguese, v poslední době mě ale mučí i pomyšlení na Jaeger-LeCoultre Memovox Tribute to Polaris... Upraveno 18. července 2009 uživatelem Karloss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Dali napsal: Líbí se mi tyhle 3 kousky a vážně o něčem takovém do budoucna uvažuju, teda jenom o jedněch ( až bude příležitost - vanoce, narozeniny ...) Nejak si ale neumím vybrat. Co vy na to? Které podle vás? Asi jedny z tech Vacheronek (mne se libi vic ty prvni). Ty IWC jsou na muj vkus uz moc preplnene komplikacemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Dali napsal: Líbí se mi tyhle 3 kousky a vážně o něčem takovém do budoucna uvažuju, teda jenom o jedněch ( až bude příležitost - vanoce, narozeniny ...) Nejak si ale neumím vybrat. Co vy na to? Které podle vás? no ten perpetual IWC je uzasny, ale uz jednou jsem si kladl otazku, jesli bych je chtel, mit neomezeny rozpocet a asi ne. zatim jsem si k nim nenasel cestu. ty retrograde se mi moc nelibi. a ty cisle jsou fajn, ale ja bych sel do tohohle jinak koukal jsi na PP? nektere Calatrava jsou hezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Ty vypadají pěkně, ale jsou asi malé a chyběla by mi datumka. To je i problém PP, že jsou moc malé. Já potřebuju min 40mm ideálně 42-44. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Dali napsal: Ty vypadají pěkně, ale jsou asi malé a chyběla by mi datumka. To je i problém PP, že jsou moc malé. Já potřebuju min 40mm ideálně 42-44. to je jen vymluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 911 napsal: to je jen vymluva Opravdu není, kamarád má štíhlejší ruku a Prim linea 40 mu sednou perfektně a sluší mu. Na mé ruce vypadají malé a vůbec jsem je nenosil, proto jsem se této l.e. zbavil. Ty jednoduché VC jsem si zkoušel, mají průměr 40 ale úzký okraj a jsou dost placatý, takže to ještě jde, ale trochu větší by se mi líbili víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Dali napsal: Opravdu není, kamarád má štíhlejší ruku a Prim linea 40 mu sednou perfektně a sluší mu. Na mé ruce vypadají malé a vůbec jsem je nenosil, proto jsem se této l.e. zbavil. Ty jednoduché VC jsem si zkoušel, mají průměr 40 ale úzký okraj a jsou dost placatý, takže to ještě jde, ale trochu větší by se mi líbili víc. tak to bude problem. PP je do 40mm a ty moje maji 36mm. na me ruce sedi perfektne. ale chapu te. vsak se neco najde. me ted napada jeste JLC dela hezky slimky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Nedávno jsem se zastavil i Dušáka a co mě dostalo do kolen (kromě nepříliš ochotné obsluhy) byly Omega raimaster XXL. I moje štajny byly proti nim no nechci říct, malé? A je pravda že některé slovutnější a dražší modely věhlasnějších značek mě nechávaly poměrně chladným........ (myslím tím samozřejmě po vzhledové stránce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 HROCH napsal: nekončí Asi si nechám nějaké zabudovat i na víko rakvičky, to budou asi ty definitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 jiriskopal68 napsal: Asi si nechám nějaké zabudovat i na víko rakvičky, to budou asi ty definitivní To bude ale otázka hlavně na volbu pohonu - ruční nátah moc krátký, automat to být nemůže, páč se nehneš, a quartz si na rakev přece nedáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Jasně, 7 denní Portuguese na růžovém zlatě. Držel jsem je v ruce v Dubaji. Nekoupil. Časem ale určitě...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aws Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Bert napsal: Jasně, 7 denní Portuguese na růžovém zlatě. Držel jsem je v ruce v Dubaji. Nekoupil. Časem ale určitě...... a kolik staly v dubaji ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 (upraveno) dali: tyhle Vacheronky jsou nadherny. Co je to presne za model? Poslintal jsem si klavesnici! Upraveno 23. července 2009 uživatelem ls8ls8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 (upraveno) ls8ls8 napsal: dali: tyhle Vacheronky jsou nadherny. Co je to presne za model? Poslintal jsem si klavesnici! Jestli se nemýlím, tak Patrimony Contemporaine ref. 85180, mají je také v bílém zlatě... Upraveno 23. července 2009 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 úplně jsem se do nich zamiloval, co mám dělat,poraďte Asi si je vytisknu a nalepím na ruku,anebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 1. Rolex Milgauss 2. Panerai PAM 111 3. Omega De Ville Hour Vision 4. IWC Ingenieur Vintage 5. Omega Aqua Terra 2009 6. Nomos Zürich 7. Nomos Tangente 8. Stowa Marine Original - během pár dnů bude úspěšně odškrtnuta 9 . Union Glashütte Noramis 10. Hamilton Jazzmaster Chrono Auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Teda ty Hamiltony jsou k sežrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 zatial len dream... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Strop neexistuje-člověk je tvor nenasytný a stále s něčím nespokojený.U mě Pam 111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se