odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Docela bych uvítal, kdyby se tady vždy min. psalo: jméno + příjmení dotyčného/dotyčné + oblast, ve které působí.Nečtu Blesk, takže mi tu dost jmen uniká, takže "Pedro a jeho Rolexky" je mi vcelku naprd... díky...:-)
Frantik Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 A kde na posledni stránce ti to chyni?
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 No, nechci se nikoho dotknout, tak jako že to myslím tak jako všeobecně
Frantik Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Tak staci google a najdeš jednu z nejslavnějších modelek současnosti :-) Goooooogle
tano Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) .Cara top modelka-Anglie. Je, nema hodinky, pardon:(. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem tano
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 No, mě napadlo: Cara - Klára - kráva....ale to jen foneticky, samozřejmě :-)(no a podle fotky taky, co vám budu nalhávat... :-) ¨)
CEGY Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Já myslel, že ten vpravo je Robbie Williams s parukou.
stepan_1981 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Já myslel, že ten vpravo je Robbie Williams s parukou.Touché :-D
šíma Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Miloslav Ransdorf (KSČM) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Ten oblek, košile a šlajfka vypadají taky hrozně.
RedAce666 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Za 350.000? by si moh pořídit něco vkusnějšího No nic, snad mu aspoň brzy místo hodinek nasadí slušivé nerezové náramky s řetězovým spojujícím motivem...
martinek27 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Za 350.000? by si moh pořídit něco vkusnějšího No nic, snad mu aspoň brzy místo hodinek nasadí slušivé nerezové náramky s řetězovým spojujícím motivem... Chybí Ti tam 000....
martinek27 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Henrik Stenson, Ian Poulter, Victor Dubuisson Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se