Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ze jo.. skoda ji..

V pohodě by čapla bohatšího, líp vypadajícího a hlavně ne takovýho šmejda... Ale třeba ji rajcuje ten předstíranej pocit moci...

Škoda jí no... Aspoň, že jí zdobí pěknými hodinkami:-D Za veřejný prachy...

Odesláno

V pohodě by čapla bohatšího, líp vypadajícího a hlavně ne takovýho šmejda... Ale třeba ji rajcuje ten předstíranej pocit moci...

Škoda jí no... Aspoň, že jí zdobí pěknými hodinkami:-D Za veřejný prachy...

Naopak, dobre, ze uz neni v TV.

Odesláno

Full gold Nautily...no nevim, to uz asi fakt ty prachy musis potrebovat utratit

Hele, ja myslim, ze to ma spis - tak sem dal ctvrfinale na US open, koupim si za to peknou pamatku.

Oproti nekterym RM jsou i zlaty Pateky stredni trida

Odesláno

Hele, ja myslim, ze to ma spis - tak sem dal ctvrfinale na US open, koupim si za to peknou pamatku.

Oproti nekterym RM jsou i zlaty Pateky stredni trida

Ma take obycejny ocelovy, tak asi ma

co utracet..

Odesláno (upraveno)

To že má co utrácet nezpochybňuju a ať to utrácí za co chce, to je taky ok. Mně jen k Nautilům nepasuje to zlato. Líbí se mi x modelů ve FG, ale zrovna Nautily, tam mi to příjde zhovadilost.

Edit: ale je pravda, že tady hodnotím zcela jiný vesmír, než ve kterém žiju ;)

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Já jsem včera Berdycha viděl u Krause taky a co jsem moc nepochopil je kombinace jeho saka + FG PP a k tomu všemu nějaké tenisky, které vypadaly doslova jak botasky. :D

Kokos tuhle modu nikdy nepochopím.

Odesláno

Mě ty hadry taky nepohoršovaly, ale ty boty ... tvl .. k saku botasky ... já vím, že už je důchodce, ale je to vrcholnej reprezentant a navíc v telce. Vím, že se to dneska nosí, ale prostě k saku mám zažitý nějaký peckový lodě a ne botasky - jen můj názor, ať si každej nosí co chce. No a ty Pátky k tomu důchodu tak nějak seděj, teda v tom FG.

Odesláno

Vkus to je otázka, co se komu líbí taky. To jsem tak nějak hodnotit nechtěl, ale spíš mi přišlo, že to nejsou hadry na jeho figuru, bych řekl ne uplně dobrá velikost a střih, ale co já vím, třeba to byl záměr. Kombinace tenisek a dvouřadýho saka mně osobně taky přijde zvláštní, ale já tomu nerozumim. Jinak ale tenisek k saku (teda spíš sportovnějšímu) vídám poslední dobou, asi taková móda...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...